cucka 2007.11.22. 13:55

Kismacsó

Ezt el is felejtettem mesélni: a fiam elkezdett macsósodni pocakon belül. Tegnap ugye délelőtt önkormányzatban jártunk, szerintem válogatják oda a mogorvábbnál mogorvább ügyintézőket (biztos ez a kritérium is a  képesség-vizsgájuk része lehet!).. Természetesen mi is ilyet fogtunk ki, bömbölő rádió mellett dolgozott, de mihelyst HuncApu hozzámbújva-súgva meg szeretett volna kérdezni tőlem valamit, amíg a hölgyemény a papírjai felé borulva munkát imitált és az előttünk lévők ügyeit rendezgette látványosan,meg sem kérdezve mi miért is jöttünk, ránkcsapva közölte, hogy maradjunk csendben. Megteheti, hiszen ő itt az úr, na mindegy...
Nagyon meleg volt az irodában, így apránként lekerült rólam a  poncsóm, meg a  farmerdzsekim és maradtam egy rámfeszülő (más már nem nagyon vagyon nekem :D ) fölsőben, mikoris Hunorka elérkezettnek érezte az időt egy kis egészséges nyújtózkodásra. Az ügyintéző pont akkor nézett fel ránk, mikor Hunc látványosan helyváltoztatott pocakomban, és ekkor mennyei derű villant fel az arcán "Mozog a  kisbabája!" felkiáltással és innentől minden megváltozott! Derűsebb lett, mosolygós és segítőkész! Szerintem Hunornak köszönhetjük, hogy röpke fél óra alatt mindent sikerült elintéznünk egy önkormányzatba! (és ebben a  félórában benne volt a  várakozás is!)

Aztán délután ugye fodrászhoz mentünk. Tényleg nem volt szokása eddig az ilyen nyílt mozgolódás, meg is lepődtem, amikor a szépségszalonban látványosan mocorogni kezdett. A lányok persze azonnal meg akarták őt simogatni, mondtam egy gyerekét jólismerő anya teljes magabiztosságával, ha hozzáértek, úgyis abbahagyja. Hozzáértek... és nem hagyta abba! Sőt: a  visongó-tapogató-simogató hölgykoszorúra való tekintettel még jobban produkálta magát az ezeddig szégyenlős kicsifiam, aki csak a  papának volt hajlandó alkalomadtán rúgdosni! :))))

És ez még csak a  kezdet....

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr80238041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pöttye 2007.11.22. 14:08:08

De jóóóó:)Már most imádják a nők:)))))
Milyen jót mosolyogtam most ezen!:))))
HuncÚr nem kicsit huncut:)))

Pöttye 2007.11.22. 14:09:42

Holnaptól egyszámjegyű a visszaszámlálásod...De durva:))))

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2007.11.22. 15:24:36

:)))))))))) most az jutott eszembe, mikor majd utálatos anyósként seprűvel kergeted el a nőciket a drága kisfiad mellől :)))))))
ilyenek a fiús anyukák...csakúgy, mint a lányos apukák...
én sem adom egyiket sem :))))))))))))) legalábbis akárkinek nem...

egyébként a kismamikra szinte mindenhol másképpen tekintenek...kár, hogy lassan megszűnik e kiváltságunk :)

cucka 2007.11.22. 15:30:50

Drága Vöribegy...már a gondolatától rosszul vagyok, hogy valami festett szőke műkörmös maca szemet vet az én kicsi fiamra! :))))))))) Ezért örültem volna jobban a lánynak, akkor ez az aggódás megmaradt volna az apukának, aki már a fogantatás pillanatában kijelentette, hogy vadászpuskával fogja várni az első udvarlókat! :))))))))))))))))

micka 2007.11.22. 15:32:05

nyugi lányok, a tapasztalat azt mondatja velem, hogy ugyanilyen sikereket lehet elérni egy angyali kisbabával, de tulképpen akkoris ha üvölt, mert egy idő után idegesítő:-)
na? megvígasztaltalak?:-D

Eriberi 2007.11.22. 15:43:12

De aranyos! és nemsokára innen kintről szédíti a csajokat! :D
Én az öcsém leendő nőit már most utálom... :) Mi lesz ha fiam lesz?!?!?!?! :))

Pocakos Macska 2007.11.22. 16:07:54

Húha, mi lesz itt később :))

Ingrid 2007.11.22. 17:02:21

Nagyon édes a kissrác :) Macsó lesz belőle, nem vitás!

Leonine · http://leonine.freeblog.hu/ 2007.11.22. 17:10:20

Szia Cucka! Most néztem be hozzád először, de elég sokat visszaolvastam! Nagyon izgalmas lehet a várakozás ennyire a végén! Kiteszem a linkedet az oldalamra, és mostantól mindennap benézek! Kitartást a visszaszámláláshoz!

cucka 2007.11.22. 17:44:35

Szia Leonine! :) Örülök, hogy ránktaláltál, Isten hozott minálunk! :) Én is bekukkantok Hozzád!
süti beállítások módosítása