Megboldogult lánykoromban, a hétvége (péntek-szombat) általában a féktelen bulikról szólt, a másnap, fejfájással tűzdelt dolgok retusálásából és a mozaik-kockák helyretételéről szólt. Aztán, ahogy öregedni kezdtünk már csak egy kimenő napot engedélyeztünk magunknak, mégpedig a pénteket, mert ebben az esetben két regenerálódásra álló napunk maradt a hétfői munkakezdésig. Hunc tervbevétele és kivitelezése óta, (ami ugyi azárt már években mérhető), gyakorlatilag egyetlen közös kimenőnk volt, az az emlékezetes 30. HuncApu szülinap...

Hála családi kultúrfelelősünknek, Pocakos Macskusznak, pár hét eltéréssel 2 operett darabra sikerült nagyon jó helyre szóló jegyeket szereznie, amiket örömmel vettem át. Az első operettre (höhö, Rómeó és Júlia... ), még el tudtam csábítani HuncAput, de a tegnap esti Mozart ellen már határozottan tiltakozott. (pedig ezzel ezerszer jobban járt volna!) Ekkor jött az ötletem, csajosan köll színházba menni, és jelen esetben a Csajos teljes mellszéllességgel támogatta az ötletet. Így történt, hogy miután a második sor közepe ismét nem jött el az előadásra, mondhatni a legjobb helyről lehettünk tanúi ennek a csodának... 

Színházi előadás után csak úgy hazamenni és visszatérni a pelenkák egysíkú világába egyenesen szentségtörés... ilyenkor még be kell ülni valahová és lebegni... megmártózni abban a csodában, ami 3 órán át a fogságában tartott... és nagyon lassan felébredni belőle... és ekkor derült ki, a színház tőszomszédságában tartanak csajos estét Kultúrfelelősünk és csapata. Becsatlakoztunk és egy olyan estében volt részem, mint már nagyon rég... ugyan a telefonon gyerekfotó mutogatás alap, de ez már a korral és az anyai státuszunkkal kéz a kézben jár...

A nosztalgia slukkoktól ma reggel kicsit karcos lett ugyan a hangom (banyek, pont olyan, mint a régi szép időkben!), kicsit szédelegtem a kialvatlanságtól (miután hazaértem még órákon át forgolódtam az ágyban!), de annyira jól érzem most magam a bőrömben! Rendszeresíteni kellene ezeket a kimenőket, melyek testtel (hozamtermelés) és lélekkel is csodákat tesznek... legalábbis addig, amíg KisTesó úgy nem dönt, jönni szeretne közénk...

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr45782622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tofi 2008.11.22. 13:33:07

ÓÓÓ, szuper lehetett!:)) Jó volt olvasni, hogy jól éreztétek magatokat! A Mozart! istenkirály...akkor Te is MÁZS-zsal láttad? Mert ha PM-ék nem mentek el, akkor az ugye azt jelenti, hogy nem Dolhai volt Mozart!:D Ugye milyen jó volt? Főleg a vége...jaaaj, a hideg is rázott a végén...:)
A buli is tök jó lehetett!:))

cucka 2008.11.22. 13:58:34

:)))) Tofi, de jól ismered PM-et! :)))) igen MÁZS-os volt, de nekem így is nagyon tetszett! :))) Több résznél is könnybelábadt a szemem... nagyon jó volt. :) (nomeg a buli is ;) )

Tofi 2008.11.22. 14:07:01

Ezt álmomból felkeltve is tudom, hogy Neki Dolhai mindenhol és mindig!:))
Jaj, és az Zene, az vagyok én-nél mennyire jó, áh, totál le volt izzadva anno, annyira beleélte magát, mi meg ott olvadoztunk a csajokkal!:DD
Többször nézős, nem?:))
Menjetek el a Vámpírok báljára, nekem az a szívem csücske!:) És pont most hirdetik, hogy dec. végén-jan. elején sokszor adják...(L)

cucka 2008.11.22. 14:13:07

Most is teljes beleéléssel danolt a pacsirtánk és a második sorból szemügével tökéletesen jól kivehető volt minden érzés az arcán! :))) Tuti, többszörnézős darab lesz nekem! ;)
Köszi a tippet, már nézem is a jegyeket! :)

Tofi 2008.11.22. 14:28:23

(Ha esetleg tényleg mentek, akkor olyanra menjetek szvsz, ahol Egyházi Géza Krolock gróf és a Sarah meg Andrádi Zsanett !!!) Zárójel bezárva :)

cucka 2008.11.22. 14:31:48

Hehehe :DDD köszi, úgy látom, mindenkinek vannak háklijai színház-ügyben ;)

Tofi 2008.11.22. 14:40:19

:$ :D
Én sajna nem vele láttam, a csajszi volt csak ugyanaz! De azt mondják a pasi a legjobb!:)
Na mára befogtam!:D Szólaljanak meg a többiek is!:))

cucka 2008.11.22. 15:11:23

Én köszönöm, hogy leírtad ezeket! A blogvilág szombat délelőtt amúgy is pang... ;)

Pocakos Macska 2008.11.22. 15:19:24

Szuper este volt, és így összejött az együttiszogatás amire jelentkeztél :D (Te is illetékes vagy ;) ) Olyan jól jöttek ki a dolgok, így már nem is bánom annyira a színházat ;)
KisTesóhoz hajrá ;)
Tofi :)))))

huncut_kata 2008.11.22. 18:18:21

Én csütörtökön Mozartoltam, Dolhaival és a 2. felvonásban az 1. sor közepéről sikerült végigélveznem a dacrabot ((ugyanis volt ott egy üres hely és én csaptam le rá a leghamarabb - hiába, a rutin és az évek : -))) ). Úgy látszik ez most mindenkinek marha szerencsésen jött össze :-))))

Szösszenet · http://www.haromszosszenet.blogspot.com 2008.11.23. 00:12:55

Örülök, hogy ilyen jól érezted magad!!! :)
Szuper lehetett!

Ingrid 2008.11.23. 00:40:58

Drága! Köszönöm, hogy rám gondoltál és engem vittél el....
Nagyon jó volt a csajokkal és Veled együtt lenni, nagyon ránkfért már....
Puszillak!

masika 2008.11.24. 15:59:20

Jaj de irigykedem, Mozart!!! Én imádtam!
Hogy a buliról már ne is beszéljek!:-)
süti beállítások módosítása