cucka 2009.09.22. 17:54

Pénzes gépjármű

Amikor alig egy éve először találkoztak egy bevásárlóközpont  jól megtervezetten elhelyezett előterében, Hunor csak tátikálva figyelte, majd kezecskéit nyújtogatva földkéredzkedett a gépjárműre és bambán hagyta magát ráemelni. Akkor elkövettem azt a "hibát", hogy hirtelen felindultságomban pénzt gyömöszköltem a csillivilli kisautó erre a célre kihelyezett üregében, minek következtében dübörgő hangerőre kapcsolva rodeóztatta meg Huncost, aki ijedtében sírógörcsöt kapott, akárcsak a körülöttünk lévő nagyobbacska kisfiúk. (nem, ők nem az ijedtségtől, hanem azért, mert nekik az előrelátó anyukájuk nem gyömöszkölt pénzt a gépjárműbe).
Eztántól a kisautók Hunor számára légüres térnek számítottak.

Nyáron egy balatoni hétvégén, Hunor lelkes keresztapja nem tudván a fentemlített incidensről rápróbált egy bazársori zenemadárra, a konklúzió hasonlatos volt az előzővel. Fölösleges pénzkidobásnak minősítettük a csodajárgányokat.

Aztán egyszer Bea barátnőm is megénekelte Matyi lángra lobbanását, igaz ő zenélő kutyagolt, a bejegyzés olvasásakor csak magamban somolyogtam, nekünk ilyen úgyse lesz, hiszen akarva-akaratlanul nekem sikerült egy életre meggyűlöltetnem Hunorral a rodeózó pénznyelőgépeket.

Aztán ma délután kihasználva az őszi napsugarak melegét, kilátogattunk a Római-partra egy motoros séta erejéig, aztán megláttunk egy játszóteret is, (véletlenül éppen a palacsintázó mellett...), ám csöppöm ahelyett, hogy a homokozó felé vette volna az irányt, rutinosan bevágódott a kisautóba, majd ugyanezzel a nemtudomhonannszármazó rutinnal megmutatta, hova is kell a fémszázast dugdosni. Én, gonoszanya, az első százast (igen, mert azt elsőt követte egy második is, persze csak a videó kedvéért...) az esélytelenek nyugalmával helyeztem a gépbe, nyugtatgatva közben Huncost, hogy ez bezony el fog indulni és meg ne ijedjen. Mint a mellékelt ábra mutatja, nem ijedt meg, sőt... ha rajta múlt volna, még mindig ott ülnénk és ha jól számolom, éppen az egyhavi Hunor utáni juttatás összegének a végét blackjackeznénk el...

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr861399911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PBea · http://pappb12.freeblog.hu/ 2009.09.22. 19:12:09

Óhhh, hát Titeket is utolért akkor a vég:))) Matyi igazi szerelmese ezeknek a járgányoknak, messziről kiszúrja őket, és beléjük vetődik. De javára legyen írva, hogy legtöbbször megelégszik a pénzbedobás nélküli verzióval is:) De az elszakadás nem megy ilyen könnyen, mint Hunornak:))) Édes az a tanácstalanság az arcán a végén, hogy akkor most mi van, miért nem megy a járgány????

Nani 2009.09.22. 19:36:59

Édes gyermek, még elrontani sem lehet! :)
Alvási szokások, meg fogmosás feljegyezve, majdan szükségem lesz rá tudjam hol keressem a tapasztalatokat!
Minkalak gyönyörűen alakul... csak nehogy utolérj pocakméretben! :)

Marcipán&Frutti · http://forromarcipan.blogspot.com 2009.09.22. 20:22:34

Azta!Verdás póló!Ha Marci látná...Nálunk elejétől fogva nagy a sikere ezeknek a szörnyeknek.Csak én utálom,mert olyan mocskosak:(:(:(Nem győzöm Marcipán kezét törölgetni utána.Ráadásul nálunk az Auchanban motoros volt,na amellett nem lehetett csak úgy elosonni!!!"Olyan,mint Apuci motorja":)

Csilli81 · http://malibaby.freeblog.hu 2009.09.22. 20:43:05

Mostaztán gyűjtögetheted a százasokat:)))

Eriberi33 2009.09.22. 21:10:57

Lilunak is nagyon tetszett a video, egyelőre még csak az, élőben nem próbáltuk rá még ilyenre. :)
(És, mondta közbe, hogy "Uno! Ató!" vagyis Hunor, autó... ;) )

gneke 2009.09.22. 22:12:28

Nagyon-nagyon aranyos!!! És milyen profin csinálja - a vezetést!
Mintha mindig ezt csinálta volna:-)

Kata76 2009.09.23. 00:08:17

Nagyon édes, látszik, hogy mennyire tetszett Neki!:) Profin vezeti ezt az autót.:)

cucka 2009.09.23. 11:35:34

@PBea: szerencsére elég hamar feldolgozta a gépleállás okozta traumát. Remélem, ez így is marad a későbbiekben is.
@Nani: sztem le is foglak hagyni! :P alapjáraton is pocakos vagyok, hát még most! :DDD
@Marcipán&Frutti: Hunc még nem ismeri a Verdák emsét, viszont mindene a motor, meg az autó, így ha igazán a kedvében akarunk járni, és könnyeden szeretnénk véghezvinni az öltözést, célszerű a két felkínált pólóból az egyiknek autósnak vagy motorosnak lennie. :DDD
@Csilli81: részemről felejtős, szerencsére kevésszer fordulunk meg együtt ilyen cuccokkal felállított helyeken. :)
@Eriberi33: dedrága! :)))) unó, ató! :DDD megzabálom ezt a kiscsajt! :)))
@gneke: @Kata76: sztem abból fakad ez a vezetési rutinja, hogy sokat ül az apja mögött a kocsiban és hihetetlenül gyorsan ellesi a mozdulatokat! :)

matusi · http://csoppdodom.freeblog.hu 2009.09.23. 12:48:08

:)) olyan élettel teli ez a gyerek:)
én várom, hogy be akarjanak ülni, amolyan kompenzáció ez, mert én soha nem ülhettem ilyenbe.Egy ideje gyűjtöm az érméket:D

hugomum · http://hugoelete.blogspot.com 2009.09.23. 12:52:46

na azért a black jack-kel lehet nyerni is:))) Hugo rinocéroszfüggő lett a nyaralásunk alatt, persze a nagyapja jóvoltából...:))éédes.leközelebb találkozzunk a vidámparkban inkább???:)))

Kinga85 2009.09.23. 13:00:34

Nagyon édes, és milyen ügyesen vezet :) Panni is imádja ezeket, bevallom én nagy ívben igyekszem elkerülni, mert mindig sírás a vége, ha azt mondom elég volt...

ilgya1 2009.09.23. 21:04:19

Egy időben mi is kerültük ezeknek a gépeknek a környékét is,de ma már megelégszenek egy menettel is...Huncur egy fazon:)
süti beállítások módosítása