Eddigi sikereinken felbuzdulva, ismét nyakunkba vesszük a várost és nekiindulunk egy kellemesnek ígérkező hétvégének, egy Huncos által is bejáratott helyen. Mi is és ő is ismét szocializálódhat kedvére.

Ma sima éjszakánk volt, ha Hunoron múlt volna, föl sem ébredt volna, 9-kor elaludt, majd én álometettem meg fél 4-kor, miután arra ébredtem, hogy tejben úszom. (amúgy ez is nagyon furi mostanság, mert pár napja beállt a kereslet-kínálat, azaz már nincs fölösleg, mint eddig és most éjjel hosszú idő óta először ébredtem arra, hogy eláztattam mindent... hiába, no, az én tejfakasztó titkos trükköm a sajtszószos tészta, olyankor mindig rengeteg termelődik és tegnap ezt ettem vacsira... még mondja nekem valaki, hogy a szoptatás nem agyban dől el :DDD)
Reggeli ébredésünket, kedvenc Kokónknak köszönhetjük, aki nyilván korábbi reggeli reményében megközelítette Hunor pelenkázóját, de nem számított arra, hogy a pelenkázón alátét is lesz, amin elcsúszhat. Borult minden, kellő csatazajjal a hajnali csöndbe. Ébredtünk mindannyian, Kokó pedig még aludt a radiátoron egy órácskát.

Délelőtt HuncNagyi meglátogatta a kisunokáját. Huncorgó szórta mosolyait, éppen a játszószőnyegén dolgozott, amikor megérkezett a Nagyija. Hunc megkapta élete első könyvét: szó sincs itt kérem predesztinációról, véletlenül állatos könyv!



Alapos tornáztatásnak lett kitéve a kisded, ma kétszeresen is, mert ismét ritkultak a macijaink, a szokott 1-2 naponkénti helyett mostanság 4-5 napig is elhúzódhat. Ha jól számolom, ma tartunk a negyedik napon, és HuncApu reggel munkába menet figyelmeztette kisfiát, ha nincs maci, mire ő hazaér, meghőmérőzi, bizisten!

A Fiatalember elég hamar benyűgösödött, köszönhetően az egész délelőtti ébrenlétének, Anya kezében rövid ideig még elviselhető volt a világ, aztán mohón evett és most szépen alszik és feldolgozza a mai napot, hogy aztán kipihenten koradélután el tudjunk indulni.



Persze, van akikért izgulhatunk ismét: Kriszta hajnalban elindult a kórházba, azóta semmi hír Róluk, bár valószínűleg már világra jött Barnibaba, akit ezúton is nagy szeretettel köszöntünk a Föld nevű bolygón!
És a további két toplistás kismami is mindenperces már: Lyndy és Kata. Nekik is sok erőt  kívánok, tudom, hogy ügyesek lesznek, ha eljön az idejük és már nagyon várom, hogy érkezzen az az sms...

10 komment

Címkék: hétvége

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr56369837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pocakos Macska 2008.03.07. 15:00:41

Kellemes hétvégét! Ajánlom a pocakmasszázst, nekünk csak az jött be és szvsz kíméletesebb, mint bármi más :) (Mekkora cuki Hunc szája szélén a nyálbubi :DDDDDDDDD )

Kata763 2008.03.07. 15:09:39

Nagyon szép hétvégét, kellemes kikapcsolódást Nektek!!! :) Hunci tüneményes!:))

Nagyon várom már, hogy küldhessem AZT az sms-t!:D:D:D

Mazsola01 2008.03.07. 15:11:04

Mennyire édes (még mindig/remélhetőleg örökre), ez a Hunc :)
A mindenperces kismamákért szorítok nagyon én is!
Nagyon-nagyon jó Hétvégét kívánok Nektek! :))

masika 2008.03.07. 15:29:33

Jó hétvégét nektek. Macik miatt nem aggódni, náluk az is normális, ha egy hétig nincs. Ilyenkor a szervezetük átáll. nNekünk is volt ilyen nálunk 2*5 napig nem volt utána pedig visszaállt minden a rendes kerékvágásba:-)

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2008.03.07. 15:49:50

szép 7végét Cucka! a kismamiknak pedig hipergyors szülést kívánok és jó egészséget!!

Eriberi 2008.03.07. 17:26:53

Jó pihit hétvégére!
Édes ez a kép nagyon! :)

Pöttye 2008.03.07. 19:16:52

Kellemes hétvégét Huncut családnak:)))
és 3-ból 1 már megvan:)))))
Puszi Cuckám!:)

Ingrid 2008.03.07. 21:00:22

Kellemes Hétvégét Nektek és Anyának nagyon boldog nőnapot!

Szöszi-Andi 2008.03.07. 21:23:10

Nagyon édes a fotó :)
Odavagyok a grimaszoktól, amiket néha produkál :)

Az említett kismamiknak meg drukk :) és ügyesen!

bogár · http://www.babaszoba.hu/services/blog/bogar 2008.03.08. 20:59:35

Remélem ez a komment megjelenik!
Zabbancs ahogy mosollyal kenyerezi le nagyikát ;)
Puszi
süti beállítások módosítása