Így fest egy jól feltankolt, kissé álmoska 6580 grammos 3 hónapos, akit vasárnapi shoppingra visznek a  szülei. A shopping célja: HuncApu kinőtt ruhatárát bővíteni. Helyszíne: a  kispesti mindenmegtalálhatóbenne bevásárlóközpont, ott is a sportruházati bolt. Sikerült vennünk pár ruhadarabot HuncApunak, bár állítólag holnaptól oda fog figyelni arra, hogy mikor és mit étkezik, fogyózni fog és mindennap kondizik! (a megismerkedésünk óta azzal "fenyeget", ha úgy gondolom, ő pár hónap alatt bármikor leszálkásítja a  testét! :DDD) Azért nem bánom, hogy vettünk neki pár rávaló méretű nadrágot és pólót, mert a mostaniakban már kezdett úgy kinézni, mint egy jóllakott óvodás! ;) Persze, ilyenkor nekem is lecsurran valami: kaptam végre egy melegítőt (a gyerekosztályon találtam rámvalót ;), pedig mostanság nem vagyok egy kifejezett gyerekméretű :DDD) .

Huncorgó nagyon jól viselkedett, egy ideig kézben kellett tartanom, majd elaludt és így be tudtam helyezni az autósülésbe, míg válogattuk a ruhákat. Az időnkbe belefért egy rövidke dédilátogatás is, aztán rohanás haza, HuncApu meg rendelni.

Számomra még mindig hihetetlen, hogy Hunor érkezése óta már eltelt 3 hónap... még mindig annyira elevenen él bennem a szülés-élmény, mintha csak pár hete történt volna. Annyira ügyes és figyelmes gyermek (biztos, minden Anyuka ugyanezt érzi a  sajátjáról, de akkor is ), és olyan érzékeny minden rezdülésünkre. Szerencsére elmúltak a félelmetes felsírásai, HuncApu sajna újra trombitálhat reggelente a  hálószobába, Huncbaba már nem fél tőle, hanem kineveti a  trombitáló hangot! Ma reggelre ismételten sikerült hátról hasra átfordulnia, ismét félsikerrel, a lábai keresztben maradtak, a keze maga alatt maradt és újra felsírt ijedtében. Nem tudom, mért erőlteti ennyire, ha állandóan megijed az önmaga által generált forgástól?! :D
Tükörképét egy ideje már felismeri és ha nagyon vígasztalhatatlan, belenézve a  tükörbe és meglátva önmagát-
rögtön jobbkedvre derül. (vajh kitől örökölhette ez a gyerek ezt az egó-szeretetet?! ),  Ébren töltött ideje alatt, mely mostanság már egyre hosszabb, (1 óra -másfél - 2 óra is lehet) egyre intenzívebben gügyög ( mondandója javarészét a "heö", "gigigi", "uá", "íjjjj") szavak teszik ki, de előszeretettel fúj nyálbuborékokat is, "fff" hangokkal kísérve, melyek nevetéssel végződnek) és kiköveteli a  figyelmet, igényli a  vele való foglalkozást. Figyelme éber, ha megpróbálunk HuncApuval beszélgetni miközben ő is jelen van, már csak úgy tudjuk megtenni, ha beszélgetés közben nem egymásra, hanem őrá nézünk, mintha mindketten vele beszélgetnénk, akkor megengedi a diskurzust. Elérkeztünk a hangpróbálgatós időszakhoz, egyre többször kiereszti a  hangját, visong, sikít és látványosan élvezi, hogy ezáltal ő kerül a központba. (a sportboltban is a csodájára jártak vásárlók és eladók egyaránt, amikor elvisította magát, és ha ránéztek mosolyokat szórt és nyálazott rendületlenül! ).

Elfogultak vagyunk
(de hát, ki is legyen elfogult, ha nem mi?!), biztos, hogy így van, de napjában többször is elmondjuk Huncnak, hogy mennyire csodaszép kisfiú, és hogy milyen okos és mennyire ügyes (ő ilyenkor helyeslően "heő"-zik és mosolyog), és hogy mennyire szeretjük Őt. És minden nap, minden percben azt érzem, hogy akkor és ott a  legtökéletesebb. Hogy annál, már nem lehet csibészebb, helyesebb, huncutabb, tökéletesebb... és aztán következő nap, következő héten, rácáfol, hogy debizony, hogy lehet!

