cucka 2008.09.30. 11:33

Zanza

Szombat: MegaSzülinapi-Party, Helenka 1 éves mivoltát ünnepeltük, barátok közt. Volt sok hasonló korú gyerek, lelkes/kedves anyukák, majdolyan lelkes apukák, nagy találkozások, internetes kapcsolatok valóvilágossá tétele. Nagyon jól éreztük mindannyian magunkat, többször kellene okot találnunk a találkozásokra. Számomra megdöbbentő következtetés: Hunor imádja a játszóházakat, nomeg a lufikat, ügyesen feltalálja magát, és úgy lefáradt ezalatt a 2 óra alatt, hogy alig bírtuk ébren tartani az esti fürdetésig, sőt mitöbb éjjel csak EGYSZER! (tadadadammm!) ébredt! Most kutakodok Hunorlefoglaló-programok után.

Vasárnap: a jó időre való tekintettel Skanzen. Sajnos, délben indultunk, délután HuncApu rendelt, így sokáig nem maradhattunk, főként, hogy közben Mazsola Marcit is beugrottunk megvillámlátogatni. Meggyőződésem, -továbbra is ;) - hogy Hunor sosem volt kicsi baba, ő kérem szépen, így született ekkora méretekkel... MarciApu beléptemkor a kezembe nyomta a mi Marcinkat, akit -mit szépítsek?- alig mertem megfogni, először is, könnyű volt, mint a pille, másodszor meg nem kellett lefognom, mert nem ficereg állandóan ki a karomból, harmadszor meg olyan kicsi... (pedig tudom, hogy nem is az, de valahogy mégis olyan apró és törékeny...). Újabb megdöbbentő következtetés: Hunor már nagyfiú, jó lenne egy újabb picibaba, még a nőnemű lények (anyák) is hajamosak elfelejteni, hogy milyen pici is volt az övék és igenis, ki lehet esni a gyakorlatból!

Hétfő: felszámoltam a szennyeskupacot, a vasalnivalók többrendbeliségét, és kétrét görnyedtem, annyi munkám volt. (ezúton is jelezném, havazásos időszakaink vannak, igyekszem legalább elolvasgatni mindenkit, írni is fogok majdegyszercsak). Vállaimról a terhet HuncApu és Szőkeciklon Barátnőm kapkodta le felváltva, ezer hála érte. (nomeg a raklapnyi motivációs sütikért). Ezenkívűl fölmértem mik a hiányosságaink a téli időszakra, egész jól állunk mindennel, (bár mindig folyamatában derül ki, hogy mégse), jól jönne egy sétáltatós vastag overáll, de vagy álomszép babarózsaszíneket találtam vagy vasas színekben pompázó, szocreál piroskéket. Mondjuk, még ráérek megtalálni álmaim téli szerelését, de előrelátóan rajta vagyok az ügyön, mint Szimat Szörény Uszkár Oszkár ellopott fejedelmi sonkacsontján.

Kedd: az ma van, ugye?! Álomországban raboskodó Mancim mellett álmot őrzök, olvasgatok, meg itt ülök, és lábujjhegyen pipiskedek, ha fölébred séta+bevásárlás+addigra már újra melóhegyeim lesznek. Halkan megjegyzem, kicsit mintha szörcsögne a ded, de nem lázas, nem taknyos, látszólagosan nem fáj semmije. Mindenesetre megdobtam a reggelijét egy kis Cebion cseppel. (meg én is bombázom magam C vitaminnal meg teával, az én torkom is kaparász pöppet)

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr11688706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

masika · http://farkaslili.mlap.hu 2008.09.30. 17:20:56

Cucka! Nagyon örülök, hogy több kisérlet után, végre személyesen is találkoztunk! Igaz ami igaz túl sokat nem tudtunk beszélgetni, de hát ez van ha nagy a társaság és a férjével érkezik az ember lánya!
Hunor gyönyörű, Apa pedig oda meg vissza volt a szép nevétől!
Ja és Lili benyalta Heléna orrfolyós vírusát, asszem ma van a tetőpont. Láz nincs, de orrfolyás van bőven, szóval adagolt csak szépen szorgalmasan a C.-vitamint Huncnak!

Nyul 2008.09.30. 17:46:06

Szombat:Jó kis móka lehetett :-) Vasárnap: valóban hihetetlen, hogy a mi "nagy fiunk" is volt ilyen pici és védtelen, nekem minden nap eszembe jut, hogy állítólag volt idő, amikor nyugodtan feküdt a pelenkázón. Hétfő: Házimunka... Brrrr... én is örök lemaradásban vagyok. Kedd: Vigyázzatok magatokra:)

Mazsola01 2008.09.30. 17:54:01

Vigyázzatok magatokra! Nem árt a C-vitamin, mi is szedjük szorgosan, a torok kaparás itt is megvan (bár az oka: a nem létező, de ma elvileg bekapcsolt fűtés).
Örülök, hogy felugrottál, és bezony Hunc is volt olyan picur, mint Marci! Én egyébként azt nem bírom elképzelni, hogy lesz akkora nagy legény Manó, mint Hunor :D
Jövő héten hétfőn-kedden még itthon Mazsiapu, ha jönnétek (Hunc lefoglalónak, ő ajánlotta fel ;)

Panka 2008.09.30. 18:12:20

Mi is nagyon örültünk a személyes találkozásnak, kár, hogy egy gyerekzsúr azért mégsem a legalkalmasabb helyszín anyukák traccspartijához. ;-D de Borka is nagyo élvezte, aminek én is örültem.
Hümm, hát akkor lehet, hogy Bori is ott szerezte be az orrfolyást... Sajnos nálunk már beütött, mi is cebionnal próbálkozunk, hátha még visszavonulót fúj ez a fránya nátha.
Remélem Hunoron nem jön ki...

Lyndy 2008.09.30. 21:09:54

De jó lehetett!! Ennyi gyerkőcöt...:_)))

Bea · http://www.pappb12.freblog.hu 2008.10.01. 08:10:19

Hahó, a Nyul én voltam:)történt egy kis malőr:)

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2008.10.01. 08:17:03

micsoda programok!!! szuper lehetett mind! kivéve az otthoni :( remélem Hunos hamar győzedelmeskedik a dátha felett!

cucka 2008.10.01. 11:26:11

Bea, rájöttem ám a turpisságra! ;)
Masika, éppen ezért fogunk mi még találkozni más formációban is! :)
Mazsó, Hunc mára igencsak takonykóros, úgyhogy ezt a hetet sztem kihagyjuk. :( Lesz még Mazsiapunak alkalma hancúrozni (vagy Huncurozni? :D), hidd el! :)
Lyndy, jó is volt. :)
Pihü: hát, én is. :)

Mazsola01 2008.10.01. 16:30:52

Hunurozni igen :D
Jobbulást Pöttömnek! Nagy puszi a kobakjára!

Pocakos Macska 2008.10.01. 22:34:53

Nagyon sűrű programok :)
süti beállítások módosítása