cucka 2007.07.05. 07:00

Horoszkóp

Az interneten böngészve számtalan jó dologra lehet bukkanni. Pszichóbarátnőmnek (PszichóMaca)  köszönhetően elég régóta foglalkoztat az a  gondolat, mért pont ekkor sikerült megfogannia, miért pont most érkezik?! Hiszem és vallom, tanulnunk kell egymástól, hiszen ő egy olyan tudással érkezik erre a világra, amiről én már réges-rég megfeledkeztem. És azt is tudom, ő egy feladat, egy kihívás lesz számomra. Nagy esélyekkel indul, hogy Nyilas csillagjeggyel szülessen, még a  plusz minusz egy-két héttel együtt is. Tehát már most tudatos, a drágám! És ma megtaláltam a hor(r)o(r)szkópját  és elkezdtem kapisgálni a  dolgokat! :)
Hááát, asszem, nem lesz könnyű dolgunk egymással! Egy tüzes "mamma-leone" egy izgága ikrek és egy nyakas kisNyilas
! Kemény menete  lesz mindannyiunknak!


És IGEN, hála Micinek, sikerült belinkelnem! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr21111687

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: website hosting 2019.02.10. 23:06:21

Mi kell ahhoz országos szinten, hogy sikeres legyen a Mária Út - Desztinációmenedzsment a gyakorlatban

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dalmi 2007.07.05. 08:42:25

no, hát inkább abban bízz, hogy a ksi nyilas majd lövöldözgeti ámor nyilait, te pedig csaka féltékenységbe kell belezöldülj:-P
na jó, szerintem teljesen jó lesz, mindenképpen harmóniába fog beleszületni és ennél jobb nem is történhet vele.
süti beállítások módosítása