Mára elfogytak a  homeopata bogyóim, ami kb.azt is jelenthetné, hogy ideje lenne szülni! :))) Ehelyett megrendeltem a következő szállítmányt, amiért HuncApu már kevésbé lelkesen ma megy. És a málnalevél teám is apadó tendenciát mutat, a  Hipp Natalommal egyetemben. És nincs olyan óra, amikor legalább egy sms ne érkezne, akár nekem, akár HuncApunak, hogy egyben vagyunk-e még?! Pocakom még mindig képes nőni és alakot váltani, Hunc mocorgása egyenletes, pocikeményedés nem jellemző. Hátfájás, lábdagadás megszűnt. Kezdem azt hinni, mi már így egyben, boldog szimbiózisban fogjuk leélni hátralévő életünket! :)))) Ma lazulgatunk, elindítgatok egy-egy mosást (kipróbálom Vöribegy szárítós-mosásos megoldását, hátha megúszom vasalás nélkül! a mi mosogépünk is elvileg tud olyat, de sose mertem kipróbálni...mindig attól tartottam, hogy roncsolja a  ruhát, mert kb.5 éves darab, mármint a  mosógép :S  ), és zenét hallgatunk kicsi-királyfiammal!

Hunciért ma nem köll aggódni, köszöni jól van, egyelőre jobb neki odabent, mint idekint, viszont akikért ma (is) izgulhatunk: Zsó és Nikibaba, reggel mentek NST-re és azóta semmi hír se róluk! :))))


A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr43242242

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pöttye 2007.11.26. 12:46:53

Értük is nagyon izgulok:))) Hajrá ZSóóóó:)))

Pöttye 2007.11.27. 12:01:55

Hoyg sikerült a szárítás?:)
süti beállítások módosítása