Este bekészítve a távkapcsolót és kellemesen felpolcolva a Helyszínelők után még pár perc Lorelei Gilmoore ;) , aztán tényleg alvás...ekkor Kokó cica megközelítvén az objektumát (hálórésznek is nevezhetjük a  kettőnk közötti párnamentes övezetet!) leveri véletlenül a  távírányítót...még mindig azt hiszem, normál eset van, lazán kihajolok az ágyból, majd rájövök: úgymaradtam!!! Azaz: se föl, se  le...valahogy pontosan kiegyensúlyoztam magam és lógva maradtam az ágyról...előbb nagyon viccesnek tűnt HuncApu számára is, majd észrevette, hogy csúszok fejjel lefelé, ekkor utánamnyúlt és visszarántott! :D Nevetve potyogtak a  könnyeink ... mit nekem Lorelei Gilmoore...:D:D:D

Azt még nem mondtam, hogy hiperérzékeny vagyok az átvágásra, hazugságra és lehet engem hülyének nézni kérem, de ahhoz kissé kevésbé átlátszó történet is kell...és kihasználni sok ember jóhiszeműségét sem minden esetben szép dolog, sőt! De hát ilyen kérem az internet virtuális világa!

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr96183424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2007.10.02. 18:04:09

:)))) lassan el tudom képzelni, milyen az úgy maradni állapot :))))) azért vigyázz magadra!

sajnálom, hogy csalódtál...

micka 2007.10.03. 09:52:51

azért az sem volt semmi jelenet, amikor menyecskeruhában voltál katicabogár, de ez amit most írtál, ez is nagyon aranyos lehetett. :-) Kokó meg úgy viselkedik mint egy jó gyerek, produkálja a vicces helyzeteket, (mondjuk most Kokó Hunccal összefogva) csakis a családi jókedv érdekében...

a netes átverésekkel kapcsolatban annyit, hogy nagyon sok arctalan és gerinctelen ember van, aki tényleg valamiért (szórakozásból, magányból, betegségből) kamuzik, nem kicsit. nem mindig kell haragudni rájuk, csak ha rosszindulattal találkozol.
azért azt durvának tartom, ha valaki pont a terhességgel viccel, mert sztem ezek a dolgok visszahatnak.
süti beállítások módosítása