Bár nagy a szám, újabban egyebet sem lehet tőlem hallani, minthogy semmi másra nem vágyom jobban, mint egy kis gyerekmentes létre, azért mégiscsak volt mit morzsolgatnom, amikor Huncos a buszon ülve nagyfiús integetéssel álcázta könnytől maszatos arcocskáját, Minkus meg üvöltve próbált felkapaszkodni Bratyó után a járműre.

Lelkemből szakajtott magzatom ma vesz részt közös életünk első szülőmentes oviskirándulásán.

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr742913227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dius_78 2011.05.18. 11:28:50

O-óó.. még élénken emlékszem az első ilyen kirándulásra. Előre szólok, ne próbálkozz semmi olyannal, hogy na most akkor megcsinálom, amit már régóta halogatok, mert úgysem csinálod meg most sem. Az órát fogod lesni izgatottan, mikor mehetsz már érte. :)
De ez nem baj.. szerintem mind így csináltuk... :)
Hunor pedig majd hazér, tele élményekkel, fáradtan, és akkor megnyugszol, mert ezen is túl vagytok. :)
Puszik. :)

micka · http://micka.freeblog.hu 2011.05.18. 13:06:54

azt ugye tudod, hogy kb 2 perc múlva már el is felejtette a búcsút, és biztosan nagyon élvezi a kirándulást.
te pedig ne aggódj, az oviban is mások vigyáznak rá, na meg Szonja is ott van...

cucka 2011.05.18. 13:15:38

@Dius_78: belefutottam ismét a rutintalanok játszmájába. :)))) (a többnapos listás restanciámból egy szemöldök-szempillafestésre eljutottam azért ;) )
... és még mindig van másfél órám hátra... :/
@micka: már induláskor sem volt túl sok baja, sokkal inkább a hosszadalmas búcsúzkodás viselte meg, a buszra-szállás-indulás között cirka 10 perc telt el.
no igen, Szonja mellette/mögötte ült. ;)

Dius_78 2011.05.18. 19:41:06

No és mit mesélt a vonatokról?

cucka 2011.05.18. 19:59:24

@Dius_78: egész délután sínpályákat építettünk! :))))) tetszett nagyon neki, mégis az első és legnagyobb dolog, amiről mesélt az a buszos utazás volt. :)))) És hajtányoztak, bár ő azt nem érte fel, de lelkesen drukkolt Jutkanéninek. Aztán a kisvasútvezető meglett férfit abszolút levették a kicsik a lábáról: 43 óvodás ölelgette-hálálkodott neki az idegenvezetésért. Vidéki gyermekek a pösti forgatagba. :))))
süti beállítások módosítása