cucka 2009.10.10. 11:09

Régiúj addikció

Az ősz beköszöntével, ismét hatalmába kerített a régiúj genetikailag öröklött szenvedélyem. Kötök. Ennek kapcsán bogarászom a blogokat, oldalakat, hogy aztán újfent rájöhessek arra, hogy sok új változás, -az Anyutól örökölt, és a nyolcvanas évek végén megjelent, Divatos kötésminták névvel ellátott zsebkönyv és ilyetén kaliberű társai óta-, nem történt. Ami viszont tény: a fonalak és a kötőtűk varázslatosan megújuló világa elbűvöl és magával ragad. Árban és kreativitásban csillagos ég a határ. 

Minkának keresve valami édibédi kiskötöttet akadtam rá az alábbi játékra: (a képre kattintva és teljesítve az ott található feltételeket, egy különlegesen szép kötőtűkészletnek lehetsz a boldog tulajdonosa, amennyiben a sorsolás Neked kedvez...)

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr541440153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tsetten 2009.10.10. 20:44:40

jajajaj, gyengémre tappintottál, légyszi majd írjál sokat kötésről, meg szép szines puha meleg fonalakról!!!

Nani 2009.10.10. 21:24:27

Tizenéve nem volt már ilyesmi a kezemben... nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a műved....

Csillagbaba1 2009.10.11. 09:20:11

Hűűű Drága! Köszike! És én is jelentkeztem Rád hivatkozva! ;) Köszike és a remekművet muti ide! :)
süti beállítások módosítása