Szóval, most már mondhatom, hogy napok óta szenvedek egy olyan igazi cikis témával és akkor hol van még a szoptatás?! ;) Sosem voltak igazán apró melleim, de most a  terhességgel méretekkel nőttek és ennek következtében nyúltabbak is, mint eddig voltak. Már rég elfelejtettem a merevítős-push up-os melltartóimat, amikben cickóim a  nyakamat verdesik és szemvonzó ki(vagy be?)látást biztosítanak bárki számára :DDD,  mostanság egyre inkább a nagymamis kényelmes pamutokat részesítem előnyben...:S És mégis, kb.1 hete beütött a krach: pici apró pörsenések jelentek meg a  mellem alatt, először csak a  bal oldalon, ezzel annyira nem is foglalkoztam, majd mostanra már átterjedt a  jobb mellem alá és köré is. TáltosApu betadin oldatos lemosást ajánlott -a kutyákból kiindulva!- napi kétszer :))), ez valamelyest használ is, de inkább csak leszárítja a patikat, de nem gátolja meg az újabbak előbújását...Olyanok ők, amik pl. az izzadtságtól (melegtől) szoktak előjönni, és baromira tudnak viszketni...:S
Valakinek ismerős esetleg a  helyzet? Van valami ötletetek?

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr28209513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2007.10.27. 09:17:39

Cucka drága ez teljesen normális, semmiféle kezelést nem kell alkalmaznod! :))) pont pár napja olvastam valahol a tudományos magyarázatát, persze most fogalmam sincs, hogy miben...még meg is jegyeztem, hogy de jó, hogy nekem most nincs, erre tegnap elöntött és vakarózok, mint egy bolhás kutya :)))) úgyhogy nyugi, el fog múlni, a mirigyállomány beindult, átvette a zsírszövet helyét, valami hormonális téma okozza ez biztos és összefügg azzal, hogy a cici készül a szoptatásra...

cucka 2007.10.27. 10:09:39

Sejthettem volna, hogy ez is valami hormontivornya! :)))) Oké, lábikragörcs kimaradt, helyette van viszont rühöskutya vakarózás...de legalább most már felvállalom, mert nem én vagyok a fertőző, hanem az állapotom tesz ilyenné! :))))))

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2007.10.27. 10:50:18

és miután most elolvastam a válasz kommentedet örült vakarózás jött rám...lehet, hogy pszichés is ? :))))))))))))))))))

Eriberi 2007.10.27. 12:02:27

hm... még a végén egyszer örülni fogok annak, hogy nekem meg épp-hogy-csak van mellem...?! :D

cucka 2007.10.27. 12:30:05

A legjobb -de tényleg!- amikor sorban állva a kasszánál érzed a viszketést és megpróbálod a megvakarást nagyon diszkréten kivitelezni! :))))) nem fog menni :)))))))))) Leszaladtam a közértbe és ott jött rám...pedig próbáltam mindenféle át- és lehajlásoknak álcázni, de szerintem nem voltam túl hiteles! :))))))))))))))

Pöttye 2007.10.27. 12:39:50

Félre ne értsetek, de én olyan jó mosolyogtam most... :)

Ingrid 2007.10.29. 10:19:38

Nekem nem viszketett, de voltak gondjaim, amelyek szülés után elmúltak :)))) Hurrá :)
Neked is el fognak múlni.
süti beállítások módosítása