...lagziján vehettünk részt szombaton. A hirtelen hüvösre változott idő miatt kicsit rezgett a léc (főként ruhaproblémáim adódtak), de végül még a nap is előbújt megcsodálni, e két kedves ember, boldogító igen kimondását.

Hunc is megkapta az új kocsiülését, e napon került felavatásra, nem bántuk meg, hogy ezt választottuk, Hunor igazi skandináv kényelemben utazhat mostantól, ha akarja, minden lát az útból, ha mégis inkább pihenni vágyik, kényelmes alvósra dönthető.

A századfordulót idéző, hangulatos óbudai macskaköves utcácskában megbúvó házasságkötő teremben egy gombostűfejet sem lehetett volna leejteni, annyian voltak kiváncsiak a nagy eseményre. A vőlegény tanúja, nem más volt, mint HuncApu személyesen, akinek gyermekkori barátja volt a vőlegény. Hunor az események előtt ébredt pár perccel, így kiváncsian pillogott végig, és csak az utolsó pár percben adott hangot megilletődött szavainak (akkor is csak azért tette, mert a mellettünk ülő nénike sokadszori rosszalló pillantásától kísérve, elhúztam a hozzá átmászni akaró Huncost).

Azt gondoltam, az idei esküvős és lakodalmas dömping megkeményítette már kellően a szívemet (és eltömítette a könnycsatornáimat is), de nem így történt... a szertartás közepe tájékán, már igencsak Huncosba fúródott a fejem és a nyakába szipogtam meghatottságomtól könnyes orromat... elcsépelt közhelyek, de annyira szépek voltak... és akkor az elmaradhatatlan fotók:

és az unott hercegfi, akinek névreszóló ültetőkártyája volt (el is hoztuk emlékbe):

A csodás beállt rendszerünknek köszönhetően, Huncos úgy döntött,  megálljt parancsol eddigi duhaj életvitelének és nem hajlandó tovább átdorbézolni egyetlen éjszakát sem, 9-kor úgy elmentünk aludni mindketten, mint a kisangyalok...

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr51665955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micka 2008.09.16. 12:32:40

nagyon nagyon jól nézel ki.
Hunc pedig annyira elvarázsol ezzel a kis bamba arcával:-D nagyon édi:-D

Bea 2008.09.16. 13:28:49

Nagyon übercsini vagy! Hunor nagyon király a képen, úgy látszik Ő is ráunt már a sok lakodalomra:)

Boglárka · http://www.piciangyalkam.blogspot.com 2008.09.16. 14:06:07

nagyon jól néztek ki együtt, csini voltál!!!
Hunor pedig.... zseniális! :)

Eriberi 2008.09.16. 15:23:24

Cucka... WOW! Nagyon-nagyon csini vagy! ;)
Kiskirályfiról nem is nagyon láttam még ilyen komoly képet! Édes, nagyon!

Napirendről majd mesélj! Mikor kelt a 9-es alvás után reggel?

Brunhilda 2008.09.16. 17:38:47

szegeny ti... mar regota olvaslak, csak csendben figyelek es szeretnem megkerdezni, hogy ez a ti perverziotok, hogy gyerekestol szorakoztok, vagy nincsen nagyszuleje neki, akire hagyhatnatok?
marcsak azert kerdem, mert hasonlo koruak a gyerkoceink es fogalmam se lenne, mihez kezdjek magammal, ha vele kene menni szorakozni.... ????
a kepek csodalatosak, vidam csalad vagytok ez egyertelmu.
bocsika hogy belekotyogtam. ha nem publikus, torolj ki.
brunhilda voltam bajorfoldrol

masika · http://farkaslili.mlap.hu 2008.09.16. 17:39:52

Drága Cucka, nektek igazán esküvődús volt ez a nyár, nem is csodálom, hogy HUNC a végére teljesen elfáradt!
A kártya nagyon kedves ötlet volt, Te pedig remekül nézel ki!

Bingi 2008.09.16. 18:35:46

Tényleg nagyon szép volt a pár. Ezúton is sok boldogságot kívánok nekik!
Te meg aztán, hogy milyen csinos vagy! Hunor meg hozza a formáját és csúúúúúúúúúúcs úgy ahogy van:) Imádom!

Pocakos Macska 2008.09.16. 22:40:18

Wow Cucka, de csini vagy :D (Na jó az ifjú pár is cép ;) ) Huncról ez a kép is csúcs!

cucka 2008.09.17. 11:04:16

Köszi Csajok, az a helyzet, hogy kezdem "visszakapni" a régi testem (úgy deréktól lefelé), a mobil Hunor-konyha miatt azonban a régi fölsőimre még korántsem számíthatok. ;) Most kellene egy kicsit rámozognom és akkor újra olyan lennék, mint fénykoromban. ;)
Eriberi, napirend ide vagy oda, éjszaka többször fölkel még mindig (a legjobb éjszakákon is, alsóhangon 3x). A 9 órakkori elalvás után, ébredt fél 12-kor, aztán 3-kor és hajnal 6 magasságában, ilyenkor csak gyors szopi van és alvás tovább, reggel 8-9 között kel fel általában.
Brunhilda, köszönöm a hozzászólásodat. Az a helyzet, hogy az én oldalamról nincsenek nagyszülők, HuncApu szülei meg még aktívan dolgozók, arról nem beszélve, hogy Hunc még mindig aktívan szopizik. Ez egy ilyen nyár volt, de a közelgő téllel, természetesen mi is egyre jobban számítunk a nagyszülők hathatós segítségére. :)

(természetesen, nem töröllek ki, hiszen nem szoktam hozzászólásokat ilyen módon cenzúrázni, véleménye mindenkinek lehet és örülök, ha megosztja )

Lyndy 2008.09.17. 11:13:53

Hunc édike, te pedig nagyon szép vagy. Nagyon jó az alakod!!!! Az ifjú pár is csinike.

Ingrid · http://www.simoningrid.com 2008.09.17. 11:39:09

Jézusom! Hogy Te milyen csinos vagy! :)))
Ez volt az első gondolat :)

Következő: Hunor már komoly partizó gyermek, de azért milyen jó lesz majd neki, ha a nagyi szórakoztatja és nem a dínomdánom.
Heléna hamar abbahagyta a szopizást, így nem volt kérdéses, hogy ha esti kikapcsolódásra mentünk, a nagyszülőkkel volt és van ez így most is (bár előtte is cumisüvegből kapta az anyatejet, ha úgy hozta a helyzet...).
Szóval, Hunor szépséges és nagyon kedves az (igencsak szépséges) ifjú pártól, hogy Rá is gondoltak.

Mazsola01 2008.09.17. 18:42:41

Én már erre semmit, hogy újabb esküvő :@ :D
Hunor egy tündér, mint mindig!
Én úgy gondolom, hogy mióta megszületett hozzátok tartozik, így természetesen megy veletek, mi is visszük Marcit mindenfelé majd - egyébként mennyi mindenből kimaradna már- ;)

rkriszta · http://www.barni.blog.hu 2008.09.22. 15:21:54

váóóóóóóóóóó, de hol van a trottyosmelegitős barátném...nem értem, itt csak egy bombázót látok ..
hmmmmm
süti beállítások módosítása