Ma dél óta itthonvagyunk, ismerkedünk, örömködünk... az üldögélés gép előtt egyelőre még nagyon nehézkesen megy, nem is csak velem van a baj, mer én kipárnázgatom magam, sokkal inkább a Hunc-Minek kombóval, akiket még nem merek kettecskén hagyni, Huncbátyó ugyanis elhalmozza hugicáját mindenféle földi jóval (cumisüveg a fejbe, ráül, ráfekszik dünnyögve-szeretettel-csókolgatva...), állandóan tiltani sem akarom, így inkább hármacskán bújdogálunk össze, míg családunk feje az uccsó simításokat intézi a külvilággal egy pár napig. (patika, bolt, bank)

Azon meg aztán valóban könnyekig hatódtam, hogy mennyi-de-mennyi kedves gondolatot kaptunk (tényleg azt gondoltam bogyólányomIngridem igen csak eltúlozza... úgy tűnik valóban paranoid lettem, szülés közben is volt jópár konspiráció elméletes gondolatom, ezt majd alkalomadtán megosztanám, remélem nem felejtem el...), nem hiába sikeredett ennyire jól ez a szülésesdi, a pozitív energiák hegyeket mozgatnak meg. Ím a bizonyíték.

Igyekszem összefoglalni a tényeket és a bennem tomboló érzéseket is szavakká formálni. Katarktikus élmény volt, semmihez sem fogható. Nagyon hálás vagyok érte az Égieknek, a Jóistennek, de nevezhetjük Sorsnak vagy a dolgok ilyetén alakulásának, hogy megtapasztalhattam. Most béke van bennem és óriási harmónia. Ezért ma nagylábon élünk és ebédet rendeltünk. Sokfogásost, mert megérdemeljük mindannyian. Asszem a világ legszerencsésebb embere vagyok, mert minden vágyam teljesült...

Mégegyszer: KÖSZÖNÖK MINDENT! Stílszerűen akár egy Oscar díj átadón: Bogyóleánykám, Neked a rengeteg erőt, aggódást, gondoskodást, amikkel elláttál, és nem utolsó sorban a tudósítást, hiszen nélküled többnapra elvágódtam volna a virtuális élettől. HuncApunak, a türelmét, a szeretetét, az erejét, amit igencsak kiszivornyáztam a végére belőle. Hunormackónak a toleranciáját, az éles látását, a csodálatos (mondhatni tankönyvbeillő) fogadtatását ennek az igenis nagy traumának. Tudom, lesznek még csaták, ha végetér az idill, de most mrá azt is látom/tudom, hogy Hunor egy nagyon okos és értelmes Bátyó, aki a lehető leghiggadtabban kezelte ezt az egész fennforgást. Köszönet a családunknak a mobilitásért, a mindenre megoldást találásért, a segítő kezekért. És végül, de biztos nem utolsó sorban, köszönet NEKTEK, blogbarátok, azokért a sok-sok pozitív gondolatokért, amikkel elhalmoztatok!

Visszatérek nemsoká.

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr891599742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lyndy2 2009.12.15. 14:29:49

Itt is gratulálok neked az álomszép kislányodhoz és a csodás szerető családodhoz! Annyira örülök, hogy ilyen szép és örömtől áradó sorokat írsz. :)) Kívánok nektek nagyon sok örömet, minden földi jót. Aztán kérünk szépen sok-sok fotót. :)))

Hencsi+Zita · http://kicsizita.freeblog.hu/ 2009.12.15. 14:45:49

Olyan jó olvasni téged,hogy ennyire boldog vagy/vagytok.És annak még jobban,hogy megízlelhetted azt a csodálatos élményt,amikor ketten/hárman küzdötök,és a végén minden csodaszép és idilli.Pihenj sokat,millió puszi nektek!

gneke 2009.12.15. 14:53:26

Gratulálok még egyszer a csodás kis családodhoz, örülök, hogy sikerült olyan szülésélményeket szerezned, amilyet szerettél volna és amilyet kívántunk is Neked! Hunor pedig igazán csodálatos kisfiú, büszkék lehettek rá!
Pihenj sokat, az ebédrendeléssel teljesen egyetértek, én azt szoktam javasolni, akinek nincs sok segítsége, hogy ne szégyelljen magán segíteni, fogjuk fel a szülési kiadások részeként a pár hét komatálazást.

Várjuk majd a képeket, de inkább pihenj!!!

PBea · http://pappb12.freeblog.hu/ 2009.12.15. 15:33:36

Újra és újra megríkatsz, de ez a nap már csak erről szól, mármint a sírásról, úgy látszik:)))) Veletek örülünk mi is családostul:) Pihenjetek, szeressétek egymást, és rendeljetek holnap is ebédet!!!!!

LiliBogar 2009.12.15. 16:14:37

:) Amit adsz, azt kapod vissza az élettől :)
Puszi

micka · http://micka.freeblog.hu 2009.12.15. 16:27:09

szeretlek, és veletek együtt örülök. MInka szépségesen szép. és te is.

popianyus 2009.12.15. 16:42:06

Hüpphüpp...örülök nektek nagyon. A békének, a harmóniának, hogy átélted ezt a semmihez sem fogható katarzist te is...Örülök, na, hüpp....

