Szerelem fokozódik, mi egyelőre csöndben hajtunk fejet előtte, bár sokszor eszembe jut várandósan talán nem kellett volna kikászálódnom minden tankoláskor a benyakutakon és szagolgatnom, azt a számomra isteni nedűt, amit amúgy is imádok, de várandósan triplán rajongok érte. (ilyenkor sajnálom igazán a kétütemű autók felszámolását, na azok kipufogócsöve után imádtam igazán átkelni a zebrán, jó mélyeket szippantottam a szagukból... evvan, mindenkinek lehetnek stikkjei...) A szomszédmotorosboltos srác bótja felé kell újabban motoroznunk, mer ő jófej és mert az enyém kicsi meg ő kölcsönösen szimpatizálódnak, így már kérdezés nélkül felülhet Huncos a hatalmas gépmadarára: (nomeg, mert neki vannak olyan kölököknek való, különböző márkájú famocijuk, amelyeket a kurta lábacskái ugyan hajtani még nem tudnak, ám elégedetten vigyorogva ülni rajta, azt igen):

Hétvégén meg a fűnyíró motorok iránt gyulladt olthatatlan szerelemre, emígyen:

S hogy ezek után mi lesz a következő állomás? magam sem tudom... igyekszem bízni abban, hogy Minkaleányka egy csöndesen, babákkal eljátszadozó, kevésbé veszélyes hobbik után érdeklődő kisszösszenet lesz... 

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr651377659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csilli81 · http://malibaby.freeblog.hu 2009.09.12. 21:30:19

Nekünk is ilyen trakink van Balcsin, csak piroska:)) Király vele a fűnyírás!! Te Cucka, egy jó kis IFA után is mélyeket szippantanál??? Na jó én is bírom a benzinkútszagot, de egy kétütemű az már sok(k):))) Inkább maradok a festékeknél:))
Huncos meg nagyon komolyan ül már azon a mocin:)De azért gondolom reménykedsz, hogy nem ez lesz később a nagyszerelme... Arra meg kíváncsi vagyok, Minkaleányzód milyen kis szösszenet lesz:))

masika 2009.09.12. 22:06:29

A mi gyerekeink egy rugóra járnak.Nálunk is a motor (az igazi persze) a nagy sláger mostanság, illetve az autó vezetés élesben egyedül, anya ölében ülve. Ja és azt még nem is említettem, hogy rendelkezünk egy akkummulátoros motorral is, amivel még csak ismerkedik a kisasszony szerencsére. Szóval ne hidd, hogy a lányok csak babázni tudnak.

CsJ 2009.09.13. 12:31:16

Nagyon komoly motoros! :) De tényleg egy rugóra járnak a kb. ekkora pockok! Horvátországban nyaraltunk most augusztusban, amikor beállt a strandra egy nagyobb motor. Gyerkőcöm egyszál úszópelenkában odavágtatott, megállt a gép előtt, és áhítatos hangon közölte: brrrrűűű. A motorosok persze szakadtak a röhögéstől, ez minden nyelven érthető volt :)
Minka pedig már most nagyon szép lány a fotókat elnézve :)

Kinga85 2009.09.13. 13:53:31

Nagyon édes :))) Nálunk is nagy favorit a motor, főleg az igaziak :) (De nálunk az állatok a leginkább nyerők most: kutya, cica, paci, csacsi, kacsa) Annyira édesen büszkén ül rajta Hunc :) Én meg a festés szagot szeretem valamiért :)

PBea · http://pappb12.freeblog.hu/ 2009.09.13. 19:41:04

Nem csodálom Hunor rajongását, ezekre a mocikra én is rágerjednék. Annyira édesen örül a motoron, megzabálom:))) A famotor meg egyenesen király:)))
süti beállítások módosítása