azaz 5 hónapos lett és az esti érdeklődő mérés eredményeként 8 egész 2 kiló.

Vidám, bájos, kedves, nyugodt és békés. Érdeklődő, erős, huncut és játékos. Hurkás, kedves, köztünkalvó, simulékony. Beszédes, fogzó, éjszakákat ennek ellenére mégis átalvó, rengeteget nevető, mindenirányba forgó, ágyról bármikor lemászó, keveset síró tündérlány. Finom, puha, meleg és imádom a szimbiózisunk szagmintáját, szeretem, ha éjjel hozzámbújik, ha nyögdös, mert nem kerek a világ, és magamhozvonva békésen szuszog is tovább.

Új játéka a spriccoló tejtartályosdi: jól megszív, ekkor már látom a szemeiben, hogy mi következik, majd vigyorog és elenged. Locsolócső. A játszószőnyeg tartópilléreibe kapaszkodva felhúzza ülőhelyzetbe magát, és bosszantja, ha már nem bírja tovább megtartani a súlyát. Érdeklődve figyeli a miétkünket, valahogy azt érzem, nem igazán lesznek olyan jellegű gondjaink a hozzátáplálásnál, mint Hunorral anno. Ebben nagy segítségem Huncos, aki ugyan pontosan tudja, hogy Kisminka ciccit eszik, lopva mégis megkínálja olykor-olykor valami kis finomsággal (kiflicsücsök, kenyérhéj, sült kolbász), kicsihugi meg annyira tiszteli nagybátyust, hogy nem tiltakozik, csillogó szemekkel el- és befogad.

Kicsi, varázslólány, minden veled töltött pillanat egy csoda. Puha kezek, apró talpak, mindig is az ölelésetekre vártam.

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr171993195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gneke 2010.05.12. 00:18:37

Nagyon kis bájos!
Boldog hófordulót Minka!

PBea · http://pappb12.freeblog.hu/ 2010.05.12. 09:37:32

Hihetetlen milyen tempóban öregszik ez a Leány:)))) Már 5 hónapos????? Boldog 5diket ennek a kis Mosolygombóc Husikezűnek:))))

DomiMókus 2010.05.12. 10:57:50

Boldog hófordulót kicsi MinkaLány! Majdnem elsírtam magam, annyira szépen fogalmaztál megint. Ez a gyerek meg zabálnivaló kis húsgombóc :D továbbra is sok boldogságot Neki/Nektek :)

Pocakos Macska 2010.05.12. 13:10:33

Boldog hófordulót gyönyörűség :)

Hencsi+Zita · http://kicsizita.freeblog.hu/ 2010.05.12. 13:49:07

Boldogat nektek! Azokért a kék szemekért már érdemes volt élni:)

CsJ 2010.05.12. 15:34:44

Gyönyörűség :) Az első képen egyébként tisztára FérjUrad, a másodikon meg inkább Rád hasonlít. (A múltkori Kiscucka-Kisminka összevetős bejegyzésben is tisztára olyan volt, mint te.)

ilgya1 2010.05.13. 18:41:10

Egyem is meg a kis drágát....annyira formás kis tündér,legszívesebben megölelgetném,olyan kiegyensúlyozottan ücsörög ott az ágyon.
Nő,mint a gomba......hihetetlen,hogy már 5. Azért puszilgasd jól össze az én nevemben is!!!!!!!
süti beállítások módosítása