Napok óta törzsközösségben élünk, vannak éber éjjeliőreink is, hangoskodó összeszólások, bebagózott lépcsőházunk, de mindezeket leszámítva az előző évek káoszához képest idén viszonylag nyugisan zajlik kerületünk lomtalanítása. Bár tegnap HuncApuról kiderült, származását illetőleg szoros rokonyi szálak fűzhetik szorgos rozsdabőrűjeinkhez, amikor igyekezett visszaszerezni egy véletlen kidobott vastag nejlont, az egyik delikvens lazán megszólította "mi van Tesókám, valami olyan is kikerült, ami nem kellett volna?", majd nagyvonalúan hagyta, hogy Életem Értelme csak nyugodtan beletúrjon a kupacba.

Az idei lomtalanítás mérföldkő lesz a mi életünkbe is: az eddig inkább raktár- és munkaszobaként funkcionáló gyerekszoba lassacskán visszakapja gyerekszobai mivoltát. Legkésőbb Hunor szülinapjáig Őfelsége át fog költözni az őt megillető saját szobába. Hiszen már olyan nagyfiú... nopersze, eddig könnyű fog ráfogni a helyhiányra, de mostantól már visszafelé peregnek az órák, és Hunc nemsokára birtokba veheti saját kis felségterületét... hiányozni fog mellőlünk, de tudom, hogy hosszútávon  mindhármunknak jobb lesz ez a fajta változás... (azért az éjszakai szopizások kivitelezésére nagggyon kíváncsi leszek... vagy én ragadok nála vagy ő jön vissza közénk...)

Az utóbbi napokban pech-sorozatok áldozatai vagyunk, igazából inkább úgy fogalmaznék apróbb bosszúságok igyekeznek megkeseríteni és lerövidíteni amúgy is rövidke földi pályánkat...

... vasárnap, a szemem láttára, padlógázt tövig nyomva igyekezett, egy 60 körüli szebbik nem képviselője kikerülni álló helyzetbe lévő autónkat... nem sikerült neki, picit lefaragott  autónk nemesi orrából...

... egy félrekommunikált kapcsolat helyrebillentésének, jó írányba terelésének kétségbeesett manőverei...

... munkafronton is apóbb bosszúságok vésnek mély barázdákat HuncApu estére elcsigázott arcára, és most nekem kell támogatnom Őt, hiszen tanácstalan és bátorításra van szüksége, csak... az igaztalan megvádolásokat oly nehéz hatástalanítani... néha kevés a szeretet védőpajzsa...

Az egyedüli gyógyír a mindennapokra Hunor, az ő tiszta lelke és bájos mivolta. HuncApu semmiért nem adná az esti közös fürdéseket, a nagy mókát és kacagást a mi ágyunkba, a fiús beszélgetéseiket, a közös zenehallgatásaikat, Hunc kéjesen simiért nyújtogatott testrészeit, mielőtt elaludna... azonban az utóbbi napokban, HuncApunak komoly vetélytársa akadt  rejtőzködő Chanel lányunk személyében, aki rájött, nincs semmi édesebb egy koradélutáni, elsötétített szobai, összebújásos szunyánál!

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr60781070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bea · http://www.pappb12.freeblog.hu 2008.11.21. 14:08:17

A lomtalanítás az olyan szükséges rossz, amikor nálunk volt jó pár napig mellőznünk kellett a sétákat, vagy mert úgy tele volt pakolva a járda, vagy mert az őrző-védő barnább bőrűek letáboroztak rajta. De néhány nap és minden a régi lesz, HuncApunak szerencséje volt, hogy beengedték Őt a köreikbe.
A pech-sorozatnak remélem hamarosan végeszakad,:) Huncnak micsoda klassz ágymelegítője lett Chanel cica:) HuncApunak ez komoly vetélytárs, az már biztos!

