Ercsinél találtam, kedvet kaptam hozzá, áthoztam:

Mit tennék ha nyernék a lottón?

Ha sokat, akkor először rendeznénk sorainkat az álomvacok körül. Aztán Nővérkém sorait is. Vennénk nekem zöldutat a közlekedésben.  Már nem csak jelképes összegeket utalnék az általam támogatott alapítványoknak.
Ha még ezen felül is maradna, azt rábíznám a Ház Urára. Fektetgesse kedvére. Abban ő a jó.

Rossz szokás?

Kismillió akad. Látványos: az ezer éven át tartó körömrágás után, mára már csak bőrketépkedés maradt. Ez is csak stresszesebb időszakban.
Ha érkezik egy levelem, rávetem magam, elolvasom, konstatálom a dolgokat, majd... jól elfelejtek válaszolni rá. (ezt nevezik hanyagságnak, ugye?)

Koffein?

Gy.sz.e. (=gyerekek születése előtt), a SokMunka fennhatósága alatt, napi nagyonsok, javarészt feketén-tisztán-erősen. Kellett az ébrenléthez. Aztán a testem figyelmeztetett, egy gyomorfekélyes stopptáblával, azóta reggelielső tejes-habos és általában koradélután még egy, ugyanebből a fajtából.

Szín?

Mióta Minka megszületett előszeretettel preferálom a vidám színeket. (rózsaszín, lila). Amúgy hangulatfüggő.

Mi van most rajtam?

Rózsaszín pizsi (naugye?) és rózsaszín papucs. (áááá)

Háziállat?

Kutya, macskák, TMC (tengerimalacka) és még ki tudja mit hoz a jövő?!

Hogy látom magam 10 év múlva?

Kiegyenesedve. Hunor már 12 éves, Minka 10, elviselhetetlen kiskamaszok. A jövőbeni mégkettőkicsi iskolás-környéki. Bennem meg lassacskán kikristályosodna, mihez is kezdhetnénk itt a világ végén. 

Legutóbbi nagyon jó élmény?

A hétvégi kirándulásos együttlét.


És akinek kedve-ideje: Vegye-vigye!

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr1001779677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása