Pár napja még csak egy bátortalanul bájos videóval tudtam dokumentálni Hugica lépegetéseit, mára már egy teljes stábbal lehetne követni girbe-gurba lépteit, eszement futkározásából merész négykézlábra vetődéseit.

Mozgásfejlődése napról napra durvul: kezdve azzal, hogy kisszéket tologat a konyhába, arra felállva konyhapulton machinál, folytatva azzal, hogy minden egy méter alatti polcot, fiókot kipakol és azok tartalmát megcsócsálja, megsemmisíti. Félelemetes, mert ő az a gyerek, akit kettő percre sem lehet magára hagyni. (pedig hjajjdemilyenjól elmotyorog magányában...) De tényleg nem. Rafkós és bivalyerős nyuszilány. Mindenhova felmászik, mindent megkaparint, ésszel-erővel.

Egészen máig jót mulattam csöppet sem gyöngéd igyekezetén, ma viszont betelt a képzeletbeli poharam: az összes féltett kinsem (női dolgok tömkelege, értsd sminkcucc, kozmetikum...sötöbö) finom praclijának áldozata lett, pont azalatt a kettő perc alatt, amíg leroskadtam egy egyperces elé. Az überszexi barackos rúzsomat derékba törte, a labellóm külső majd belső tartalmát elfogyasztotta (műanyag borítás ripittyomra törve, és csak reméleni tudom, hogy nem nyelte le, az ajakírból itt-ott darabkák hiányoztak) a nemkívánt maradékkal  járólapot fényesített, a barnító gyöngyeim is a földet színesítették, és szintén itt minősült át a professzionális(an drága, de nagyon jó) hajsamponom felmosószerré, valamint a saját ekcémája karbantartására vásározott szintén nem kétforintos fürdetőjét is beáldozta, meggyőződésem, hogy alibiként.

Ennyit az angyallányról. Feltételezésem szerint nem csak egy mérföldkő volt az egy éves szülinap az életében. Akkor járt le az egy éves csereszavatossága is.

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr232572541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lepkevár · http://lepkevar.blogspot.com/ 2011.01.09. 22:03:16

A Labello nálunk is kedvenc csemege. :)

Szinte biztos lehetsz benne, hogy idővel még tovább is fog még fejlődni a dolog, nálunk a leány a minap szempillaspirálért könyörgött... :)

Dius_78 2011.01.09. 22:41:27

Nálam akad egy egész kosárnyi ilyen nőcis érdekesség.. szóval, ha megunod, csak küldd egy kicsit, lesz mivel elfoglalnia magát. :)

ilgya1 2011.01.09. 22:47:12

Mi már a körömkifestésnél tartunk...kitartást Cuckám!
Azért az a huncut mosoly ott van ám.....illik a bejegyzéshez!!!!

PBea · http://pappb12.freeblog.hu/ 2011.01.10. 08:01:15

NAGGGYONNNN huncut!!!!!!! NAAGGGYYOONN csaj!!!!!

Pocakos Macska 2011.01.10. 11:15:42

Elnézve a képeket és a videót neeeeem lehet Rá haragudni! Ízig-vérig NŐ :) Imádom :)

Ildi-84 2011.01.10. 12:48:16

Mennyivel viccesebb másnál olvasni ezeket, mint amikor itthon történnek hasonlóak... :D De kitartás! Amúgy tudom javasolni, vegyél egy saját labellot Minkának! Nálunk egyelőre ezzel elvan Hanna, nem nyúl le mást. Persze cseresznyés, jó piros a labello, mert miközben festi magát, a tükörben látni kell a változást. Az a baj, hogy én a ruháján és a szőnyegen is látom, de ez már az én bajom... :DDD
Az az 1 perces meg veszélyes, mert nekem mindig legalább 3x1 perc az ilyen... :DDD

CsJ 2011.01.10. 15:18:22

Volna egy nem kapcsolódó kérdésem: hol vettétek azt a szuper verdás ágyneműt, ha nem titok?

cucka 2011.01.10. 21:07:46

@lepkevár: feladom, tényleg fiús anyuka vagyok! :))))
@Dius_78: vigyázzá, mer jól szavadon foglak eccer egy szép napon! ;)
@ilgya1: nevetni fogsz, az egész napját és minden mozdulatát átitatja ez a huncut mosoly. ;)
@PBea: NAGYON, így csupa nagybetűvel! legokocka és vécépapír guriga karkötő mindennap beficcen már. én meg csak ámulok bámulok... (és igyekszem lépést tartani a házimacánkkal)
@Pocakos Macska: köszi, tényleg az. :)
@Ildi-84: látom a rekordodon, na és nekem se egyperces az egyperces. :P
(egyelőre még ellenállok a saját labelló gondolatának, de magamat -meg a számtalan sutbadobott és átkonvertált nevelési elvemet- ismerve, ez még bőséggel megváltozhat. ;) )
@CsJ: egészen pontosan innen van: www.teszvesz.hu/uj_verdas_agynemu_huzat_90x140_piros_1434810486.html (asszem talán már csak kékben van az eladólánynak, de írj neki, kedves-aranyos-segítőkész. És hogy a története is megmaradjon: hetek óta azt fújja a fiatalember, hogy ha neki lehetne egy autós ágyneműje, ő "egyedül" aludna a saját szobájában a saját ágyában. Együtt kiválasztottuk, vártuk a postást, felhúztuk az ágyra, kérte, hogy "potózzam" le, majd amikor este lefekvésre került volna a sor, közölte, hogy "én gondolk" (azaz gondolkodott), "én Apucici alszo". Szóval minden maradt a régiben és jó a két(négy)személyes nagyágyunk. :)

CsJ 2011.01.10. 22:44:19

Köszi, utánanézünk! A sztori nagyon aranyos, nálunk is valahogy így megy a külön(nem)alvás :)

micka · http://micka.freeblog.hu 2011.01.12. 07:49:31

pedig az egyedülalvást még nekem is beharangozta telefonban... úgy látszik utána gondolk. :-)))
süti beállítások módosítása