cucka 2007.08.10. 09:28

Kommunikáció

Hétvégén voltunk a Balatonon. Most így nézünk ki...azért már nagyobb a  pocim, mint a  kispapának, ugye? :D
Tegnap este óta  sikerült kifejlesztenünk nekünk is egyfajta kommunikációt HuncÚrral!  Ez úgy működik, hogy ő továbbra is ficánkol, gyöngéden  "körbejárja" a lakosztályának minden zúgát, és ha én ilyenkor rajta hagyom a  kezem a pocakomon, vagy esetleg simítom őt, akkor megáll és szerintem most már tetszik is neki az érintés. TáltosApu ilyenkor szívesen átveszi az irányítást és kéri, hogy csinálhassa ő is ezt. És ilyenkor olyan aranyosan "huncorog" a  fiának. (segítség!!! kezdek gügyügő anyuka szintre süllyedni!!! :D) Ma reggel pedig a jól ismert ütemes pocak-berezonálásra ébredtem: Hunci csuklott! :) És ilyenkor is használ a  simi. Annyira érzem a  kisfiam (hű, ízlelgetnem kell még ezt a  szót!) jelenlétét a  mindennapokban, hogy azt veszem észre, miközben egyedül teszek-veszek a  lakásban, hangosan elmondom, mit miért teszek és éppen hova készülök vagy mit csinálok.
Oly mértékben döntöttem 4D-s ultrahang ügyben, hogy tegnap el is mentem megnézni a  Brendonosat és be is jelentkeztünk keddre. Már alig várom!!! :)))) sejderipityom! :)))
Jó, hogy nem kell dolgoznom, mert nehezen viselem a meleget, mondjuk itthon a  4 fal között remekül eltelik az idő. Ha elfáradok a pakolászásba, le tudok pihenni és fel tudom "pócolni" a lábam. Az a szomorú tapasztalatom, hogy kb. 2 napja, amióta ilyen melegek vannak már reggel úgy ébredek, hogy bumszlira dagadtak a  lábaim. Szerencsére nem fájnak. Pedig sok folyadékot iszom (napi 2-3 liter szénsavmentes ásványvizet, esetleg málna levél teát- ennek görcsoldó hatása is van-  vagy menta levél teát) , mellőzöm az erős fűszereket (ezt  a  gyomorfekélyem után évekkel ezelőtt megtettem már!), sok gyümölcsöt fogyasztok és tényleg próbálok feltett lábakkal pihenni, olvasni. Hiába, az anyagcserém már nem a  régi. :)
Lassan feladom a  lakásfelújítással kapcsolatos gördülékeny álmaimat. Sorozatos csőd a kivitelezőkkel történő kapcsolatfelvétel. Vagy nagyon le akarnak húzni vagy pedig egyszerűen nem akarnak dolgozni és eltűnnek. Annyira szörnyű az, hogy az ismerőseink között gyakorlatilag senki sem ajánlja a  náluk dolgozó emberkéket, mert mindenkinek fenemód rossz tapasztalata van velük kapcsolatban. Pár napja még csak vicceltem, de most már komolyan kérdezem, nincs véletlenül ilyen jellegű ismerősötök? (burkolás, laminált parketta lerakás, festés, esetleg tapétázás? ) És a történet szépséghibája, hogy nem tudunk kiköltözni a  lakásból, tehát szobáról szobára tudnak haladni a felújítással.

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr24136622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2007.08.10. 10:36:27

Ha megoldható, éjszaka is legyen felpolcolva a lábad! Nekem ez segít, a vizet ne csökkentsd és tarts te is gyümölcsnapot ;)
Ennél többet nem nagyon tehetsz, ez adottság is nem csak az életmódon múlik :/

Nagyon szép napokat éltek meg, élvezd csak, a kivitelezőkkel törődjön Apuci ;)

cucka 2007.08.10. 10:43:02

Igazad van, Ingridem! :) Ma kipróbálom az éjszakai láb-felpolcolást! :) És ma van az első gyümi-napom is! :)

Zsibrák 2007.08.10. 14:03:25

Kedves Cucka, nekem lábdagadás ügyben rengeteget segített az uborka. Remek vízhajtó. És este egy langyos-meleg zuhanyozás után jól felpolcolt lábakkal feküdtem le, ahogy Ingrid is javasolta. Ez meg az uborkavacsora... mondjuk sokat jártam wc-re azokon az éjszakákon...
És a dokim figyelmeztetett, hogy csak semmi konzerv, felvágott, mert tele vannak sóval. Hát, ez segített nekem. Ne bosszankodj a kivitelezők miatt. Bár postázhatnám a csapatot akik nekünk dolgoztak anno...

Zsibrák 2007.08.10. 14:04:19

Jaj, és elfelejtettem írni az előbb, hogy nagyon édi a kép :))

micka 2007.08.16. 07:36:35

és miért nem írsz?
nagyon várom már, hogy jelentkezz. napról napra. nem hétről hétre:-P

cucka 2007.08.16. 09:26:23

Igyekszem utolérni magam, csak nagyon besűrűsödött körülöttünk minden...:) ...igyekszem...mondjuk MA délután! :) mer már van 4D-s fotó is! :D

micka 2007.08.17. 09:57:40

tudomén hogy sok a dolog meg történés, de mikor lesz már MA?:-)
amúgy csak azért mert hiányzol, tudod, és na.
puuuszi
süti beállítások módosítása