Dius_78 2009.12.15. 16:45:48

Azért az nem ér ám, hogy megríkatsz. :)
Örülök, hogy írtál, és árad a sorokból a béke, és a szeretet. :)
Hunc pedig napról napra okosabb báty lesz, Te pedig napról napra rutinosabb kétgyerekes anyuka. :)
Pihenj, és fogadj el minden felajánlott segítséget. Vagy ha épp úgy adódik, hát ne szégyellj kérni sem, legyen az akár "csak" egy ebédrendelés.
Maradjatok mindig ilyen boldogok. :)

Eriberi33 2009.12.15. 17:07:40

Várom nagyon a visszatérésedet! sok sok sok képpel... ;)
Puszik!!

Dorkaaaaa 2009.12.15. 18:57:25

Sok-sok boldogságot nektek:) Jó volt olvasni ezeket a sorokat. Annyira őszinték voltak, és tele volt örömmel,büszkeséggel:) Vigyázzatok egymásra!

Lidi83 2009.12.15. 19:49:57

Szívből örülök nektek :) ♥

Csillagbaba1 2009.12.15. 20:35:52

Ismétlem magam: Gratulálok szívből! Minkát köszöntöm! Gyönyörűek vagytok és a boldogság is ott van mindannyitokban! Szeretettel ölellek és várlak vissza nagyon! Puszik

kata790313 2009.12.15. 21:19:16

Nagyon örülök, hogy jól vagytok, hihetetlen, hogy egy hete még izgalommal gondoltunk arra, mikor érkezik meg a kishercegnő, most pedig már a bátyjával ismerkedik az ágyon:D Isten gazdag áldását kívánom az életetekre!!!

CsJ 2009.12.15. 21:44:35

Jó "látni" benneteket :)

Csilli81 · http://malibaby.freeblog.hu 2009.12.15. 22:21:15

Jó volt olvasni a soraid, érezni bennük a határtalan boldogságot, amit most átéltek:)Kívánom, hogy maradjon nagyonnagyon sokáig így!! Örülök, hogy átélhetted a szülés csodáját úgy, ahogyan mindig is szeretted volna:) Minka egy csodaszép kis tündér, Huncmacinak pedig óriási puszik mindenért:)) Bújjatok, ölelkezzetek minél többet, de azért én is nagyon várlak majd vissza:))

Mária69 · http://haromcsillag.blogspot.com/ 2009.12.15. 22:46:01

Olyan jó ismerkedni veletek. Olyan jó olvasni a boldog kismami soraid.

h.o.era · http://eranaploja.freeblog.hu 2009.12.16. 09:43:17

Mi pedig neked köszönjük a szívhez szóló, megható soraid!!! Köszönjük, hogy kísérhetjük a kis csodáitok sorsának alakulását, és hogy bepillantást engedsz a sziporkázó elmédbe :D

Ildi-84 2009.12.16. 10:31:42

Olyan szuper, hogy együtt a kis család!!! És a 4. gyertyát már NÉGYESBEN gyújthatjátok meg az adventi koszorún!!! ;)

kiszti* 2009.12.16. 11:55:21

sziasztok!!!
szívből gratulálok én is a gyönyörűséges Minkalány születéséhez!!! és dícséret a ház férfitagjainak is, hogy ilyen szuperül megoldották a kórházi pihenéseteket.gyönyrű karácsonyotok lesz az tuti!!!
kriszti

hajnianyu 2009.12.16. 12:52:07

Kedves Cucka.

Nem tudom megállni,hogy ne Gratuláljak először a kis Minkalány születéséhez,de őszintén:)
Közben beszoktam térni hozzátok,mert bevallom megfogott engem az írói stílusod,és megható ahogyan írod a sorokat...
Remélem nem gond ha továbbra is olvashatlak?Nem szeretnék titok lenni az olvasók táborában:)

Ha nem tévedek és ha minden igaz,tegyem hozzá hogy örülök nagyon annak,hogy császár után hagyományosan szültél.Én meg szeretném ezt az érzést tapasztalni ha eljön ennek is az ideje.
A lányom ugyanis császárral szült,csak olyan kényelmesnek tartom az egészet,hogy bevallom első pillanatban azt hittem nem is szültem.
itt van a blogunk:
vécseyhajni.blogspot.com
Szép napokat kívánok immáron két gyerekkel:)
Üdv. minden jót
Hajni és Bogi

csifo75 2009.12.16. 15:10:33

Szia Gabi!

Én már csak így foglak szólítani ha nem gond,először is szeretnénk neked gratulálni Minka születéséhez én is olvasom minden nap a blogodat de nem mindig van időm kommentett hozzá írni.Én is éppen terhes voltam a második kisfiammal amikor veled is meg történt ismét a csoda hogy gyermeket vársz.Nálunk már júliusba be köszöntött a gólya és nagyon jó érzés ismét pici babát babusgatni.Csak közben a nagyobbik fiam is meg tanult olvasni és ha haza jött a suliból az volt az első hogy a blogodat olvassa és már nagyon várta hogy Minka megszülessen.Köszönöm neked hogy így írsz az érzéseidről mert a fiam imád és nagyon szépen olvas mióta rád talált.Jó volna a nyáron találkozni a véndiáktalálkozón.Puszi neked és vigyáz a kis manókra mert nagyon értékesek.És biztos a Zsombi is puszil ha tudná hogy írtam de most suliban van.
süti beállítások módosítása