cucka 2011.05.16. 11:12

Mindhalálig Ákos

Szóval a koncert. Meg a beszámoló.

Szombaton egész nap gyűszűnyi gyomorral közlekedtem, tényleg mint egy elsőrandis tinilány. Izgultam, hogy Mici ne lázasodjon be (nem tette), hogy Hunor kis orrfújásai ne legyenek többek, mint kis orrfújások (nem lettek), hogy legyen mit felvennem és még én is tűrhetően érezzem magam benne (pipa, sikerült egy farmer-póló-blúz kombóra bukkannom), annak ellenére, hogy a ház ura csípőből azt válaszolja a hogy nézek ki című vígeposzra, hogy jól, egy kismamának mentsége, hogy kismama és majdnem mindegy (???) mit vesz fel (férfi!), hogy odaérjünk időben (odaértünk, sőt).
És minden annyira-de-annyira flottul ment, hogy már a kandi-kamerát vártam vagy azt, hogy valaki bejelentse, nem is lesz itt ma semmiféle konszert. Egy neonvillogó mellényes embör éppen a mi autónkat terelte el egy üres parkolóba, ami közvetlenül a bejárat előtt volt, ott ugyan -részemről- volt kis tanácstalanság, míg megpróbáltam a közel azonos betontömbök között leledzve elmagyarázni Szőlőlánynak a koordinátáinkat, még egy biztonsági őr is próbált a segítségemre sietni mondja azt, hogy Déli kapu, ami ugyebár  két szőke esetében nem volt igazán nagy segítség, nem úgy a börgerking tábla, vagy ha legalább egy Zara vagy egy H&M működne a szomszédságban.

Aztán bejutottunk és ugyan még bőven volt időnk, de üdítő és bármi más vásárlása helyett mi inkább a helyünk megkeresésére koncentráltunk, ott gyorsan elmajszoltam egy csokit, csak úgy a vércukkerem karbantartása végett. (és az idegességem tompítására)

Aztán elkezdődött és lúdbőröztem a gyönyörtől és egyáltalán nem bántam, hogy sokkalta zúzósabb feldolgozást hallhattunk, mint a lemezeken megszokottak, így csak egy számon bőgtem, de ott nagyon, mert sok minden eszembe jutott. Egy másik dal pedig éppen ott erősített meg, ahol gyengültünk. Azt hiszem, rég nem töltődtem fel ennyire... rég nem kaptam ennyi energiát...

Egy dolgot sajnáltam. Mégpedig az ülőhelyet. Úgy érzem, nem esett volna nehezemre azt a két órát állva végigtombolni, még nagy pocakkal sem, így is a végén már nem bírtam/bírtunk a pezsgő véremmel (és az előttünk ülő többszöri rosszalló pillantása ellenére, ami nem is tudom igazán minek illetve kinek szólt: a nagyhasamnak? annak hogy "ilyen állapotban" is ki merészeltem mozdulni otthonról? esetleg a többmásodperces sikkanataimnak?  vagy...?), a visszajátszás alatt már állva tomboltam.

A felpörgetett hangulatomhoz hűen társult Zsiga is, aki az első taktusok alatt még mocorgott párat, aztán fejére húzta a méhlepényt és igyekezett kizárni a külvilágot, miközben húzogatta a bosszú rovátkáit megérezte az adrenalinbombát és békésen szunyókált úgy éjfélig, akkor ő is bulizni kezdett, követve az anyja stílusát, csápolt és rugdosott, mindkettőnk szerencséjére a felfokozottságtól hajnal 3-ig én is forgolódtam.

Egy potyakoncertes, anyja konszolidáltan ülő korszakából:

Szóval elvarázsolódtam, feltöltődtem, függő lettem újra, belezuhantam a csodába, és még az sem tudott ebből kilendíteni, hogy a mi sorunkban volt a legnagyobb a fluktuáció, az egész szektorban nem vándoroltak annyit az emberek, mint minálunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr932907563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.05.16. 12:45:23

örülök h ilyen remekül érezted magad, sztem a potyakoncertesnek is jót tett :)

cucka 2011.05.16. 13:35:55

@anyuss: sztem is, hiszen, ami jó a mamának, öröm a babának. :))))

Popianyu 2011.05.16. 15:17:57

Örülök, hogy jó buli volt, gondoltam rátok szombat este. :)) Én egyszer voltam életemben Ákos koncerten, de életem egyik nagy élménye volt. Húúúú...de jó volt!!! :))) (Izé, nem volt nagyon hangos a zene? Emlékszem, bizonyos daloknál minden belső szervem együtt rezgett a zenével. :)))

