cucka 2007.11.23. 10:45

Harmadik NST-nk

Reggel 5-kor ébredtem, a  megszokott pisilési kényszerem kielégítése után sem tudtam már visszaaludni és kemény is maradt a pocakom. Nem vagyok már izgatott a vizsgálatoktól, mert tudom mi vár rám: vérvétel és NST.
8 órára oda is értünk vérvételre (véralvadás+vérkép), elsőre nem sikerült megszúrnia, (pedig az a  hölgy volt, aki eddig halál rutinosan vette tőlem a  vért!), második bökésre jól szétdurrantotta a vénámat, majd cseppenként lefolyatta a csőbe a kívánt mennyiség töredékét, miközben végig a  tűt mozgatta bennem... :S Ezekután átbattyogtunk CTG-re, gondoltam már ott sem érhet semmilyen meglepetés, hiszen első alkalommal le akarta rúgdalni a  CTG-s tappancsokat, másodjára vena cavazott.... de úgy látszik, az én kicsifiam mindig tud meglepetésekkel szolgálni! Most éppen aludt, gondoltam, ennél nagyobb baj sose legyen! Közben végig kemény volt a  pocim, ezt meg is beszéltük az asszisztensnővel. A CTG-t végző szülésznő félidőben közölte próbáljuk meg felébreszteni, mert nem lesz jó így, meg fog kelleni ismételni a  vizsgálatot. Hunc egy-két heroikus rúgásra tett kísérletet, majd visszaaludt. (gyakorlatilag magzatmozgás nem volt, viszont ütemes és nagyon mély férfias szívhang az igen! :) ). Kezemben a lelettel kerestem egy nőgyógyász bácsit, aki miután kikérdezett pár terhességi adatomról, azt ajánlotta jöjjünk vissza este és ismételjük meg a  vizsgálatot, mert ebből akár szülés is lehet!
Most itt tartunk, Hunc továbbra sem óhajt mocorogni (pedig tejbegrízt is csináltam neki vagy inkább magamnak?! ;) ). Fruzsival konzultálva abban maradtunk, pihengessek ma, az esti NST után beszélünk és ha az esti is indokolja, lemegyünk Fehérvárra és megvizsgál.
Nem tudom, mit kellene éreznem, gondolom, valami magasztosabb, fájdalmasabb valamit... de nekem csak az elmúlt napok óta tartó poci-keményedéses-érzésem van, semmi más...szerintem, nem fogok még szülni... hiszen, nincsenek is fájásaim... Na, meglátjuk, mindenesetre, most ledőlök olvasni...

7 komment

Címkék: ctg

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr92239162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pöttye 2007.11.23. 10:47:56

hűűűűűűűűűűűűűűűűű, dobog ám a szívem miattad rendesen:))))))

Jaj cucka, most nem is tudom mit mondjak...
Jó rákészülét...
:))))))
Íííííííííííííííííííí, de izgalmas!!!!!!!

Niki- picurAnyu 2007.11.23. 11:04:05

:))) Én csak csatlakozni tudok Pöttyéhez! :)))

Eriberi 2007.11.23. 11:20:34

Kicsimacsó jól kialussza magát az események előtt... :) Dejó-dejó!!!!! :)))))

Zsó - baboca.blog.hu · http://baboca.blog.hu 2007.11.23. 11:21:41

Remélem csak ez a melegfront és telihold hatása. Ma az én örökmozgó kis bébikém is sokat szunyál, sehol a megszokott kapálózás, csak a pocikeményedés.
Az egy hónappal ezelőtti melegfrontos teliholdnál is így tett, akkor én is mindent megtettem, hogy mocorgásra bírjam és még a Nutella sem segített...
De ha már az előbújás előszele, akkor remélem ügyeske lesz.
Puszika!

Ingrid 2007.11.23. 12:21:22


Azt mondják, hogy ha nem mocorog, akkor beékelődött a feje és közel van a szülés időpontja.
Este még jelentkezz! Igatott vagyok.

Leonine · http://leonine.freeblog.hu/ 2007.11.23. 12:36:46

Júúúúj, csak nem?!?!?

Kata763 2007.11.23. 15:59:17

Drága cucka! Én is nagyon izgulok Értetek!!!! Sok puszi! :)
süti beállítások módosítása