Konyhánk alakulóban, bár most leginkább egy vidéki putri mindennapjainak tűnik a kirakodóvásár, ami benne leledzik, de hitem erős és talán holnapra otthonos állapotúvá válik. :)))

További hír, hogy nincs hír... Hunorkám a helyén, mocorgás mennyisége megszokott, igaz, néha erőteljesebb feszülgetéseim, bekeményedéseim vannak, de  semmi egyéb. Furi ez a  várakozás... éppen tegnap beszélgettünk erről egy császáros ismerősömmel, hogy ő legalább tudta, mikor jön el az ő ideje, én pedig csak várok és a  jelekből (amik általában egyáltalán nem egyértelműek és szabályszerűek mindenkire nézve) próbálunk időpontot kikövetkeztetni. :))) Közben pedig egyre jobban frusztrálódom (hála HuncApunak :) ), hogy ne induljak el egyedül sehova, meg leginkább ne is induljak el sehova, majd ő elvisz... erre persze meg nincs ideje (meg türelme! ;) ).  :S Inkább úgy teszek, mintha annyira nem is lenne fontos, hogy kilépjek a  lakásból...:)))))

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr49234636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kata763 2007.11.19. 20:02:53

Úgy izgulok Értetek!!!! Naponta többször is "benézek", van e fejlemény! :) HuncApunak pedig igaza van, már ne nagyon indulj el sehová egyedül, hiszen Hunorka bármikor úgy dönthet hogy érkezni akar Közétek! Sok puszi!!!

Eriberi 2007.11.19. 20:59:20

Csatlakozom Katához! Vigyázz magadra! És el ne indulj úgy szülni, hogy előtte nem szólsz nekünk!!!! :D jajj, olyan izgi ez az egész! nemsokára már a kezedben tarthatod a kisbabádat!!

Pöttye 2007.11.20. 10:11:12

Én is nagyon-nagyon izgulok értetek... :)))

Ingrid 2007.11.20. 10:18:06

de aranyosak az utolsó sorok ...

cucka 2007.11.20. 16:06:45

Eriberi: el se mernék menni szülni anélkül, hogy ne szólnék be Nektek! :)))
És köszönöm a mindennapi kedves szavaitokat! :)
süti beállítások módosítása