...már városi legendaként kering, hogy csöpp Pelenkásink új ébrenmaradási csúcsokat döntöget, egyre nagyobb sikerrel. Meg az is tudvalevő, hogy iccakánként többször bejelentkezik pár frissen nyert vígaszkortyért, amit ezidáig lelkesen teljesítettem, de pár napja úgy döntöttem, megpróbálom megvonni tőle az éjjeli nasiját.

Az ébredező nyöszörgésekor halkan megjelentem az ágyánál az orvul odakészített vízzel töltött cumisüveggel, majd csöndben a hátáról a hasára fordítottam és megkínáltam vízzel. Első megdöbbenésében elfogadta, hatalmas pillogással méricskélte ki lehet ez az anyuszagú teremtés, aki egyáltalán nem a megszokott anyumódon viselkedik?! Amikor már hagyta a vízet kicsordulni a szája szélén nemes egyszerűséggel egy odakészített cumit dugtam sírásra görbülő ajkai közé. Összevont szemöldökkel cummantott kettőt rajta, majd csirkeláb-ujjacskáival szakszerűen kiemelte a szájából és egyik kezéből a másikba adogatva csodálta a sólámpa fényénél, hogy ugyan mi lehet ez a furcsa szerkezet? Pillanatnyi holt idejét kihasználva, kislisszoltam a szobából, füleimet az ajtóra tapasztottam, de mögöttem továbbra is néma csönd maradt, még hosszú percek múlva is... nem bírtam tovább, visszalopakodtam meglesni: Hunor mézédes álmait aludta, a cumi elérhetetlen távolságban tette ugyanezt...

Konzekvencia:
1.Hunor éjszaka határozottan nem éhes és mióta bevezettem spártai szigoromat, újra vannak átaludt éjszakáim
2.továbbra sem lett cumista a gyermök, viszont figyelemelterelésre kivállóan alkalmas ez a célszerszám.

És merő figyelmetlenség az életem, pedig esküszöm nagyon készültem rá: éppen tegnap volt egyéves a családi krónikánk (bár őszintén, magam sem hittem, hogy ilyen sokáig kitartok)! A naplóírás ötletét két csodálatos barátnak köszönhetem: éljen Micka meg Ingrid nomegpersze HuncÚr, hiszen nélküle blog sem lenne és mit sem érnének mindennapjaink!

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr65552265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lyndy 2008.07.04. 11:16:11

Gratulálok az 1 évhez, szeretünk is olvasni, még jó, hogy vagytok nekünk.
Kívánok sok-sok átaludt éjszakát.

PM · http://www.pocakos.freeblog.hu 2008.07.04. 14:56:05

Ügyes vaaaagy :)))))
Boldog első "szülinapot". Remélem még sok ilyet köszönthetünk :)

Ingrid · http://www.simoningrid.com 2008.07.04. 17:21:18

Isten éltesse ezt a klassz blogot :) Imádok ide járni, szeretem az írásaid. Őszinték, szórakoztatóak, üdítőek.
Pusszantalak és Hunornak külön gratula az éjszakákhoz, ügyesek vagytok!

eriberi · http://lever.freeblog.hu 2008.07.04. 20:32:56

Boldog szülinapot a blognak! Én nagyon boldog vagyok, hogy ilyen sokáig bírod! :D Remélem, a 10-20 éves szülinapra is gratulálhatok majd! (Mikor majd arról mesélsz, hogy sikerült Huncnak az érettségi, felvettéék-e az állatorvosira... ;) )
Az éjszakákért drukkolok! Hátha gyorsan rájön, hogy cumisüvegért+ vízért nem annyira érdemes felkelni, mint Anyáért... ;)

tollpihe 2008.07.04. 20:36:01

Isten éltesse a blogot!

IEben megint nem vagytok.. :( már biztos unod ;)

masika · http://farkaslili.mlap.hu 2008.07.04. 22:12:44

Most kétszeresen is gratulálok.
Első körben az anyai "szigornak" köszönhető átaludt éjszakához, másodikban pedig a blog egy éves születésnapjához!
(eszedbe ne jusson abba hagyni az írást:-), öröm ide betérni nap, mint nap)

bogyolany 2008.07.04. 22:35:37

Nem értem mi van ezzel a sablonnal... Most írtam a blog.hu-nak hogy javítsák ki ők. Én már tehetetlen vagyok, és gyűlölöm az IE-t!

eriberi · http://lever.freeblog.hu 2008.07.04. 23:08:11

(OFF: nekem Firefox-ban nem ment a komment... kb ezredikre sikerült elküldenem... :( )

Csöppke · http://www.csoppkeblog.hu 2008.07.05. 06:27:45

Boldog blogszülinapot:)
Reméljük még sokat olvashatunk TüneményHuncÚrról :)

Csillus

vorosbegy71 2008.07.05. 11:35:49

végre jó a blog és tudlak olvasni-írni! nagyon sok boldog 7 hónapot HuncÚrnak és javuló éjszakákat akartam még kívánni, de az utolsó post alapján javul is, maradjon ilyen, vagy még jobb...igazán megérdemeljük :))))
a spártai szigorod azért vicces volt :))) kíváncsi vagyok Hunc mennyi idő alatt vett volna le a lábadról, ha nem így alakul az éjszaka :))) puszi nektek, és jó, hogy már egy éve itt vagytok, és jó, hogy így rákaptál a blogozásra!
sok puszi nektek!!!!!

CsJ 2008.07.05. 15:16:16

Boldog blogszülinapot! Reméljük,még sokáig olvashatjuk:)
süti beállítások módosítása