cucka 2008.01.20. 17:16

Séták

Tegnap HuncApu egyáltalán nem önös érdekből sétálni invitálta kis családját a  Pilisbe. Ha szemfülesebb vagyok, átláthattam volna  a szitán, hogy szemerkélő esőben miért is kell nekünk egészen a Pilisig kiautózni, hogy ott sétafikkantsunk Hunccal terepgyakorlaton (erdőben) a babakocsival. Mire Kesztölcre értünk (még itt sem volt gyanús semmi :D), már nem csak szemerkélt, hanem monoton őszi stílusban zuhogott az eső. HuncApu romantikusan nosztalgiázott: nyáron nagy pocakkal itt ebédeltünk útban Klastrompuszta felé... aztán meg is állt az étterem parkolójában (még végig is futott az agyamon, hogy vajon most, hogy akar Huncostul ittebédelni?!) ... közben mintegy mellékesen rákérdezett, hogy emlékszem-e, hogy itt milyen finom bort vettünk?! (na, itt azért már kapisgáltam valamit, mégse ma jöttem le a  falvédőről :D). Szóval bement, vett pár palack bort, addig én megetettem Huncot, majd továbbindultunk. Ekkor már egyértelmű volt, hogy ismét bortúrán veszünk részt, meg is találtuk a HuncApu által interneten kiszemelt pincészetet, ahol nagyon kellemes meglepetésben volt részünk. Egy kedves, fiatal pár, családi pincészetébe tévedtünk, ahol a maguk készítette boraikat kóstoltuk, majd vásároltunk is belőlük. Sokat beszélgettünk, Hunc a  végére benyűgösödött (segítőkészen felajánlották, hogy akár meg is szoptathatom a babát- azért ilyennel se találkozik mindennap és mindenhol az ember!). Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a családias pincészetet a gyümölcsös illatú, sajátosan fűszeres zamatú bio-boraival. Végül is nem bántuk meg a HuncApu féle sétát...
...aztán ma én gondoltam azt egyáltalán nem önös érdekből, hogy szikrázik a  napfény és símogat a levegő, HuncApu rendelése előtt sétáljunk egyet... útbaejtve egy babaáruházat anyatejtároló pohárért. :DDD De ma tényleg sétáltunk egy nagyot, Hunc arca kipirult, nem olyan régen értünk haza, evett és most mélyen alszik a  kuckójában!

Hunc hétvégi laza menetszerkójában:



... és ma 7 hetes... hihetetlen, hogy röpül az idő!

Amit elfelejtettem, pedig igazán nem lenne szabad: amióta HuncApu ráérzett a kulináris élvezetek egy új dimenziójára maximális kényeztetésben van részünk. Ugyanis elkezdett főzni (természetesen szigorúan azért, hogy bőséges maradjon a  tejtermelésem ;) ). Estére zellerkrémlevest Zöld veltelínivel, majd mézes-mustáros egybekarajt krumplipürével és 2003-as Zenittel szolgált fel. Isteni finom volt! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr66304651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lyndy 2008.01.20. 17:57:27

Ez nem csak hogy családias még romantikus is. Nagyon kedves tőle, hogy ilyen jó programot szevezett. És ez a vacsi amit készít. Nagyon jól hangzik. :-))) Hunc pedig 7 hetes?? atya ég, hogy rohan az idő. Azt hittem nem lehet fokozni a szépségét, de Hunc napról napra csak szebb lesz. :-)

Ingrid 2008.01.20. 21:29:01

Csatlakozom! Gyönyörű Hunc! Tényleg szebb és vonzóbb fotóról fotóra :)
Hunc apu pedig egy főnyeremény. Így még a bortúrát is elnézzük neki ;)

Pöttye 2008.01.21. 06:33:31

Teljes mértékben csatlakozom Ingridhez;-)

Pocakos Macska 2008.01.21. 07:52:04

Cucka igazán szerencsés vagy két ilyen pasival :DDDD Bortúra :))))

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2008.01.21. 16:31:41

tényleg szerencsés vagy pasitéren :) mi az a zöld veltelíni?

cucka 2008.01.21. 17:38:12

A zöld veltelíni egy szőlőfajta, melyből isteni finom borocskák készülnek! ;)

Amúgy tudom, Nekem jutottak a világon a legszebb fiúk! ;)

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2008.01.21. 21:13:52

aham! hiányosak a borászati ismereteim ;)

cucka 2008.01.22. 09:01:20

sosem késő pótolni őket... :)
süti beállítások módosítása