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr95362240

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: prediksi 3 angka sgp 2018.02.09. 11:56:37

Dél-Korea, én így szeretlek... - Koreai film- és drámaközösség

Trackback: prediksi.q.banten 2018.02.09. 00:43:05

Top 10 film 2016-ból - [Supernatural Movies]

Trackback: prediksi o higgins vs palestino 2018.02.08. 22:50:48

Sokmilliárdos szerződést kötött Jeremy Clarkson - Gazdagisztán

Trackback: prediksi mbah gaib 2018.02.08. 08:11:27

Lehetetlenül gyönyörű az új K-generáció - XIA

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mazsola01 2008.03.02. 18:09:35

Elfogultak lennétek, valahol minden szülő az, de most cáfolok, mert szerintem is csodaszép kisfiú ;)
A gyerekosztályas melegítőről annyit, hogy én az elvileg 12 évesnek való melegítőben vagyok most :D

Csillagbaba · http://csillagbaba.freeblog.hu/ 2008.03.02. 18:59:17

Drága Gyönyörűséges Hunc! Nagyon sok boldog hófordulóüt kívánok még!! És már nagyon szeretnék veletek talizni... anya igazán megszervezhetné!!!!!
Én nagyon akarnék a gyerekosztályról.. de engem sok üzletben azzal fogadnak kapásból, hyog sajánljuk ebben a méretben NINCS ruha..... :(:(:( Nagyon megalázó ám... Akkor már inkább a gyerekméret!

Zsibrák 2008.03.02. 20:13:22

Drága Hunor, nagyon boldog hófordulót kívánunk neked! És továbbra is csak ilyen ügyesen intézzed a dolgokat!!!!!!!
Puszilunk
Áronék

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2008.03.02. 20:29:01

Drága Cucka és HuncÚr! nekem is hihetetlen az idő múlása, hiszen mikor az adventi gyertyát gyújtottuk és ti szülni mentetek, nekem még hatalmas pocakom volt...és olyan gyorsan itt lesz megint a karácsony...nyugodtan lehetsz elfogult, és Hunor valóban csodaszép és ügyes...legyél csak büszke rá és igen, minden nap egy kicsit többet tartogat az előzőnél...mert egy nappal "öregebb" anyuka leszel...gratulálok nektek!

Andy 2008.03.02. 20:45:52

Boldog Hofordulot Nektek,Es elvezd ki minden percet az eltoltott idonek,mert tenyleg gyorsan telik,en mar nem is emlekszem a harmadik honapunkra...csak a fenykepekrol.Egyebkent legyel nyugodtan elfogult,en is az vagyok az en Botimmal,bar mostmar iszogatom a levet ennek,de akkor is.........ezek az elmenyek csak a mieink.......Ja kulonben az en fiamnak is a maniaja a tukor,olyan kis pojaca,van neki sajat tukorje,es van amikor azzal setal egesz nap....Pl.az en gyerekem nem gugyogott.

Ingrid 2008.03.02. 20:49:40

Az utolsó bekezdésednél elérzékenyültem :) Olyan helyes, igazi anyuka írta ezeket a sorokat.
Puszillak! A fiad pedig valóban fantasztikus :) Imádnivaló ez a fotó róla.

RKriszta 2008.03.02. 21:37:32

Nagyon kis helyes vagy Hunor ebben a szerkóban.
Apa szálkásitott test fenyegetésén meg jót nevettem, mintha az itthoni férfit hallanám...aki inkább észért állt sorba, nem izomért....de pssszztttt!! -)

Pocakos Macska 2008.03.02. 22:20:30

Cucka, jaj de jóó volt ezt olvasni :) Nagyon meghatódtam, nem, nem vagy elfogult :) Csodahelyes Fiatok és férjed van :) És ugye ilyenkor mennyire át lehet érezni, hogy JÓ, hogy ÍGY történt ;)

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2008.03.03. 07:50:22

kicsit megcsúszva, de gartulálok Hunc a 3. hófordulódhoz! és anyának a két klassz pasihoz ;)

masika 2008.03.03. 08:41:54

Boldog Hófordulót, már igazi nagyfiú lettél. Látom téged is magaddal visznek a szülők a shoppingolásra, Én nagyon élvezem anyi látni való van!

Lili

Bea 2008.03.03. 08:42:53

Gratulálunk a hófordulóhoz. Pont mára tervezek egy hasonló "énkicsifiammilyenokosügyes" posztot, szóval nem vagy elfogult, vagyis, egy kicsit mind azok vagyunk, de hát ez így van jól! Hunor nagyon ügyes már, és egyre férfiasabb:) Ahogy ül a székében, hát látszik, hogy ő a világ Ura:)

masika 2008.03.03. 08:43:13

Anyában most tudatosult, hogy a hófordulókat együtt ünnepelhetjük:-)

Lili
süti beállítások módosítása