cucka 2007.11.30. 09:53

I give up!

A délutáni turkászás következtében vagy a  nagy izgalmaknak tudható-e be, nem tudom, mindenesetre, alapos bevacsorázás után (mert hát ugye ki tudja, mit hoz az éjszaka?) , pár sort még olvastam, aztán beájultam az ágyba... és gyakorlatilag nagyon hosszú idő óta először, de végigaludtam az éjszakát! ... mondjuk, nem érzem magam roppant mód kipihentnek továbbra sem. :S És: a vélt- vagy valós fájásaim is teljesen megszűntek... ez van, mi már így maradunk... most pedig ezen felbuzdulva, visszaviszem egyedül a könyvtáras könyveket és bemegyek a mellettünk nemrég nyílt kreatív hobbiboltba, pár kiegészítő ketyerét venni karácsonyra... Aztán hazajövök és takarítani fogok, megpróbálok úgy élni, mint azelőtt, amikor még nem voltam minden-napos szülő nő... :)))) Hunc még marad...úgy tűnik... kezdem úgy érezni magam, mint egy elefánt... utána is nézek, az elefánt várandóssági idejének...

És szép napot Mindenkinek... és ha hazajön HuncApu lesz 39. heti pocak fotóm is (reggel óta bénázok ezzel is és nem tudok egy normálisat fotózni magamról, amikor vagy ne idétlenül-koncentrálva bambuljak a gépbe vagy ne lógjon át pl. a  karom az egész képen ...) .

Pont.

Utánanéztem: van időm...röpke 22 hónap... :)))))))

4 komment

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr93247613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid · http://simoningrid.com 2007.11.30. 10:15:39

A nagy takarítőásnak még a végén Hunor lesz a vége :))))

Elképzeltelek, ahogy próbálod fotózni magad. Ezek a fotók mindig olyan viccesek :)

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2007.11.30. 10:59:03

ez az elefánt-várandósság hasonlat nagyon kacagtató volt...még 22 hónap, vagy összesen annyi? azért lássuk be nem mindegy!
szerintem hétfőig meglesz Hunor :))))

cucka 2007.11.30. 11:03:37

Összesen 22 hónap, azaz már csak 13 van hátra! ;)

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2007.11.30. 14:48:05

na...azért nem mindegy :))))
süti beállítások módosítása