Popianyu 2011.05.16. 15:19:30

Ja, egyébként nem változott "mifelénk" (rézangyalok blog) semmi sem...Küldök majd másik meghívót,jó? :)

cucka 2011.05.16. 16:50:59

@Popianyu: hangos volt, de most valahogy siklottam a hang hullámain. Amikor Hunorra vártunk, George Michael koncerten voltunk, ott pl jobban zavart a zene és valahogy akkor azt éreztem, Huncos sem érzi jól magát odabent tőle. Szerintem ez valahogy tényleg úgy működhet, hogy amilyen tevékenység endorfint termel a mamiban abból jut a bentlakónak is. ;)
(akkor valószínűleg megint én bénázhattam a rézanygalosban valamit, de aszongya a szigorú gmél, hogy nincs jogosultságom olvasni a blogotokat, pedig a listámban is benne vagytok. passzolom. :/ -és még én akarok blogszolgáltatót váltani... )

mbal 2011.05.16. 21:14:35

:DDD ezek a fotók is eszméletlen jóóók!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!!

(az én lányaim is szerették a koncerteket pocaklakó korukban, hát még én)

Dius_78 2011.05.16. 21:37:34

Örülök, hogy minden flottul ment. Igazán megérdemelted. :)

Hú, de megirigyeltem ezt a pocakot. :))

Puszik.

huncut_kata 2011.05.16. 23:56:26

Voltam egyszer én is Ákoson, meg a búcsú Bonanzán, jó élményekkel gondolok rájuk vissza, örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Nekem életem koncertélménye az a Paul McCartney volt, uh, a 2.sorból látni ... (és ugye ne felejtsük el azt az élményt sem, hogy Én Lehetek Az, Akinek Britney Spears Visszaintegetett :-)))) )

Andrejja8 2011.05.17. 09:19:46

Örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat! Bár,Ákos koncerten ez nem is lehet másképp :)
Mi sajnos a nagy izgalomban otthon hagytuk a fényképezőt, pedig a kiugró színpad végében voltunk a 2. sorban, és irtózatosanjó képeket lőhettem volna karnyújtásnyiról... De így legalább önfeledten ment a bulizás, ugráslás a tömegben =)Hangunk alig maradt...
Hatalmas élmény volt, feltöltekeztünk belőle rendesen! Az biztos, hogy soha nem fogom elfelejteni!
Forrott az Aréna rendesen!!!:)

Andrejja8 2011.05.17. 09:22:27

Örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat! Bár,Ákos koncerten ez nem is lehet másképp :)
Mi sajnos a nagy izgalomban otthon hagytuk a fényképezőt, pedig a kiugró színpad végében voltunk a 2. sorban, és irtózatosanjó képeket lőhettem volna karnyújtásnyiról... De így legalább önfeledten ment a bulizás, ugráslás a tömegben =)Hangunk alig maradt...
Óriási élmény volt, feltöltött rendesen energyvel! Forrott az Aréna szombat este!

Andrejja8 2011.05.17. 09:23:07

Ohh,, tudtam h megviccel ez a szerver hiba kiírás , bocsi :)

cucka 2011.05.17. 10:08:10

@huncut_kata: a Britni bébis élményeidről ezidáig nem is tudtam... :o miket rejtegethetsz még a tarsolyodban? ;)
@Andrejja8: tényleg iszonyat hangulat volt!!!
voltunk mi Madonnán is, ott is iszonyat látvány-só volt, vérprofi előadás, de valahogy szívemközelibb az, hogy mégiscsak a mivérünk ez a szépszemű fiatalember, aki a minyelvünkön ír-versel-álmodik. (és tudom, elfogult vagyok, de evvan)

sellőlány 2011.05.17. 10:08:57

Húúú, gondoltam Rád Cucka szombaton! Azt hittem, csak csajos buli lesz, de látom Apaj is nagy fan. :-) Azt a helyes kis bluzonyt hol lehet megszerezni???

cucka 2011.05.17. 22:13:46

@sellőlány: hááát, a fosós-hányósnak köszönhetően, amit apjuk benyalt idegenbe egy békönös papucs képibe, majdnem azt eredményezte, hogy csajos parti legyen, de végül feltámadt! Vivát hungarikum, vivát prémium gyomorkeserű! :)))

Ildi-84 2011.05.19. 16:24:59

Örülök, hogy ennyire tökéletesre sikerült az este!!! Gondoltam Rád ám, irigykedek is kicsit, főleg így az élménybeszámolót olvasva! :) Mondjuk Ákos koncerten büntetés ülni... :D Én még az Andantét is nehezen bírtam ülve... :DDDD
süti beállítások módosítása