Mazsola01 2008.11.21. 14:34:26

A macs Hunor lábán fekszik? Próbálja visszaadni, hogy Hunc meg párnaként használja? Vagy az a másik macsek? :)
Azért jó apróságok is történnek veletek hékás, mondjuk ott a keresztgyerek ;)))
A kocsitokba hajtó nőről jut eszembe, tegnap az egyik hídon mentünk át, ahol is történt egy baleset: egy 60 körüli nő belehajtott egy kisbusz hátuljába. Nos a nő kocsija tele volt már amúgy is karcolásokkal/horpadásokkal. Elgondolkoztam, csak nem ugyanaz a személy, mint akivel sikerült "szorosabb ismeretséget" kötnötök...

cucka 2008.11.21. 17:18:19

Mazsó, ez ugyanaz a macsek, úgy tűnik, kezdenek véd- és dacszövetséget alkotni ők, kettecskén. :)
(a nőci véletlenül nem egy pici piros matizban ücsörgött? mer akkor tuti ugyanaz, ennek is csupa horpadás volt az oldala :DDD)

Anita · http://kende.freeblog.hu 2008.11.21. 20:42:46

Uhh, de durva ez. Remélem hamar túllesztek rajta!

panka 2008.11.21. 21:42:35

Remélem most már több "apró" bosszúság nem lesz... Hunc meg a cicus édesek együtt. :-)
Egy barátunk tavaly majdnem verekedésbe került egy ilyen lomtalanítós ürgével, mikor ugyanígy, mint a zurad, megpróbált visszavinni valamit, amit tévedésből tett ki. Legjobb: fölajánlotta neki a muki, hogy visszavásárolhatja. :-O Pénzért, ami 10 perce még a lakásában volt, mint a sajátja. Szerencsére a srácnak van egy szelíd, ámde riasztó külsejű, nagydarab bátyja, hát végül csak beszólt neki, hogy ugyan jöjjön már ki egy kicsit...na rögtön elcsendesült az "úriember".
Ehhez képest, egy kis letesózás, igazán semmiség. :-D

Ildi 2008.11.22. 09:12:03

Vajon a macsek a rácsok között jut be a kiságyba vagy nagyot tud ugrani, esetleg a többi bútort használja lépcsőként? Mindenesetre nagyon találékony!

Sebők Anikó · http://matebaboca.freeblog.hu 2008.11.22. 12:36:27

Hát nem irigyellek Titeket!

Nálunk a lomtalanítás iszonyat zajjal jár az utcán. Mindenki kopácsol. Sokan jönnek autóval és viszik, amit bírnak.

Aludni nem lehet abban a pár napban.

Mátét is alig bírtam elengedni a saját szobájában. De sokkal-sokkal jobb ott neki. Nyugisabban alszik és mi is azt csinálunk a szobánkban végre amit akraunk. :-)

Andy 2008.11.22. 13:12:12

Kulon szoba HELYES!!!Ha mar van ra lehetoseg,eleinte nehez lesz,de inkabb szokatlan,aztan meglatjatok mennyire fogja szeretni Hunor a kis felsegteruletet.Csak azert tudom,mert az en kisfiam kulon dicsekszik mindenkinek,foleg az oviban,h neki milyen naaaaaagy agya(fekvohely)van,es szuper szobaja.Pedig annyira nem is szuper,legalabbis nem olyan tipikus rajzos gyerekszoba,amilyet almodtam neki,de az az ove,es ott csak az o holmija van,ahol minden ugy marad ahogy hagyja,stb.Es kulonben is lassan ugyis befejezitek az ejszakai cicizest...egyebkent mar be kellett volna...de amig van es keri addig adjad neki.Ugye azert nem haragszol meg,ha azt mondom,h kirazott a hideg a "macska a kisagyban"
jelenettol,ugye nem?Puszi

cucka 2008.11.22. 13:20:12

Jajj, Andy dehogy haragszom! :))) a macsekok a mi bio-ágymelegítőink és úgy tűnik Hunor is ezt a vonalat viszi tovább! ;)

Andy 2008.11.22. 13:34:27

Koszi,es meg tartozol egy valasszal "privat"

cucka 2008.11.22. 15:04:37

Tudom... :$ igyekszem megírni! :)

Pocakos Macska 2008.11.22. 15:22:18

Sajnálom a Benneteket ért kellemetlenségeket :(
A külön szoba szerintem jó lesz, Hunc pedig le fog szokni az éjjeli szopikról (igyekszem erősen szugerálni ;) )

cucka 2008.11.22. 15:41:53

PM, én is bízom benne! :)
süti beállítások módosítása