cucka 2008.05.25. 11:16

Születésnap

HuncApu szülinapját megünnepelendő, estére megszerveztük az első kettecskés kimozdulós estét, Sóginő nagylelkű felajánlásának köszönhetően.
Természetesen a HuncApu-szülinap nem lett volna igazi szülinap, ha nem a megszokott málnakockás tortával Sík cukrászda módra köszöntjük fel. Bár igaz, erről szinte lemaradtam, utolsó pillanatban rendeltem meg a mennyei süteményt.

 



Hunornak lehetősége nyílt közelebbről is megismerkednie egy igazi fehér kiskutyával:
(nem szerettem volna a kutymorgó helyében lenni, alaposan átrendezte a szépenfésült frizuráját)



A köszöntő után, puccba vágtuk magunkat, Hunort igyekeztem ágyba parancsolni, de hát persze, hogy nem ment, érezte rajtunk a készülődés körüli izgalmat. Ébren maradt, és végtelenített Baby Mozartra ítéltetett szegény Sóginő, végkimerülésig. Mindeközben mi boldogan, békésen és gondtalanul étkeztünk egy belvárosi étteremben, megállapítván, hogy igen, már másképp szórakozunk, lassacskán középkorúak vagyunk, bezzeg pár évvel ezelőtt mekkora ereszdelahajamat partikat tartottunk, de persze most már csak nyugisan, vacsorázgatunk, diszkréten iszogatunk és finomakat eszegetünk. Közeledett az éjfél, lassacskán szedelőzködni kezdtünk, bortól kipirulva, szerelmesen sétálgatva.
A probléma ott kezdődött, hogy nekem WC-re kellett mennem, és nem akartam csak úgy bemenni egy gyorsétterembe. HuncApu csodálatos ötletétől vezérelve, egy kocsmába mentünk be, ahol minimál fogyasztás mellett, bátran elmehetek mosdóba. És akkor elindult a lavina: nem részletezném, de kibújt az ördög belőlünk, és egy adott pillanatban már a pultos ingyen és bérmentve, számolatlanul töltötte a szülinaposnak a feleseket, pontosan úgy, mint pár évvel ezelőtt! Hazaérkezési állapotunkat sem részletezném, legyen annyi elég, hogy az ilyenkor emlegetett albán szamár, hozzánk képest fess és kipihent lehetett! (már értem, miért tart néha HuncApunak 6-8 percig a 3 emelet megmászása)...
...öööm, kicsit felengedett az elmúlt másfél évnyi korlátozás és gát belőlem/belőlünk, és asszem, most jóidőre újra anyuka és apuka leszünk. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr37486412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micka 2008.05.25. 11:27:40

:-DDDDDDDDDD
úúúúgy örülök hogy nem romlottatok el végleg:-))
és biztos vagyok benne,hogy az ilyen nosztalgiázós kirúgások a hámból csak jót tesznek a kapcsolatotoknak, nektek személyesen is, és így az egész családnak:-)
sóginő remélem jól bírta a gyűrődéseket:-)))

eriberi 2008.05.25. 12:50:36

:))))
Jajj, most egy cseppet irigy vagyok... :) Én még mindig böjtölök, és remélem, még egy fél évig "kell" is, de utána... :) Én is akarok ereszdelahajamat-partiiii-t! :))))
Örülök, hog ilyen jól sikerült a szülinapozás!

Bea 2008.05.25. 13:36:28

Hú de jó volt még olvasni is:)))) Elképzeltem azokat a régi szép átmulatott éjszakákat, és hát igen, kell ilyenis az embernek, még ha anyuka és apuka is az illető. Rám is rámférne már egy ereszdelahajam, irigykedem Rátok:) De hát egyszer 30 éves az ember:)

Mazsola01 2008.05.25. 18:47:13

Ez a torta, valami fenomenálisan finomnak látszik! :)
Jó volt olvasni, hogy milyen jól éreztétek magatokat! ;)
Ha jövőhéten lenne egy kis szabadidőtök Hunccal, bejelentkeznék babázni (hiszen mindjárt vége a májusnak) :)))

cucka 2008.05.25. 19:17:20

Mazsónéni, igazodunk kiskegyedhez! :) Bármely napot célba vehetjük! :)

Lyndy 2008.05.25. 20:59:35

tyhhűű de csuma írigy vagyok. Én is akarok partit. Eyg olyan igazit. de macskajaj nélkül. :-)))
Örülök, hogy jó éreztétk magatokat.

Mazsola01 2008.05.25. 21:07:26

Akkor holnap írok mailt :o)))

Pocakos Macska 2008.05.26. 11:22:55

:DDDDD
Nagyon jó képek, amin hárman vagytok az a kedvencem :) Mekkora már Hunc :)
süti beállítások módosítása