cucka 2008.01.19. 21:34

Kérd és megadatik

Figyeltem és lopva reméltem, ez nem lehet csak a  véletlen műve és igen, sikerült!!! Addig woodoobabáztam titkon, míg teljesült: Hunc harmadik napja "átalussza az éjszakát", azaz rendszert alakított ki saját kis életébe. (és nem, nem hagyta, hogy én tegyem! :D) Már csak 6-szor eszik naponta (azaz kettővel kevesebbszer, mint eddig! ) és éjszaka beiktat egy hosszabb regenerálódást is. Tehát:
  • ébred 6 fél 7 között, ilyenkor kevésbé mérges, viszonylag jókedélyű és ettől az állapotától még az sem riasztja el, hogy a jóidösanyja alig látja őt álmából felriasztva. Ilyenkor eszik, kis "matinézást" igényel, majd olyan 8 óra magasságában újból elszenderedik
  • uzsonnáját 9-10 óra környékére időzíti, ilyenkor mérgesebb, ha nem azonnal teszem a tejcit a  szájába, szigorúan és hosszasan szopizik, utána hajlandó mosolyokat szórni és játszadozni akár még egy órácskát is
  • az ebédet 12-1 órára kéri a fiatalember, ilyenkor már a  szopizásba belealszik
  • délutáni ozsonnája 3-4 óra között esedékes, ilyenkor hosszasan nyitott szemekkel, érdeklődve eszik
  • 7-8 óráig alszik, ekkorra már HuncApu is hazaér, Huncbaba legnagyobb örömére, kicsit játszanak, mosolyognak egymásra, miközben Hunc "elmeséli" (elmutogatja ;) ) mi történt aznap itthon. Fürcsi és HuncApus játékok következnek, majd hatalmas szopizás és hatalmas alvás következik
  • 2-3 között ébred, gyakorlatilag álmában szopizik, keveset és belealvósan...
... és aztán kezdődik minden előlről... persze, ez a rendszer csak akkor áll, ha nem lép közbe a Pocakfájás nevű ősi baba-ellenség, aki felett mostanság sikerrel győzedelmeskedünk!

Az éjszakai mintegy 6 órás alvást maximálisan sajnos nem tudom kiélvezni, mert ha megtenném, mindamellett, hogy tejben fürödve ébrednénk (mint ahogy első éjszaka így is történt! :S), szét- (vagy be?) durrannának a melleim is. Így számomra továbbra is maradnak a rövidebb (fejős)szakaszok, de valahogy mégis pihentebbnek érzem magam.



A mély alvás titka: keresztben az ágyban és  kibújva a takaró alól...

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr36303739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RKriszta 2008.01.19. 21:41:07

Hmmm...de cuki..egész jó napjaitok vannak már...

Pocakos Macska 2008.01.19. 22:22:06

Édes, kész ez a póz :))))
Nagyon ügyes ez a kissrác :)
Cucka eléggé együttérzek Veled... Még nem tudom megpróbáljam -e a homeós tejcsökkentőt... De megveszem...

Ingrid 2008.01.19. 23:33:33

Milyen cukker fiad van :)
és az éjszakai alvások... hmmmm kincset érnek ;)

Lyndy 2008.01.20. 09:31:01

De jó, hogy ilyen rendszer van a kis életében. ez neked is jó. A pocifájást pedig el kell űzni. És ez a póz. Imádnivaló ez a gyerek.

Pöttye 2008.01.20. 12:51:23

Úgy örülök, hogy így beálltak a napjaitok!!!:))) Édes kis babzsák ez a HuncÚr!:)

Kata763 2008.01.20. 13:10:03

Jaj de kis drága, tündéri ez a póz!:)))
Örülök, hogy beállt a rendszer, mindkettőtöknek jobb így.:) Sok puszi Nektek!:)
süti beállítások módosítása