cucka 2007.09.01. 10:00

7vége

Két hétre munkásmentes övezetté válik a  lakásunk, hogy aztán mire sikerülhetne az utolsó porszemeket is kiüldöznünk a  lakásból, visszatérhessenek. TáltosApunak meccse van ma, este meg a  legénybúcsúztatója, én picit takarítgatok (szeretném újra birtokba venni a  fürdőszobánkat!) , estére pedig Sóginős beszélgetős programot terveztünk. Az az igazság, mostanság napi egy "komolyabb" program bőven elég számomra egy napra. :))) Tegnap voltunk  Somogygesztiben a lagzink körüli utolsó pontosításokért (a pontos vegamenük számáért, asztalok elhelyezéséért, szobák és panziók állapotfelméréséért...) . Remélem, jó buli lesz, Micka már csak nemes egyszerűséggel szept.feszt.-ként emlegeti! :))) Szeretném, ha minden jól sikerülne...első körben este felpróbáltam az esküvői ruhámat, mert mostanság akkora pocakot növesztettem, hogy gyakran megkapom ezeket a kérdéseket: biztos nincsenek ketten odabent? :) vagy a  másik kedvencem: mindjárt szülni fogsz, ugye? :)
A ruha is jó még rám, úgyhogy nincs ok az aggodalomra!:) ...bár igaz, cipőm még mindig nincs...de majd jövőhéten beszerzek egyet a  nagy bevásárló körútjaim egyikén! :))) És péntek reggel már itt lesz Micka is és szerintem Kingus is...és ez olyan jó!!!:))))
Hunorka pedig szereti a  mozgalmas napokat: ilyenkor egész nap csöndben van a  pocakomban, alig-alig érzem gyöngéd mozdulásait -álomba ringatom- , ha viszont lazítanék vagy pihenős napot tartanék Ő garantáltan föl alá szambázik a  pocakomban! :))) Remélem, ha megszületik, sikerül beállítanunk egy mindkettőnk számára megfelelő bioritmust!
Szép idő van, a  világ kerek én pedig megyek és belevetem magam a lakáscsinosítgatásba! Jó pihenést Mindannyiótoknak!:)))
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr11154551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid · http://www.terhessegem.blog.hu 2007.09.02. 07:56:51

Nagyon szép helyen lesz az esküvőtök és jó olvasni a készülődésedet. Kérünk ám fotókat is a nagy napról!
Már kevesebb, mint egy hét múlva... ;)

Kryszti 2007.09.02. 18:03:04

Előre is gratulálok az esküvőtökhöz, igazán gyönyörű környezetben fogjátok tartani. A Bababörze ötletet köszönöm, babáim kelengyéjének begyűjtésére jó alkalom volt.

cucka 2007.09.03. 13:43:35

Kedves Kryszti! Örülök, hogy segíthettem és sikerült beszerezned pár dolgot a Bababörzén! :) Sajnos nekünk nem sikerült kijutnunk oda, a változatosság kedvéért lakásbútorokra vadásztunk most is! :) De legalább már tudom, hogy van értelme kilátogatni az ilyen börzékre.
Ingridem! Természetesen részletes beszámolóval fogok jelentkezni az esküvőről...nagy a készülődés, csak az szomorít picit el, hogy eléggé esős időket mondanak egész hétre! :((( De remélem, szombatra kiderül az ég is! :)
süti beállítások módosítása