cucka 2007.11.05. 19:43

Címszavakban

Csütörtök délutáni érkezésünk után, mihelyst cicalányaink megbékéltek a  szállás adta lehetőségekkel valamint a lekenyerezésükkel (természetesen 2 étkezés közti bónuszkaja volt! ;) ), belevetettük magunkat a  termálvízbe. Abszolút nem volt egyik medence sem túl meleg, sem túl hideg, úgyhogy szerintem Hunc duplán úszkálhatott! :))) A kilátás gyönyörű volt, tapinthatóan beköszöntött az ősz, a  maga ezerszínű világával!




Szemmel láthatóan a  macskáink is birtokba vették a  szobát, egy fotelben aludtak és mindketten éberen figyelték a külsős zajokat. Kokó természetesen nappal az erkélyen töltötte jól megérdemelt pihenését! :)))



Péntek délelőtt kilátogattunk a mindösszesen 3 kilométerre lévő tölgyesbe, ahol nagyot sétáltunk az őszi napsütésben.



Minimálisra iktattuk életünkből a telefonokat, valamint a  külvilágot. Nagyokat beszélgettünk, aludtunk, pihentünk, ettünk és áztattuk magunkat a termálvízbe (amúgy teljesen elmúltak ettől a gyógyvíztől a kiütéseim!!!!).
Vasárnap kis kitérőt tettünk Paksra, a jövendőbeli keresztapuhoz, ma reggel ébredés és reggeli után pedig indultunk is haza.
Feltöltődtünk mindannyian, és most már tényleg kezdődik a  visszaszámlálás! :)))))
Sóginő kedves szavai naponta eszembe jutnak...azt álmodta valamelyik éjszaka, hogy megszületett a  mi "pihe-puha-csodababá"-nk (szó szerint idézve Őt:)))) )... különben már tényleg nagyon várom, hogy a karjaimban tarthassam, de azt gondolom, Hunorka érezni fogja mikor kell közénk érkeznie! :) Ezalatt a  pár nap alatt újra szembesültem ezzel a  csodával, hogy babát várok...teljesen elmúltak a  mindennapok problémái és nagyon tudtunk mindhárman koncentrálni egymásra....lelkileg készítettem magunkat a talákozásunkra...mindig hittem abban, hogy egy baba érkezése maga a csoda, és, igenis, lehet így szeretni, ennyire önzetlenül és feltétel nélkül, de  most  a  saját emocionalitásommal érezni megint más...semmi sem közelíti meg ezt az érzést.
..kicsi pihe-puha-csodababám ...

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr67219534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micka 2007.11.05. 20:02:11

Kicsi:-)
annyira meghatottál.
tényleg felkészülés volt ez neked, nektek.
és ...
ó, a fenébeis, nem tudom leírni.
ürólök, hogy olyan emberek vesznek körül téged mint Sóginő, akinek ilyen szép szavai vannak, és ennyire várja hogy nagynéni legyen:-)
és annak is, hogy olyan HUncapud van, akivel lehet közösen felkészülni a csodavárásra.
és jó anya leszel. tudom.
nagyon szeretlek:-)

Ingrid 2007.11.05. 21:01:12

Nagyon szép kilátás és hely és macskák és érzések és közeljövőőőőő..... jajaj, izgalmas heteket élsz meg. Sokat gondolok rá, hogy gyönyörű élményben legyen részed a szülésnél!

PM · http://www.pocakos.freeblog.hu 2007.11.06. 08:53:56

Örülök, hogy kipihentétek magatokat :) Nagyon szép helyen jártatok és jó fejek a macsekok :))))
Ingridhez hasonlóan én is nagyon drukkolok Nektek, szép, könnyű szülést kívánok :)))
(Hű, annyira izgulok :)))) )

Kata763 2007.11.06. 10:04:38

Szia Kedves Cucka!
Örülök, hogy jól telt a pihenés, ki tudtatok kapcsolódni egy picit! :) A cicák gyönyörűek, én is nagy macska párti vagyok. :) És nagyon szép kismama vagy, a hatalmas pocakod lenyűgöző (irigyellek is érte)! :))) Bár még nem írtam Neked eddig kommentet, de rendszeresen olvaslak, és nagyon drukkolok én is, hogy könnyű szülésed legyen! Drukkolok Nektek és izgulok értetek! Vigyázz nagyon Magatokra! Puszi!
süti beállítások módosítása