cucka 2007.10.08. 14:52

Bababútorok



Na, most már itt tartunk! Ma egész délelőtt HuncApu fúrt-faragott, (kicsit káromkodott ;), és az összes bútort azzal szereltette volna össze, aki kitalálta, hogy lapraszerelten árusítsák őket és most már tutibiztos, hogy nem lesz Legoja a  gyerekünknek, mert ő aztán sose többet nem legózik, ha végre vége lesz ennek a  felújításnak! :DDD ) , de  meglett az eredménye! Ide várjuk a Kisherceget! A pelenkázó fölé még polcot fogunk felfúrni, jobb oldalra meg egy kislámpát, de  a tegnapi állapothoz viszonyítva (amikor itt még méteres oszlopokban álltak a  könyvek!), egész babaszobás hálószobánk lett! :)))
És nem hiszitek, mekkora megnyugvást okoz mindez nekem... HuncApu egész nap azon vigyorgott, hogy hányszor mostam le és sikáltam át a kiságyat meg a  pelenkázót! :))) Végigpróbáltam többrendbeli babágyneműt is...:))) Jajj, olyan bizsergető érzés, ahogy közeledünk a  cél felé! :) Olyan erőt ad, hogy gyakorlatilag reggel óta talpon vagyok TáltosApu mellett és serénykedem! Már látom, hogy nagyon szépen alakulunk és mire Hunc megérkezik, minden a helyére kerül! És Hunc is jófejkedik: egész nap hagyott jönni-menni, igaz lekenyereztem egy kis baby Mozart-tal és többször lejátszottam neki az ágya fölötti forgó zenéjét. :)
Este érkezik Hunc fürdetőkádja meg az utazóágya. Egy nagyon kedves ismerősünk hívott fel tegnap és ajánlotta fel, mondván ugyan 4 éve volt véve, de  reméli, azért elfogadjuk, mert ő már biztos , hogy nem fog több babát szülni. Természetesen nagyon köszöntük (ezúton is köszi Zselyke!) és elfogadtuk! Még nem igazán tudom elképzelni milyen, mert valami több emeletes (?!) fürdetőkádat emlegetett Zselyke, de  majd holnap arról is készül fotó! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr20190157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pöttye 2007.10.08. 16:06:45

Jaj de szép kis ágyikója lesz Huncúrnak:)))

Niki- picurAnyu 2007.10.08. 20:03:52

Nagyon szép az ágyikó. :-) Már csak a baba hiányzik hozzá. De ahogy látom a vonalzódon, az az 55 nap nagyon gyorsan el fog szaladni. Legalábbis nekünk, olvasóknak. :-) Nektek biztos lassabban. :-)))

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2007.10.09. 07:16:33

nagyon szép ágyikó :))) a pelenkázó vele együtt van, vagy külön?
jó érzés a fészekrakó kismamiknak készen látni a fészket :))) már csak HundÚr és egy kis babaillat hiányzik, de már nem sokáig :)))))))
süti beállítások módosítása