cucka 2008.08.03. 23:37

Esküvős hóforduló

Huncos a szombati nappal betöltötte a 8. hónapját, melyet stílusosan, mi mással, mint egy újabb lagzin való részvétellel ünnepelhettünk volna meg?!

Hunor mostani viselkedéséről már megint szuperlativuszokban illik beszélnem, ugyanis most hajnal 3-ig ropta, már nem is csak velünk, néha szinte keresni kellett a dedet, annyira kapós volt, kézről kézre hurcibálták a lányok.

Hogy miket tud már a fiatalember? Például tankönyvbe illő, egyenes háttal, szép stabilan üldögél, kúszik, és időközönként már mászásnak is nevezhető tudománnyal lep meg minket (szigorúan, maximum 4 "lépést" hajlandó mászva megtenni aztán kommandósként odavetődik vagy odagurul a célhoz). A járókában már többször felhúzta magát, de óvatos duhaj, nem várja meg, hogy leessen, inkább centiméterenként haladva, szép lassan leengedi magát. Előszeretettel játszik el egymagában, de mindig társaságot igényel maga köré. Játékait igyekszik egymásba tuszkolni, ütögetni, de a kifejezetten erre a célra kifejlesztett sütifaló dobozzal nem hajlandó rendeltetésszerűen játszani, azt inkább megmarkolja és ütemesen a földhöz csapkodja az alattunk lakók legnagyobb örömére.

Természetesen nálunk is megjelent a szeparációs szorongásnak nevezett mumus, de egy eléggé sajátos formában: ha társaságban vagyunk, Hunor bárkinek nagyon szívesen az ölébe ül, eszik a kezéből, kokettál vadidegenekkel. Itthon viszont új szabályokat állított fel: bármit csinálhatok mellette, tündérmackó módon elszórakozik,  nem igényli az ölbenlevést, de egyetlen percre sem lehet őt egyedül hagyni egy szobában. Ha mégis megteszem, akár csak pár másodpercre is, azonnal kiszúrja és nehezen megnyugtatható szívszaggató zokogással válaszol.

És akkor következzen pár kép a szombati nagyeseményről.

A menyasszony, önmagához nagyon illően, felrúgta a fátylas konvenciókat és egy stílusos ruhához, kiegészítőként kalapot választott (meseszép volt):

És Hunor éjszakába nyúló táncai különböző partnerekkel és különböző kiegészítőkkel:

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr59599175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micka 2008.08.04. 19:58:44

szépséges az egész família, Hunc pedig a világ legszebb gyereke:-)
neked meg itt is boldog születésnapot:-))

Eriberi 2008.08.04. 20:43:13

Tényleg nagyon szép a menyasszony!

Milyen kis vidám Huncos! az összes képen vigyorog! Utólag is boldog hófordulót!!

Bea · http://www.pappb12.freeblog.hu 2008.08.04. 21:51:36

Hú micsoda mulatság volt, Hunor korához illően ünnepelte hófordulóját, gratula neki:) Drukk, hogy a szorongást gyorsan nőjje ki.

csipiketörp 2008.08.04. 22:03:59

Ez aztán az ünneplés! :o) Sok boldogságot a 8 hósnak és jó egészséget az egész családnak! :o)

bakacsimba · http://milanbaba.blog.hu 2008.08.04. 22:30:55

Boldog hófordulót Hunc! (anyukámnak is ilyesmi fejfedője volt még anno:)) Hát, Hunc mindeninek jól állt :D

Ingrid · http://www.simoningrid.com 2008.08.05. 08:33:55

Jaj, de jó ez a kalap a menyasszonyon :) Gratulálok az ifjú párnak! Nagyon szép esküvő lehetett, Hunor pedig a középpont :)
Én is csatlakozom a szülinapos kívánságokhoz: BOLDOG SZÜLINAPOT ITT IS! (nagyon jól áll ez az új frizura!)

lafead 2008.08.05. 09:21:57

Szia!Itt Hunci anya ismét. Hunor nagyon szép fiú és hatalmas!Az én Hunorom kicsit kisebb, ő holnap lesz 8 hós, de ezek a dolgok, amiket most leírtál, mintha az én gyerekem napirendjét írtad volna le, hihetetlen...elvan magában, de amint kiteszem a lábam sír, imád idegenekkel lenni, imádja, ha hajnalokig barátainkkal vagyunk, ha ide megyünk-oda megyünk...Hunci mondjuk nem ül, épp hogy kúszik még. Puszilunk

cucka 2008.08.05. 11:28:53

Köszi, Lányok, Lilinek átadom az összes gratulációt, jól fog esni neki! ;)
Enyém gartulációkat is nagyon köszönöm! tudjátok egy bizonyos kor fölött már nem dicsekszik ezzel az ember lánya! :DDD
Lafead: Megnyugtató, hogy nem csak a mienknek van ilyen időszaka. A mi Hunorunk az ülést hamarabb kezdte, mint a kúszást, igazából még mindig nem mondanám rá határozottan, hogy kúszik és mászik, inkább csak halad a kijelölt objektum felé! :))) ( odaforog, csúszik, felül, újra lefekszik és egyszercsak odaér.:))) ) Puszilunk Titeket! :) És Boldog Hófordulót kívánunk a Hunci Druszának! :)

Mazsola01 · http://www.mazsola01.freeblog.hu 2008.08.05. 14:37:20

Megint esküvőn voltatok, morrr... bezzeg a mi környezetünkben senki sem akar házasodni, pedig én nagy esküvőre szeretnék menni, mulatni hajnalig, stb :D Mazsiapu azzal vigasztal, hogy a korosztályunk majd csak megkomolyodik, aztán mi is bulizhatunk, na igen, de mikor! :P
Tényleg szép volt a menyasszony, és a kalap sokkal jobb ötlet, mint a fátyol...
Hunc meg, egyszerűen tündéri a mosolygombócod! :)

bingii 2008.08.05. 16:00:24

Micsoda belevaló kiskrapek! Imádom, hogy mindig vigyorok és, hogy ilyen jól elvan mindenkivel! Tényleg csodaszép volt a menyasszony!
Utólagosan is boldog hófordulót!:)

bingii 2008.08.05. 16:01:54

Ha nem titok elárulod nekem, hogy hogyan hívják az 5.képen szereplő férfit?! Annyira ismerős de nem tudom hova tenni....

masika · http://farkaslili.mlap.hu 2008.08.05. 22:12:29

Ti minden héten lagziba jártok???
A menyasszony tényleg nagyon szép volt, de a 8 hónapos Hunc úgy látom jobban érdekelte a társaságot, nem is csoda olyan szép gyerek!
Isten éltessen így utólag is! Hunornak pedig boldog hófordulót még egyszer!

Pocakos Macska 2008.08.05. 22:18:25

Hű micsoda partiarc Hunc ;)))) Nagyon jól néztek ki és a menyasszony is szép :)
Boldog születésnapot és köszönöm a lapot :)

cucka 2008.08.05. 23:36:14

Bingi, írtam mélt! :)
Masika, idén minden barátunk a törvényes uton óhajtja folytatni eddigi kapcsolatát... még előreláthatóan 3 lagziba vagyunk hivatalosak! :)
Macskusz, nincs mit igazán! :)
süti beállítások módosítása