cucka 2011.04.01. 11:30

Családi hierarchia

Mivel Hunor egyik napról a  másikra (vicces) mondatokban beszél, így az első gügyögések kimaradtak, nem sikerült lejegyeznem őket. Talán nem is baj. (bár az utóbbi időben sűrűn hangzik el az kérdés, hogy és "erre a gyerekre mondod azt, hogy nem beszél?", szóval lehet, hogy már évek óta dumál, csak belőlem hiányzik az a gén, mely biztosítja minden anyának, hogy egy félhangból megértse dedét)

Mostanában farkas lázban ég a gyermök. (és sincs párhuzam a Twilight vérfarkasaival, hacsak nem él még köztünk a tudatalatti kommunikáció). Így hamar leosztódtak házon belül is a szerepek: Tátyi az Apafarkas, Huncos csak egyszerűen Farkas, Mici a Traktor farkas, és én... nos hát az én megnevezésemre pár pillanatot várt, majd odabökte a huncutul csillogó szemeivel: Ninó farkas. (rendőr, ugyanis vannak szavak amiket továbbra sem hajlandó a minyelvünkön mondani, ilyen a dudá-tojás, kákuku- kakaó, bádá- pelenka, bidudu- pirítós, ninó- rendőr)

Azt hiszem, ebből már nem jövök ki jól. Igen, én vagyok a ház terroristája.

2 komment

Címkék: hunor duma

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr202790747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vicger · http://vicger.blog.hu/ 2011.04.01. 12:14:56

:))) Traktorfarkas, ez jó :))))
ööö... egyébként 6 éves korig működik az anya lelkiállapota = gyerkőc lelkiállapotával. ;) szóval tvílájt helyett Pampalini :)))))))))))))

Pocakfotó nagyon tecc!!!!!!!!!! :)
süti beállítások módosítása