Már tegnap is bújkált bennem igen aktívan a  megfázás, estére felerősödött kis lázzal körítve, majd reggelre kicsúcsosodott a  takonykór és eluralta mindenemet. Úgyhogy ma egész nap ágyban párnák közt feküdtem, rengeteg mézes teát ittam, lóadag C vitaminnal kiegészítve és egy fél algopyrint  is  magamba tömtem lázcsillapítás gyanánt. És immunrendszerem ilyetén gyöngülése láttán újfent Elevitet (úgynevezett "terhevitamin": 12 féle vtamint, 4 féle ásványi anygot és 3 féle nyomelemet tartalmaz) szedek...
Mindezek mellett  hetek óta fennáll a nem-múló hátfájásom és betegségem türelmetlenségéből (vagy csak a  pörölő-hormonok újabb játéka volt? ;) ) kiköveteltem, hogy TáltosApu azonnal vigyen el a "csontkovács bácsi"-hoz. Csontkovács bácsiról annyit érdemes tudni, hogy TáltosApu nála tanult elsők között Magyarországon, (és azóta is több-kevesebb sikerrel csontkovácsol meg hozzá érkező izületi és gerinc-jellegű problémákkal küzdő kutyákat, macskákat), majd mióta kismama vagyok, úgy átlagosan 2 havonta helyre teszi a növekvő súlyomat nem elviselő csípőcsontjaimat. Anno én sem bíztam az egész tudományában, de  volt egy csúnya ganglióma  a  kézfejemen, ami valószínüleg egy jóvágású inhüvelygyulladás következménye volt, melyre rádobott egy laza lapáttal a  számítógépes munkaköröm! Iszonyú fájdalmakkal küzdöttem, ortopédusok műteni akarták már, mert semmire sem reagált. Ekkor vitt el HuncApu hozzá, aki jó erősen meglapogatta a  kézfejemet, recsegtette-ropogtatta-húzogatta-nyomkodgatta, majd diagnosztizálta, hogy valaha régen, lehetett egy rossz mozdulatom, melynek során elmozdultak a  kézfejcsontok a  helyéről, ezeket most visszateszi, de nem ígér semmit, főleg nem a  kinövés eltűnését! Aztán 2 nap múlva újból látni akart, de  ekkorra már nagyon vidáman érkeztem, mert abszolút nem volt már fájdalmam és ez így van azóta is.
Most közölte, hogy "túlsúlyos" vagyok, és nem bírja a  gerincem, majd viccet félretéve: számítógépes betegségem van (konkrétan egér-betegség!): teljes letapadás a lapockám jobb oldalán, amit részben azért Huncnak is köszönhetek, mert felvettem egy eléggé rossz poziciót a  jobb hasfalam tehermentesítésére, másrészt az egéren való klikkelgetésnek is köszönhetek, mert állandó feszülésben van a jobb karom és vállizületem. Feloldotta jelen pillanatban a letapadást és mutatott egy-két pozit TáltosApunak, hogy miket kell csinálni velem, ha már nagyon fáj, majd azzal búcsúztatott, hogy "menj, és tedd tönkre, amit csináltam!" :)))...van benne valami, mert máris itt ülök, de  most tényleg nincs semmi fájdalmam és per pillanat a náthám is enyhűlt! ;)))
Szóba került Hunc farfekvése és szembefordulása a  gerincemmel is, erre ajánlott egyfajta rásegítését a "befordulásnak": naponta 15-20 percet TáltosApunak kell stimulálnia mindkét kislábujjam körmének az alsó részét, elviekben ez segít, de  amennyiben mégsem, akkor ugyanezen pontokat akupunktúrás tűvel is lehet stimulálni és ennek hatására kb.2 óra alatt befordulhat Hunc a  szülőcsatornába. Tudom, ez most sokak számára kuruzslásnak tűnhet, de én hiszek ebben és saját bőrömön tapasztalom a  gyógyítását, segítségét és minden szkeptikus embernek csak ajánlani tudom! Ma este már kezdjük is a stimulációt! :))) Reszkess Hunc! :))))
Tegnap ittjárt Hugocskánk (aki egyenlő Sóginővel ;) ) délután és HuncApuval kettecskén olyan rendet fabrikáltak lakásunkba, hogy öröm volt nézni...szavakban nem is tudom kifejezni, mennyire jól esett és mekkora segítség volt mindez...magam sem gondoltam volna, hogy ennyire nem fog zavarni, ha "idegen" pakolássza a  cuccainkat...sőt...akkora terhet vett le a  vállamról, főleg így, hogy lebetegedtem, meg amúgy is...nem bírok már pl.kádat sikamikázni, de  a fürdőszoba többi részét még ki bírom takarítani...és annyira jó, hogy ilyen családom lett...sokszor már ezen is el tudok érzékenyülni, mert nem is tudom viszonozni azt a  sok szeretetet, amit kapok...szóval, tényleg nagyon köszönöm...HuncApu meg ma délelőtt sitty-sutty összedobott 4 könyvespolcot, melyekre el is kezdte feltenni a  könyveket, merugy holnapra ki kell pakolnunk a  nappalit, mert érkezik az ülőgarnitúra!
Amúgy Hunc ma nagyon jó gyerek volt, szerintem érezte, ha ő is elkezdi a  szokásos pályáját és feszülgetéseit, tényleg felmondják az idegeim a  szolgálatot, így inkább csöndben kivárta, hogy jobban legyek és kb.fél órája kezdett csuklani-mocorogni-rúgdosódni-boxolgatni! :)))
Kivert ösmét a  víz, úgyhogy megyek magamhoz veszem a  mézes-citronyos teát és bekúszom az ágyikóba! ...természetesen a macskák szoros, gyógyító hálójával körülvéve! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr61177780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loletta (törölt) 2007.09.26. 19:34:27

Remélem, minél hamarabb meggyógyulsz! Pihengess, amennyire a kis boxoló engedi. :-)
süti beállítások módosítása