Sajna egész hétre hasonszőrű borút ígérnek meteorológusaink, pedig nagyon el kellene szombatra egy kis napsütés! Szabadtéri templomkerti boldogságkapus esketésünk lenne, amit csúnyán elmoshat egy eső... bár péntektől felmelegedés várható, csak attól parázom egy nap alatt nem tud felszáradni a  föld és felmelegedni a  levegő...
Hunc tegnap rendesen kikészített, mára már tudom, hidegfront-érzékeny lehet a  kicsike, mint az anyukája! Míg nálam ez masszív fejfájás formájában jelentkezik, Ő viszont csak másképp tud,  tiltakozni a betörő hideg ellen. Egész délután fékeveszett tempót diktált: rúgdosott és megfeszítette kis testét a  pocakomban...ha ültem, nem kaptam levegőt, ha feküdtem, rúgdosott, ha járkáltam, fájt a  hátam, és továbbra is nyomta a  tüdőmet és közben feszítette magát  a bordáimnak. És a  máskor csodatevő HuncApu simije sem segített most: csúnyán megrúgta őt is kicsikirályfia! Egyszerűen nem tudtam elképzelni, mit tehetnék érte. Próbáltam beszélgetni vele, gyöngéden szóltam hozzá, simogattam, de semminek sem volt hatása. TáltosApu ötlete volt és segített is kicsit: estére beültem egy  kád meleg vízbe és ott végre Hunci is elengedte magát.Aztán alaposan átmasszíroztam mandulaolajjal... Mindkettőnknek nehéz napja volt... Meg is ijedtem, hogy elmúlt az édes teher érzése és mostantól "bekeményít" Hunc, de szerencsére reggelre varázsütésre elmúlt a  tombolása és maradtak a megszokott óránkénti bejelentkezései.
Holnap megyek a  vércukorterhelésre...brrr...majd elmesélem, milyen volt...:(((

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr71157084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loletta (törölt) 2007.09.04. 20:17:19

Szia!
Szorítok, hogy nagyon szép időtök legyen. :-)

Zsibrák 2007.09.05. 09:22:40

Drukkolok, hogy szép napsütéses idő legyen szombaton! Így is, úgy is, szép nap lesz.

micka 2007.09.05. 10:03:55

Cucc, most már semmi sem állíthatja meg az események sodrát, sőőőőt, a meglepid is készül, de nagyon.
csak van ott valami zárt terem eső esetén, nem?
te meg úgyis ott leszel napsütésnek:-)

(jajj, de milyen kedveset mondtam, ugyi?:-P)

cucka 2007.09.05. 18:07:34

Köszönöm szépen, Lányok, de nagyon úgy néz ki, ez kevés...menthetetlenül beköszöntött az ősz... de sebaj, az örömködésnek és a fékeveszett hepajnak semmi sem szabhat gátat! :))))))))
Micka, teeee...elfogult anyatigrincs! :D
süti beállítások módosítása