cucka 2007.07.10. 10:20

Beosztás

Annyi de annyi elintéznivalóm lenne az elkövetkezendő 3-4 napban, hogy csak várok, hátha valami csoda történik és felére csökken a feladatok száma. Szóval TáltosApu újabb ötlete: amíg a  pocak engedi menjünk nyaralni! Hurrá nyaralunk!!!..de nem azt a fajtájút , amiről mindenkinek a sós tengerpart és a  finom jeges koktélok jutnak eszébe! ááá,dehogy... járkálósat, hegyeset, kirándulósat, székelyföldeset ("hogy ismerkedjen anyai szülőföldjével az a gyerek") Már előre kiver a  víz, hogy ha idefönt nagyBudapesten ilyen csapnivalóan vacak idő van napok óta, milyen lehet a hegyek között?! Nem is az a  baj, hogy vacak az idő, sokkalta póriasabb problémáim akadnak: nincs "hasas" vastag ruhám...és errel most hétvégén döbbentem rá, Pakson ahol kicsit lehűlt a levegő és gyakorlatilag TáltosApu kardigánjaira szorultam...merhogy tavaly még übercsinibe nyomultam, feszülős, tapadós, pontjóba :), amik most ugyebár nem gyünnek rám :D És kismamás rütyükből ezidáig csupa nyári cuccot sikerült beszereznem (fehér vászon naci hosszú és rövidített változatban, ujjatlan trikók különböző színekben :) ) Most pediglen nyakamba veszem a  várost, Pszichomacával és addig haza se jövök, míg nem szerzek be jópár hasznos holmit! :)
Vissza kellene vinnem a  könyvtárba pár ehéten lejáratos könyvet, aztán TáltosApu teljes  rokonsága szíves látogatást tenne szerény kis hajlékunkba (még mielőtt elutazunk messzeföldre, merugye kitudja?!)  TáltosApu névnapi felköszöntése céljából! Legalkalmasabb a  mai nap estéje lenne, de ehhez lakásfelforgató rendet kellene raknom, mert ahol két macska van, ott mindig akad valami  takarítanivaló. Bevásárlás sem ártana (utolsó tejet bontottam reggel, cicakonzerv is elfogyott, a Dörzsölt ördög szénája is már a  múlté-de ezeket TáltosApu magára vállalta). Mosni és vasalni is kellene, főleg azokat a  cuccokat , amiket magunkkal viszünk, nem beszélve az Ildicivel való randiról, amelynek keretében átadom állataink gondozási és ellátási ütemtervét, valamint lakásunk nagy becsben tartott kulcsait! ..asszem lassan megindulok, mert nemsoká indul a  bevásárló körút régnemlátott PszichoTündéremmel! :)

Ez a kép 2 hete készült  Sopronban (a 18.héten), mondjuk pont takarom sikeresen a  pocakomat, de  azért lehet következtetni a méreteimet! :)


A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr66115174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása