cucka 2008.03.10. 13:48

Keresőben

Szokásunkhoz híven, ismét majdnem utolsó pillanatra hagytuk a dolgokat. Szóval, hétvégén esedékes Hunor keresztelője és az okos idösanyjának ma reggel jutott eszébe, hogy illene valamilyen elegáns kismanó ruha után néznie, mert pelenkába ugye mégsem lehet megkeresztelni a kiskirályfit! Ismét tudatosult bennem a fiús anyukák elnyomása: a lányos anyukáknak sokkalta könnyebb dolguk van, hihetetlen mennyiségű és minőségű habos-babos ruhácskákat véltem fölfedezni és csak minden 5. babás oldalra jutott egy kisfiús ruhácska (amik természetesen nem tetszettek) Aztán sikerült rátalálnom egy elfogadható darabra, (szempont volt, hogy egyedi legyen és legyen benne valami kis Huncosan frappáns), amiről aztán kiderült, hogy 15 nap alatt készül el, mert megrendelésre készülnek és egyedi varrásúak. Próbáltam bevetni szőkenős bájomat, és sejtetni, hogy sürgősségi felárat is hajlandó vagyok fizetni, de ezúttal egyetlen napocskát tudtam kicsikarni a vevőszolgálatos hölgyből, ami jelen esetben döglött lovon a  patkó effektus. Így hát tovább kutakodtam egyre lógóbb orral...

... és egy újabb véletlennek köszönhetően (elírtam egy betűt az egyik keresőben!) rábukkantam Huncos ünnepi szerkójára! A mostani telefonbeszélgetésem sikeresnek volt mondható, bár vidéki szerzemény, remélem péntekig ideér. (most telefonált a hölgy: szerda délelőtt felküldi a rucit egy ismerősével, juhé!)

A hétvégénk ismét jól telt, HuncApu szombaton végül is meghőmérőzte kisfiát, mert már szenvedett a macik miatt, görcsölgetett a pocakja. Ez volt az első hőmérőzésünk, HuncApu beledugta, nézegette, semmi, majd ismét beledugta, akkor már nem tetszett Huncnak annyira a dolog, de továbbra sem történt semmi. Hunort elcsomagoltam és sétáltam vele egy kört és ekkor kirobbant egy kisebb medve familia, Hunor arcáról mázsányi kövek gördültek le, megvidámodott. A biztonság kedvéért vártam pár másodpercet mielőtt tisztába tettem volna, de több maci nem volt kíváncsi a tágas univerzumra. Aztán Hunor eljátszogatott, és köbö fél óra múlva megérkeztek az előző macik idősebb rokonai hátközépig borítva Huncost a langymelegbe. Kisfiam megkönnyebbülten végigaludta az éjszakát, azóta napi rendszerességgel újra érkeznek a medvéink! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr17374216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

masika 2008.03.10. 13:55:02

Nahát ezek a medvék, jól megnevetettek:-)

Kíváncsian várom az Ünneplőben feszítő Huncos fotókat:-)

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2008.03.10. 14:06:52

:DDDDD brumm ;)

Biztos igazi Huncos darabra tettél/teszel szert! én is várom a fotókat, hasonló gondokkla kűzdök én is, bár nekem még van pár hetem.. ezekkel a méretekkel viszont bajban vagyok, mindenhol más méretű jó Lucra.. no, mindegy, majd megoldom..

Pocakos Macska 2008.03.10. 16:08:31

Én is kíváncsi vagyok, biztos csinik lesztek :))))
Macik :))))

cucka 2008.03.10. 16:22:46

Hááát, most elbizonytalanodtam... HuncApu szerint etnikumos, mert van benne néhol egy kis fényes anyag...:S:S:S

Csillagbaba · http://csillagbaba.freeblog.hu/ 2008.03.10. 16:52:25

Etnukimos.. Mekkora duma.. ezen most jót nevettem! :)))))

Andy 2008.03.10. 17:03:49

A szekrekedes nem jo dolog,mar amennyire en tudom orokletes,hal"istennek nekunk nem volt gond Botival,igaz h rengeteg teat ivott,es iszik a mai napig.Lehet h meg kellene probalnod,egy kicsit teaztatni(en gorcsoldo teat adtam),mert biztos eros nagyon a tejed.A barataink kislanyaval is ilyen gondok vannak,2es fel eves,es meg mindig homerozik,sajnos.Kapott mar mindenfele hashajto szirupot,de az csak elvette az etvagyat.
Apropo,a keresztelendo gyereket nem a keresztanyja oltozteti???

Ingrid 2008.03.10. 18:13:11

Etnikumos :))) Hahaha, jófej ez a Huncapu :)... A HésM-ben nem próbáltad??? ott biztos vannak jópofa kis cuccok. Én imádom, Heléna is ott találta a kínai design karácsonyi ünneplőjét.
Alig várom, hogy lássam a keresztelős képeket :)
Puszi Huncinak!

Kata763 2008.03.10. 20:16:54

Biztos csini lesz Huncos a keresztelőn, a fotókat én is alig várom! :)
Örülök, hogy jól telt a hétvégétek, és hogy megoldódtak a maci problémák is! :)) Puszi!

cucka 2008.03.11. 11:18:10

Remélem, tetszik a fiatalembernek is a kisruha!
Andy, drága, én nem hallottam arról, hogy a keresztanyának kell öltöztetnie a babát, de ettől még persze, lehet hogy így van, de ez fel sem merült a mi esetünkben! :) Most fordult elő Hunor esetében a 6 napos macimegvonás először, az anyatejes csecsemők esetében a 8-10 macimentes nap is természetes lehet, ilyenkor a kicsi szervezete jól hasznosítja a bevitt tápanyagot. Azért bolygattuk meg a hőmérővel a manót, mert görcsölgetett a pocakja és kutykuruttyolt! :DDD De azóta rendben van! ;)
Ingridem, köszönöm a tippet, benézek egy H und M-be, a biztonság kedvéért! ;)
süti beállítások módosítása