cucka 2009.06.29. 14:27

Sokfogú

Talán megoldódott a rejtélyes szombati lázas állapot, valamint a mai egész délelőttön átívelő vízszerűen folyékony többrendbeli macicsapat felbukkanása. Tippeltem én érzékeny (bél)lelkületű gyermekre, aki egyszerűen túlzabbantotta magát (tegnap bő fél liter almalevet szlopált be, a felnőttadag karalábé leves mellé vacsira), gondoltam vírusos nyavalyára, amit bárhol összeszedhetett (játszótér, apjuk-rendelő), de most valahogy a fogakat nem hibáztattam, mert ennyire ilyen még sose volt.

Aztán az egyik sírós pelenkaváltás során (kicsípteja macilé a seggedelmét...) szemet szúrt, hogy valami nem a megszokott szerint helyezkedik el a szája jobb oldalán belül. Amennyire engedélyezte a szemrevételezést, szemfoggal bővült szája tartalma, így most már 13 fogúvá lépett elő. (bár ki tudja, talán más szemfogak is kitörésre készek,/kitörtek már, mindenestre a rövidke idő alatt ennyire sikerült feltérképeznem a helyzetet.)

Étvágya jó, közérzete több mint remek, márha abból indulok ki, hogy pillanatok alatt atomjaira bontotta a lakást, jószokásához híven.

És egy fotó a délelőtti idillről: van itt kérem kedvencmadonnára táncoló gyermek, tévé előtt békésen pihenő, poszttraumás, rehabilitáció alatt álló oroszkéknatasa, a háttérben (nem látszik) pedig én vasalgatom azt a raklapnyit, ami egy hét alatt felgyülemlett:

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr841215608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hugomum · http://hugoelete.blogspot.com 2009.06.29. 17:36:46

csakis ez lehetett az ok. mondjuk tökmindegy hányfogú, nagyoncuki. csak a videó hiányzik,bár vasalás közben, ez gondolom nehezen kivitelezhető:)) Hugónak Lady Gaga a kedvence. Ha a Pokerface című szám megy, megáll az élet arra a pár percre:)))

Mazsola01 2009.06.30. 11:11:06

Örülök, hogy meglett a rejtély kulcsa. Gratula a sokadik foghoz.

Natasa jó helyen pihen :O

PBea · http://pappb12.freeblog.hu/ 2009.06.30. 12:01:50

Nagyon jó koreográfiát nyom a Kölök:)))

bakacsimba · http://milanbaba.blog.hu 2009.07.01. 22:45:39

Nálunk fogzásnál mindig ez van, sok, bő, savanykás szagú kaka, kiütéses popó, átlátszótaknyos orr :D Zseniális a kép megintcsak, Hunc tényleg jól nyomja ;) Ilyen oroszkékcicustnekemis!!!! Volt egy nekünk, van is a mamáéknál, ide nem hozhattuk magunkkal, ennyi változást, kutyát már nem bírt volna ki az öreglány, így is rossz bőrben van mostanság :(((
süti beállítások módosítása