Szeretném tudatni az érdekeltekkel, hogy a blognak az Anyukája a közel 4 éves fennállása óta nem először sokallt be annyira, hogy megforduljon a fejében, hogy irányt módosítson, de most először volt annyi bátorsága (dühe?), hogy meg is merte lépni. Régi bejegyzéseim itt maradnak, elviekben lassacskán átimportálódnak az új oldalra, ahová ugyanekkora szeretettel és érdeklődéssel várok mindenkit, mint itt, a régi hajlékunkban.

 

Tehát az új cím:

 

www.cuckasagok.blogspot.com

 

12 komment

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr813016384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dius_78 2011.06.26. 22:06:39

Ott is ugyanilyen leszel... :) Szóval rám számíthatsz. :))

Hencsi+Zita · http://kicsizita.freeblog.hu/ 2011.06.27. 14:53:35

ÖÖÖÖ,csak egy kérdés: Már harmadik kiscucka után nem szeretnél itt maradni a "kismamavagyok" cím alatt? :) ;)

cucka 2011.06.27. 15:16:33

@Hencsi+Zita: :))))) jajj, nem a címmel volt a baj, sőt maradtam volna én odaát is kismamavagyok.blogspot.com, de az már foglalt volt. a szolgáltató lassúsága- esetenkénti lefagyása, napokig nem működése és az egyre kevesebb gép előtt tölthető idő összevetése hozatta meg velem ezt a döntést. persze, az sem kizárt, hogy még visszatérek, bár magamat ismerve, kizártnak tartom, általában ritkán térek vissza egy otthagyott útra. ;)

agyragobogar · http://www.agyragobogar.com/ 2011.06.27. 21:45:24

juj... lehetséges, hogy a kommentelok között megengedett legyen a név+url használat? Persze ez nagy kérés, mert megeshet mások jönnek spammolni, de úgy megtarthatnám az "inkognitómat", míg jelen esetben szükséges minimalisan a gmailos azonosító...

ha nem lehet végül is az se baj de gondoltam megkerdezem

cucka 2011.06.27. 22:38:56

@shhhhhhhhhhhtttt: ööö, jelen állás szerint csak a névtelenek nem hagyhatnak kommentet, amit te kérdeztél olyan opció nincs, így "regisztrált felhasználók- open ID azonosítóval rendelkezők is" mellett döntöttem. (lehetett volna még "google fiókkal rendelkezők" , "csak a blog tagjai" vagy "bárki"- ide tartoznak a névtelenek is, azt meg kellően értelmetlennek gondolom, nincs kedvem szélmalomharcokba bocsátkozni. ennyi)

cucka 2011.06.27. 22:40:56

@shhhhhhhhhhhtttt: (legrosszabb esetben dobj össze egy shhhhhhhhhhhtttt@gmail.com emailcímet. :DDD és akkor az inkognitó is marad. :D)

agyragobogar · http://www.agyragobogar.com/ 2011.06.27. 22:54:49

mar megvan agyragobogar.wordpress.com/ :D ugyanis ezzel is lehet majd ott kommentolni és ráadásul a wordpress-t is megtölthetem a hülyeségeimmel ha épp unatkozok :D

sellőlány 2011.06.28. 16:57:52

Hát Cucka, nekem van gmailes accountom (mondjuk ott más ninck alatt futok) még sem enged kommentelni az új blogon. Ez is egy misztérium. Na de nem adom fel...
Ami pedig a kommentet illeti... Kismici alakítása bratyóval és cipellős zakózása méltó színdófoltjai a színésznői karakterének (mondjuk baromira sajnáltam őt, így látatlanban is). Mi lesz, majd ha Zsigu is csatlakozik az bulizó-ordító csapathoz??? Lehet, hogy megfontoljátok TTi még azt a negyedik gyermeket... (mondjuk szívesen átvesszük, amint már jeleztem, főleg ha a sormintát követve Kismici mása lenne :-)))

cucka 2011.06.28. 21:02:22

@sellőlány: nem tudom, mi és hol lehet a hiba, Te vagy az első, aki jelzi, hogy nem tud kommentet írni. :( lehet, valami kósza technikai... :S
Kismici egy igazi egyéniség, és még csak másfél éves. előre rettegek. :DDD
Az utóbbi napok hasbukfencei után, sajnos simán el tudom képzelni, hogy Zsigubigu is csatlakozik a csapatszellemhez? :D

LILIOM 2011.07.13. 22:27:13

Szia! Én is benézek néha hozzátok, nagyon édesek a gyerekek! Én is blog.hu-s vagyok, de szeretnék blogspotra átmenni. Eddig úgy tudtam, hogy nem lehet blog.hu-s blogot importálni. Te hogyan csinálod?
Lilla

cucka 2011.07.15. 09:23:55

@LILIOM: elméletileg lehet(ne), de valamiért állandó szerver-problémát jelez nekem is. (a gyakorlatban lementettem ezt a blogot a gépemre, és bizonyos időközönként megpróbálom feltölteni a blogspotra. lépésenként a blog.hu-n: "beállítások" , "import-export", "export". ) Ha mégsem menne, azt sem bánom, ez a blog itt marad és ilyennek, úgy tűnik, lezárult egy korszak. :)

(és most olvastam el figyelmesebben, a blogspot valóban csak bloggerből exportált fájlokat fogad el. hát akkor maximum azt tudom elképzelni, hogy írni köllene a karbantartóknak, és segítséget kérni tőlük. biztos megoldható. )
süti beállítások módosítása