cucka 2008.01.17. 18:49

Anyja fia

Lehet, hogy külsőleg HuncApu vonásait örökölte csepp gyermekünk, de viselkedésében egy engem igen jellemző tulajdonságot vélünk felfedezni. Aki ismeri HuncAput, az tudja, hogy egy karakán, sarkos emberkéhez mentem feleségül, aki sosem rejti véka alá a véleményét (sajnos, még akkor sem, ha ezzel fájdalmat okoz!), nagyon fejlett igazságérzékkel rendelkezik és a képmutatás legparányibb szikrája sem szunnyad benne. Ebben is kiegészítjük egymást, én szeretem kevésbé sarkosan közölni mondandómat, és annak ellenére, hogy én is szeretem az őszinte dolgokat, könnyebben el tudom fogadni a színeket, azaz nem minden fehér vagy fekete, vannak átmenetek is. HuncApu, ha nincs kedve valamihez, egész egyszerűen lemondja a programot, én olykor összeszorított fogakkal haegyszermármegígértem alapon, de elmegyek.
Nos, Hunc hasonló dolgokat produkál a saját szintjén: bárki meglátogat minket, igazi kis minimanóvá válik, ragyog, szórja mosolyait, mindenkit elbűvöl. Aztán, ha az illető elmegy, igazi nyűgpárnává alakul, csak nekünk villantja ki az igazi arcát! :))) Ugyanezt tette ma is, fogorvosnál jártunk ismét, (csak most nem a fájdalom vezérelt a rendelőbe:
a karácsony tájéki ideiglenes töméseimet cseréltük ki véglegesekké), a rendelőbe érkezve Hunc bűbájka volt: az asszisztensnő gyakorlatilag ki sem adta a huncutul mosolygó kisfiamat a  kezéből, agyon dícsérték nyugodt és végtelenül kedves természetét, aztán hazafelé beülve a kocsiba rázendített, hazáig berezonált az agyam is és ez az állapot azóta is tart. És most nincs pocakfájás, csak klasszikus és kőkemény hiszti. Igazi hangszálrezegtető ordítás lengi be szerény hajlékunkat, amire csak a karomon lógás az egyetlen gyógyír. Lassan olyan leszek, mint egy gyúrós, (annyi különbséggel hogy én nem vagyok kopasz :D ), Hunc ugyanis túllépett az öt kilón, azaz 5080 gramm a nettó súlya (étkezés előtt, fürdés után lemeztelenítve).

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr50301243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pöttye 2008.01.17. 22:13:34

Drága Cucka..sajnos el kell fogadni..ez a kislegény kettőtökbőllett gyúrva;-)

Akkro is imádom, bármilyen fülszaggatóan bömböl:)

és már 5 kiló??? AZ IGEN!!!

Neke dis csak azt tudom mondani, mint Vörösbegynek...
ÍRJÁL MÉÉÉÉÉG!:)

Ingrid 2008.01.17. 22:43:09

Milyen édes :) Én sokszor azrt imádkozom, hogy legalább a vendégek előtt moderálja magát.... :) De komolyan!
Heléna nincs tekintettel senkire, ha olyanja van! Ebben ő az apjára ütött :)

Szóval, elismerésem, Hunci :

Pocakos Macska 2008.01.17. 23:11:08

:DDDDDDDDDDDDDD
Kész ez a kispasi :)))) Nóri meg mindenkivel tündér (itthon), de ha megbolygatjuk és menni kell, mikor nem akar hajjaj :)
Azta 5 kiló :DDDDD

Zsibrák 2008.01.18. 09:01:59

Á, nem is hisszük el, hogy tud bömbölni, amikor látjuk mindig csak mosolyog :))
Hát, nem könnyű az biztos, de egyre könnyebb lesz. Azt mondják, legalábbis... Én még nem tapasztaltam...

Csillagbaba · http://csillagbaba.freeblog.hu/ 2008.01.18. 09:40:15

Nálunk Meske is tündi-bündi ha itt van valaki, vagy ha mi megyünk.... aztán nekem elég rendesen adagolja az idegerősítést...:D:D:D Nálunk egy időben csak karba véve és sétálva volt hajlandó szopizni.. az akkor 6,5 kiló gyermekem... hát néha csillagokat láttam....

RKriszta 2008.01.19. 14:53:52

Olyan jó fej ez a kis pici....

Kata763 2008.01.19. 20:16:56

:))))) Tündérbaba!
süti beállítások módosítása