cucka 2007.10.31. 14:01

Intézkedünk

A mai program egy laza banki számla-rendezgetés lett volna, ami szerény számításaink szerint, max. fél órát kellett volna igénybe vegyen, ehelyett reggel 9-kor indultunk itthonról és most értünk haza! Hihetetlen számomra, hogy mennyire nehezen viselem az ilyeneket, pedig gyakorlatilag kocsiból ki, bankfiókba be, ott leül, aztán ki, kocsiba be, kettes számú bankfiókba át, ott leül, aztán kocsiba be, vissza egyes számú bankfiókba, aláír-aláír-aláír, aztán kocsiba be és haza. És mégis: minden porcikám elfáradt! :S Tényleg kezd nehezedni az életünk Hunccal...egyre fárasztóbbak a napjaink és az éjszakáink... Egyre nehezebben találom meg azt a  poziciót alváshoz, ami mindkettőnk számára megfelelően kényelmes és még levegőhöz is jutok!
Holnap utazunk, mint már említettem...abban egyeztem ki magammal, hogy lelki békém érdekében (meg azért, hogy elriasszam a "bajt"! ;) ), magunkkal visszük a kórházi csomagunkat is. (ugyan babakocsink+tartozékai csak kedden lesz, de  mindegy! :))) ) Úgyhogy ma már 3 fő részére pakolok plussz a két macskalány számára is...:)))) Olyanok vagyunk, mint egy sokgyerekes család! :))))
Kicsit pihenek, -amennyiben Hunc is így gondolja- , aztán elkezdek vasalgatni, meg mosni és pakolni...no meg persze szelektálni a  babaruhák között! :)))
És ha még nem mondtam volna: visszatért a  gyomorégésem...este is úgy aludtam el, hogy nyelvem hegyén a  Rennie...:))))

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr74214227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pöttye 2007.10.31. 14:11:24

Vigyázzatok magatokra, mgé egyben gyere vissza...
És pihenj nagyon sokat!!!!! Puszi!

cucka 2007.10.31. 14:21:05

Köszönöm az aggódást ... érzem, nem lesz semmi baj! :)))

Ingrid 2007.10.31. 16:55:49

Édes vagy a kórházi csomaggal, de én is vinném, fő a nyugalom, hogy ott van minden vészhelyzet esetére.
Én is a pihenést javaslom :) Érezzétek jól magatokat!

Zsó - baboca.blog.hu · http://baboca.blog.hu 2007.10.31. 20:43:26

Jó utat még kettecskén hármasban ;) Vigyázzatok magatokra!

PM · http://www.pocakos.freeblog.hu 2007.11.01. 10:32:58

Nagyon jó pihenést Nektek :)))
süti beállítások módosítása