cucka 2007.08.23. 08:26

Babaruhabörze

Mára csak egy röpke bejelentkezésre maradt időm, de szeretném figyelmetekbe ajánlani ezt a a Babaruhabörzét. Én nem voltam még soha ilyenen, szerintem nekünk ez lesz az első. :) Viszont érdekelne a véleményetek,ha már jártatok hasonlón, hogy  érdemes-e kilátogani?
Amúgy a burkoló már félig kész a  napsugár szobával és szerinte is gyönyörű a laminált parketta és nagyon harmonikus a kiválasztott színeinkkel. (mer szegénykém ellentmondani egy várandós csillogó szemű asszonykának??? :))))
Ma még kiosztogatunk egy-két megmaradt meghívót, aztán lassan gőzerővel belevetem magam az esküvői előkészületekbe. (holnap reggel fodrászhoz megyek és lehet, hogy kipróbáljuk az esküvős frizurámat,ami nem lesz "nagy durranás" idén, mert kalotaszegi népviseletbe állok az oltár elé és ahhoz valószínűleg valami egyszerűbb hajviselet illik. Gondolkodtam a  fehér ruhán is, de  olyan már volt tavaly, szép habos-babos és különben sem akarom Huncit egy abroncsba kényszeríteni és az oltár előtti eskütétel nagy hassal szűzies fehér ruhában annyira már nem hiteles! :))) ...azért izgulok pöttynyit...
Amúgy Hunc köldöknyomkodós lett...nem esik túl jól akármit is csinál odabent...olyan érzés, mintha valaki belülről kis akarná nyomni a  köldököm... És ilyenkor csak akkor hagyja abba, ha a  bal oldalamra fekszem...tegnap a  Diegoban elég viccesen nézhettem ki a fotelben baloldalra folyva. :)))

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr64146652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2007.08.23. 11:34:09

Ilyenen még nem jártam, habár gyakran vannak ilyen börzék. Van, ahol új holmikat is kiállítanak, van ahol csak használtakat és van vegyes börze is, ezt nem tudom milyen.
Veszíteni nem veszíthetsz. Vagy látsz valami nagyon megérős darabot vagy nem :/

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2007.08.24. 16:24:52

börzén még én sem voltam, de itt a városunkban van egy használt bababolt, ahova kismamik beviszik a kinőtt rucikat, ott már rengeteg dolgot vettem, mert nagyon sok szép, szinte vadiúj rucit lehet kifogni...
gratulálok egyébként, ez nagyon szép dolog, hogy népviseltben fogsz férjhez menni...majd ugye mutatsz képeket?
süti beállítások módosítása