Tegnap éktelen pocakfájást produkált Manóvári, fájdalmában annyira zokogott, mint még soha... hangja többször elcsuklott, céklavörösen görcsölve és szemrehányóan kétségbeesve nézett rám, hogy mért nem teszek már valamit?! Pedig most igazán nem én voltam a hunyó, mert semmi olyat nem fogyasztottam, ami Hunc számára bántó lehetett volna. (lassan kenyéren és vízen élek ;) ). Amikor már a 176. lakáskörünket is megtettük, kocsiban és ölben külön-külön számolva, valamint az aromaterápiás pocakmasszázs sem hozott semmilyen eredményt, ismételten feladtam egyet az elveim közül: leküldtem HuncAput a patikába gyógyszerért. Zsótól hallottam az Infacol nevű csodaszerről és mondhatom, nekünk nagyon bevált! (ez itt nem fizetett hírdetés! :D). Igaz elsőre nem ízlett Huncnak, de elmagyaráztuk neki, hogy ettől majd nem fog fájni a  pocija és végre el fog tudni aludni is. És nem csalódhatott bennünk, mert valóban így is történt. Fél óra múlva elkezdett hatni, irdatlan hangok hagyták el a pelust (a konyhában hallható volt, amit a  hálószobában rottyintott, most nem kellett bekapcsolni a bébiőrt! ;) ) és olyanokat büfögött, ami egy sörivó számára is dícséretes lett volna! Az éjszakánk ennek fényében nyugodtan telt.

Mára pedig egész délelőttös látogatásos programot szerveztünk. Meglátogattunk 2 olyan baráti párt, ahol éppen úton vannak a babócák, ráadásul az egyik barátnőmnél két kis manó érkezik nemsokára! Aztán hazafelé jövet meglátogattuk a dédit is. Hunor manó nagyon jól viselkedett, dobálta mosolyait, nagyokat aludt és esetenként agresszíven jelezte távozási szándékát, hogy aztán a kocsiban ülve ismét elaludjon. Hazaérve teljesen kómás volt, álmában levetkőztettem, betettem a kiságyba és csak alszik és alszik! ...pedig már ebédidő lenne és ugye ő sosem mulaszt el egyetlen étkezést sem! :)))



A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr2299720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pöttye 2008.01.16. 16:16:42

Jaj, te mindig megnevettetsz:)))

Örülök, hogy Manóvári már jobban van..És hát igen..néha be kell vetni valami segítséget...
.PUSZI!!!

nuca · http://kansas.freeblog.hu 2008.01.16. 17:20:43

Örülök, hogy Hunc baba ismét jól van. Még ilyen jól öltözött fiatalembert... azok a sportcipők...:)

Lyndy 2008.01.16. 18:48:50

Annyira jól néz ki Hunc úrfi ebben a ruhában. nagyon édike. És az Infacol tesómnál is bevállt. Nagyon jó. Ő mindig a kis cumit mártotta bele és úgy lecuppogták róla a fiúk és már el is múlt a hasfájás. Legalább ez használ. :-)

Csillus · http://dilidomino.freeblog.hu 2008.01.16. 19:49:11

Azta, nemsemmi ez a szerkó!!! :D Az a cipőő..halálos, tünéri benne Hunor!!!
Pocakpuszik neki :)

Pocakos Macska 2008.01.16. 20:24:51

Kész ez szerelés, és a cipő :))))) Nekünk is bevált az Infacol :)

Ingrid 2008.01.16. 22:19:03

Istenem, de édesen eldobta magát :) Gyönyörű!

micka 2008.01.17. 07:51:10

hogy megnőtt.... :-)
és valóban nagyon jól áll neki a cipő:-))

lare 2008.01.17. 08:21:17

jaaaj... hasfájóssság szörnyűű... én együtt bőgtem a babával... gyűlöltem a helyzetet, hogy segíteni nem tudok... neki az infacol sem használt ,(( csak kb két nap után kezdett el hatni...

te... kamillateát citromfű teát hanyagold egy kicsit, mert a kamilla hashajtós tartalommal is bír meg a citromfű is... próbáld ki a levendula és édeskömény meg ööö áhh bodzateákat de nem ipari mennyiségben, csak egy egy csészével és hat óránként, mint a gyógyszert...

van egy szirup, ami átlátszó (üveg)üvegben van és köménymag szirup az alapja, de a neve sajnos nem jut eszembe... ,(( ha meglesz azonnal írom, bár nem tudom forgalmazzák-e még... két éve kb kettő hónapos és egy éves kora között adtam Kisínek és neki az volt a csodaszer ,)) jaj pedig látod ,) hosszú ideig adtam és mégsem tudom ,)) azt egy hós kortól max egy éves korig lehet adni...

emlékszel, mikor hasi alvó lett mondtuk, hogy hasfájós kicsit, csak eddig nem okozott olyan panaszt ,))

ésésés én is kenyéren és tejen éltem, mert ugye a tejtermelést fent kellett valamivel tartani ,) na meg csirkehúslevesen, ami abból állt, hogy két kocka csirke levessel megfőzőtt alsócomb+tészta ,))

a ruha nagyon édes ,) csini benne a picifiú ,)

Bogár · http://www.babaszoba.hu/services/blog/bogar 2008.01.17. 12:41:44

Az Infacol feltalálója egy apró kis Istenség, nekünk is az vált be. :)
De szerencsére nem kellett túl sok belőle ;) csak alkalmanként kapott Bogár

cucka 2008.01.17. 14:14:26

Kedves Lare! Most, hogy említed , talán pont az volt a baj, hogy az elmúlt 1-2 napban nem ittam semmilyen gyógynövény teát (se kamillát, se édesköményt). A bodzáról még nem is hallottam, hogy lenne ilyen hatása, de kipróbálom. :) Ha eszedbe jut a gyógyszer neve, írd meg, lécci, bár úgy tűnik egyelőre bevált az Infacol. Amúgy észre vettem egy nagyon furi dolgot tejci ügyben: ha számomra valami nagyon ízletes és finom kaját eszem (este 4 sajtos csirkemellt főztem, krumpliágyon :) ), megduplázódik a tejmennyiségem! :)
Hasi alvással kapcsolatban, meg azóta sem hajlandó pozit változtatni, amióta kipróbálta, azóta pocakon alvó! :)))
A cipő meg egy nagyon kedves ajándéka egy nagyon kedves embernek! :)

lare 2008.01.17. 14:24:47

meevaaan ,))))))))))))))

www.biodepo.hu/product_info.php?cPath=75&products_id=645

Gripe Water a csodaszerünk neve ,))) köménymag szirup ,)))

és igen, az úgy van, ha a mama nyugodt, élvezi az életét a babával, jókat eszik, sokat pihen, nem ugrabugrál a vendégeit csak mértékkel nyunnyogja körül... több a teje ,))))))

egy éves koráig csak te vagy neki a saját kis világa, még akkor is, ha más is foglalkoztatja közben ,)
süti beállítások módosítása