...tudom, hogy most nem könnyű Neked és nagyon pocsékul érezheted magad...csak szeretném, hogy tudd, ha olvasol, hogy sokat gondolok Rád...és nagyon sajnálom, ami történt...és legfőképp: ne tűnj el!!!




Vigyázz magadra!

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr54181929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loletta 2007.09.30. 23:17:59

Szia cucka!

Nagyon szépen köszönöm, hogy egy teljes bejegyzést szenteltél nekem. Bizonyára észrevetted, hogy töröltem a blogomat. ... Egyáltalán nem vagyok jól. Én próbáltam tényleg nem beleélni magamat, de nem ment. És most nagyon kibuktam. Azért is töröltem a blogot, mert nem szerettem volna, hogy emlékeztessen arra, ami történt. Remélem megérted. ... De nem fogok eltűnni. Én mint mindig, továbbra is olvasni fogom a blogodat, hozzá fogok szólni, veled vagyok és leszek. Csak annyi változik, hogy nekem nincs blogom. De ha végre kismama leszek, ígérem, szólni fogok. :-)
Szóval, itt vagyok, itt leszek, olvaslak.
Vigyázz magadra és nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltál rám.
Szia

Ingrid 2007.10.01. 11:16:28

Nem jutok szóhoz... Loletta, sok erőt Neked!
süti beállítások módosítása