Aszongya ma este nekem ez a szépfiú, akinek benemáll a szája és percenként 43 megválaszolhatatlan kérdéssel tud -hála a lépfenénknek- egész nap bombázni, hogy:

-Anya, ennek a a béemvének milyen kereke van? (kiegészítésképpen: pár napja nyári gumira váltott a családi kedvenc, ezért most központi téma a kisfiam életében a kocsik kereke)
-
szerintem nyári kereke van már neki is
- de milyen márkájú?
- háátööö, nem tudom, kicsim, de mindjárt itthon lesz apa (hárításból jeles, isten lássa lelkem, estére meg tudok ám fáradni), kérdezd meg tőle
- nem tudod? mér nem tudod? te anya vagy, neked mindent-mindent tudnod kell.

Mért érzem úgy, hogy ez még csak a kezdet?!

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr232780075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.03.28. 21:12:03

:D Az enyémek elég hamar rájöttek h közelében sem járok a mindentudásnak, mert pl hiába tanultam meg az autómárkákat, mert ők felismerték a kocsit már a formájáról, nekem meg látni kellett a márkajelzést is :)

EszterL 2011.03.28. 21:18:16

Édes! Még aggódtatok, hogy nem beszél... Nálunk hónapok óta nagy kedvenc a kerék. Mindennek a kerekét, meg kell piszkálnia, "szerelnie", pörgetnie, legyen az akármilyen koszos is:)

lepkevár · http://lepkevar.blogspot.com/ 2011.03.28. 21:23:00

"Mért érzem úgy, hogy ez még csak a kezdet?!"

Hát mert ez még csak a kezdet! :D

Popianyu 2011.03.28. 22:55:29

A kezdet biza! Nagyon is. Majd jön a Mindent jobban tudó és orrod alá is dörgölő...aztán a Kijavító program. De az is jó lesz ám nagyon. :))))Még ha forgatja is a szemét, húzza a száját és és nagyot is sóhajt....hogy hogyhogy anya ezt nem tudja?!
....Mondjuk nekem RÉka még soha nem mondta, hogy nekem mindent tudnom kéne. Lehet, alapból sem nézte ki belőlem soha??? :)))

PBea · http://pappb12.freeblog.hu/ 2011.03.29. 08:41:53

Azért Drágám, mert ez még csak a kezdet!!!! Az autó és minden tartozéka nálunk is központi téma:) Majd belejössz, és beletanulsz:)))
süti beállítások módosítása