A programok úgy alakították vasárnapunkat, hogy az utolsó egy órában becsúsztunk Tátyi rendelésére. A benntöltött egy óra alatt a kicsik szétkapták picit a rendelőt, Hunc vezette a műtőasztalt, Hugi hangos kacaja kíséretében:

miután mindent alaposan megkóstolgatott, Hugica körbetörölte egész rózsaszín-fehér-testtömegével a rendelőt:

(úgy tűnik, egyelőre még semmit sem nyaltak be onnan...)

Aztán Huncos potózkodni szeretett volna Icivel, de a kistucat képből egy sem sikerült igazán. Ők azok, akikről képtelenség normálisat kattintani: (Hunoron a Hugi virágos kissapkája, melyhez tágítás céljából én is hozzájárultam):

És végül egy vígkedélyű vastagcsíkos reggelitváró (akinek a bátyuskája ma egyedül ott maradt az oviban egész délelőttre, és csak ebéd előtt mentünk érte, sosem ismert csönd honolt ma minálunk, és Huncos, talán az elsőnapra való tekintettel, könnymentesen és hősiesen abszolválta a mait):

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr282344107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gneke 2010.10.05. 16:08:12

Éjjel már kommenteltem, de most látom nem jelent meg.
Szóval: a fenti közös képen tűnt fel nekem mennyire nagy már Hunc, tudom mások is írták már mostanában de a tologatós képen kész nagyfiú. És hatalmasat nőtt a rózsaszín-fehér testtömeg is:-) (akkorát nevettem megint hála Neked)

PBea · http://pappb12.freeblog.hu/ 2010.10.05. 16:55:24

A rózsaszín-fehér leányzó nagyon huncut:)))
Az első képen tényleg nagyon nagy Huncmester:)Kész férfi:)

cucka 2010.10.05. 20:40:16

@gneke: @PBea: tényleg nagyot nőttek, mondjuk az első fotó csalóka, Minkus sokkal kisebbnek tűnik, mint amekkora. :)))
süti beállítások módosítása