cucka 2010.02.05. 22:37

Dilemma

Most vagy a telefonom vacakszik, vagy ismét sikerült elállítanom valamit a számítógépünkön (vagy a telefonomon?), mert képtelen vagyok szemcsétleníteni a délután készült videókat. Megjegyzem a telefonon tökéletesen élvezhetőek...
A körvonalak alapján a szereplők nagyjából felismerhetőek, kis segítség: a kishavas Hunor, a nagyonkisfeketehavas Göncölkutya, a nagyhavas az H&M Apuka, a háttérben a narancssárga folt: Minka alszik békésen a báránybőrrel bélelt babakocsiban, és végül az idétlen, olykor szinte a hisztérikusság határát súrolóan vihorászó  vágó és operatőr, a lelkes anyuka, aki minden percet meg akar örökíteni. (tejóég! mi lesz itt óvodai szereplésekkor?! no, arról is megtudtam a szomszéd kisboltban, hogy ehelyt hagyományőrzés folyik, idén a csodaszarvast adják elő a kicsik az oviban, és igazi íjakkal is lőnek- áááá!, meg tököt gyalulnak (?) és fazekaskodnak is és mindenki szereti az óvónéniket, mert jófejek)

Nos, operatőrünk leginkább a helyi életérzést szerette volna átadni silány minőségű filmecskéje segítségével:

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr131732949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ilgya1 2010.02.06. 01:04:56

Jelentem sikerült átadni! Irtó cukkerok úgy Göncölöstűl,Minkástól ,Hunorostul és persze operatőrőstől együtt!!!!!!

Eriberi33 2010.02.07. 21:23:56

:))))
Micsoda idill! Olyan jó látni! :)

Pocakos Macska 2010.02.08. 13:31:58

Norka 5X nézte meg a videót, mindig közölte, hogy "vicces" :D
Nem vagytok semmik, nagyon pörögsz Cuckám és úgy örülök Nektek, mert annyi boldogság árad a soraidból!
süti beállítások módosítása