cucka 2007.11.12. 08:25

37. hetünk



Eljutottunk a  37. hétig is! Azt gondolom, talán Huncnak sikerült beékelődnie a kismedencémbe, mert egészen egyszerűen fáj "ott lent" ha le kell hajolnom vagy gugolnom valamiért! :S És egyre többször leüléskor igencsak megérzem (enyhe kellemetlen érzéssel vegyítve) a  farokcsontomat is. Kicsifiam mozdulatai egyre erőteljesebbek, néha egészen olyan érzésem van, mint amikor rosszat álmodunk és hirtelen megrázkódunk félálomban. Na,  ilyeneket csinál Hunc is, órákig mozdulatlan, majd aztán teljes teste összerázkódik... ez nem mindig kellemes érzés... Hunorka ezen a  héten már érett magzattá van nyilvánítva, mostantól bármikor, ha szeretne, megszülethetne és nem minősülne koraszülöttnek sem. Hossza 50 cm körül van és súlya 3000 gramm körüli. (mostantól már ez is egyénileg szabályozott és minden méret már-már természetesnek minősül! :) ) Én pedig egyre természet-ellenesebb méretű pocakot kezdek növeszteni! :))))) Ránézve a fotókra már kapisgálom, miért is fáj már annyiszor a  hátam...többek között! :)))

Tegnap, házassági évfordulónkra való tekintettel, azt terveztük, kimegyünk a Pilisbe, a kedvenc kockásabroszos kisvendéglőnkbe, Márton napi libacombot enni, majd romantikusan (a körülményeimhez mérten) sétálunk egy picit a  hóesésben, pár fotó, aztán TáltosApu bemegy dolgozni (rendelni), hű asszonykája pedig veletart asszisztálni neki. Fél 3-kor indultunk volna, ekkor hullott a legszebben a hó, még itt Pöstön is elvarázsolt a bársonyos pelyhek tánca! És ekkor a  hidegre való tekintettel az akkumulátorunk megadta magát... HuncApu csak telefonált és telefonált, meg káromkodott, aztán már csak katatón módon mondta, menjünk fel, a mai ebédből már nem lesz semmi. Aztán újabb körtelefonok, végül "bebikázás" lett és nagy nehezen fél öt után elindultunk a rendelőbe.(akkor már korántsem hullott olyan szépen a  hó, inkább latyak volt már mindenhol :( ) . Rendelés után pedig beültünk egy közeli kisvendéglőbe (ahol csak mi ketten voltunk ilyen késői órában) és romantikusan gyertyafényben megvacsoráztunk, bár ekkor már mindketten hulla fáradtak voltunk... emlékezetes lett az első házassági évfordulónk! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr63225816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pöttye 2007.11.12. 10:26:02

Húha, micsoda hatalmas gyönyörű pocak!!!
És HUncúr mindjárt megérkezik közénk...
Vigyázz nagyon magadra, magatokra Cucka!!!!

Jaj de nagy az izgalom midnig, mikro ide tévedek:)

Zsibrák 2007.11.12. 14:42:33

Nagyon szép vagy Cucka! Boldog házassági évfordulót!

Kryszti 2007.11.12. 15:57:18

De jó, hogy már 37. hetesek vagytok. Hunorka súlya és hossza tökéletes, szép formás baba lesz. Már nincs sok hátra, szorítunk. :)

Kata763 2007.11.12. 19:44:33

Drága Cucka! Csak nézem és nézem a képet....csodás, hatalmas pocakod van!!! :)) El is hiszem hogy egyre többször fáj már a hátad. De már nem sokáig, hamarosan érkezik Hunorka! :)))) Gratulálok a 37. héthez, és a házassági évfordulótokhoz, még nagyon-nagyon sok gyönyörű évfordulót kívánok!!! Vigyázz nagyon Magatokra, puszi!!! :)

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2007.11.13. 10:57:50

Atyvilág micsoda gyönyörű gigapocak...és igen, innentől hivatalosan is időzített bomba vagy :)))))
gratulálok az évfordulóhoz!

Ingrid 2007.11.13. 11:25:37

Jézusom, mekkora pocak :)))) De te továbbra is csinos vagy, mint mindig!
Időzített bomba, ez nagyon találó. Szerintem Hunc is hamarabb ki fog bújni, mint Heléna. Vigyázz magadra és várom a híreket!
Sajnálom az évfordulót. A következő jobb lesz biztosan!
Tényleg, ti most mindkettőt tartjátok? Mert ugye kettő volt :)

cucka 2007.11.13. 11:36:52

Ez tényleg jó...mármint az időzített bomba! :)))) És nemcsak hogy gigapocak, hanem napról-napra változik a "milyensége", az alkata...Szerintem is hamarabb érkezik Hunc...én azt érzem, a jövő hét közepére fog időzíteni...de addig még annyi mindent elintéznivalónk lenne...:S :))))
Házassági évforduló-ügyben nem jutottunk dűlőre, úgyhogy most ezt tartottuk meg, aztán szerintem majd kialakul az évek során! :)

KArol 2007.11.13. 13:59:57

Szia Nyanya! Tenyleg nagyon szep nagy pocakod van! Hanarosan udvolet Huncnak a pocakodon kivul:) Vigyazzatok nagyon magatokra, es izzisd a korhazi roham csomagot:)
süti beállítások módosítása