cucka 2009.07.21. 09:40

Képekben

HuncApu megboldogult ifjú korában és még sokáig az udvarlásos éveink alatt is, rendszeresen biciklivel közlekedett a munkahelyére. Sok kedves emlék is tapad ezekhez az évekhez, azidőtájt még mindketten ezerfelé futottunk napközben, rengeteget dolgoztunk és sokszor valamelyikünk még aludt, amikor a másikunk dolgozni indult (vagy már aludt, amikor éjjel hazatért), így sokszor kommunikáltunk rajzokkal, kedves szavakkal, apró tacepaokat elhelyezve arra, amerre a kedves biztos jár. Sokukat máig őrizzük, kedvenceim a hazafelé tekerő biciklisszerkós-bukósisakos HuncApu, általában valami frappáns és az akkori helyzetünkhöz illő mondatbuborékkal a szájában...
Úgy látszik, az alma jelen esetben sem esett messze a fájától, Hunor ugyanis előszeretettel cuccol délutánonként az apjával a tévéképernyő elé és nézi a többszáz kilómétert letekerő biciklistákat. Persze, van olyan szakasz is, amikor még a Tour de France is unalmas:

Napi programmá vált, a reggeli és a jólmegérdemelt túrórudi elfogyasztása után a kedvenc dalok meghallgatása az egyik videó megosztó portálon:

Újabban mindenben segít, rendrakás gyanánt előszeretettel bohóckodik inkább:

Önállósodik szinte napról napra, kedvence a gumicsizma, bárhová is rejtem, még azon napszakban megtalálja és magára ölti (persze, előfordul, hogy fordítva sikeredik). Így történt ez pár napja is, amikor a melegre való tekintettel, pelus-póló kombóban igyekeztem megkímélni őt a kánikulától, ám divatdiktátor Bélánk, a lakótelepi trendnek  (?) megfelelővé alakította (és tette mindezt abszolút szabályosan!) ruhatárát egy rövidnaci és egy gumicsizma kiegészítővel. Az elégedettmosolyú egyedülöltöző:

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr451258187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PBea · http://pappb12.freeblog.hu/ 2009.07.21. 10:46:16

Hihetetlen,hogy mekkora nagyfiú lett Hunorból:))) Pedig én is rendelkezem egy hasonló korúval, igazán tudhatnám:) A gumicsizmás kép valami fantasztikusan jó!!!!! Hunc mint valami tanyasi legény (a szó legeslegjobb és legeslegaranyosabb értelmében), aki megy reggel állatokat etetni:)))Annyira imádom! Jó lenne már látni Benneteket:)

cucka 2009.07.21. 13:40:08

@PBea: értem én a tanyasi legényt, és nem bántó egyáltalán, sőt! :))) Remélem, mihamarabb Huncos a saját bőrén is tapasztalhatja milyen is kertben, közel a természethez, olyan igazi tanyasi legény módjára felcseperedni. :)
Én Nálatok szoktam pillogni, hogy mekkorát nőtt a Matyilegény, amúgy Minka-Matyi frigyre áldásom, igazán nyalka és fess fiatalember Máté Úrfi. :)))

Lillencs 2009.07.21. 13:49:24

Egy kis ajándék nálam, puszilunk benneteket!

gneke 2009.07.21. 14:40:15

Nekem pedig a bealvós képek a kedvenceim. Annyira szeretem nézni-fürkészni az arcukat, miről álmodhatnak...
Viszont ez a gumicsizmás kép nagyon édi:-)Olyan nagy rajta már Hunci!
off: Háznézegetés? Az amiről először írtál, ami szerelem volt első látásra, most hol tart a "rangsorban"?

micka · http://micka.freeblog.hu 2009.07.22. 09:15:34

HUnci nagyon nagyon édes, gumicsizmában is. nekem róbertgida jutott eszembe róla:)
az meg hogy egyedül öltözködik és ilyen jóra az egyenesen elképeszt.
süti beállítások módosítása