Egyrészt ezt alkottam ma délután...

Másrészt megbolondítottam TáltosAput, hogy sétáljunk el vacsizni a Jászaira, még így utoljára... kb. útunk felén feladtam (nagyon hideg is volt, meg be is keményedtem, meg igencsak elkezdett feszülni a pocakom az alsó részen és sürgősen mosdóba kellett mennem, mert éreztem valamit... sőt, már délután is volt ott valami).
Azt hiszem, kilökődött a nyákdugóm... persze, ez innentől még több nap is lehet, de azért mégiscsak valami, nem?! :)))) ..és Hunorka bizonyítottan bármire képes, de azért mégiscsak előrelépés...
És nem tudom, van-e jelentősége, de ma nem nagyon mocorgott Hunc, még egy jóvágású csuklást se kaptam...

Most pedig várjuk a rendelt kaját...

5 komment

Címkék: szülés

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr15248351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2007.11.30. 22:02:02

ÚRISTEN!

Azonnal vágd magad menetkészre! Épp akartam írni, hogy látszik az arcodon, hogy közeleg az idő.

Vigyázz magadra, nagyon izgulok érted! Holnap suliban leszek, telefon nálam van ;)

Eriberi 2007.11.30. 22:15:44

Hű, ez nagyon izaglmasnak ígérkezik!! Jajj de jó! Komolyan mondom, bepárásodott a szemem, úgy megörültem a hírnek! Légyszi-légyszi írj mielőtt elindultok szülni!! :D Puszi!!

Niki- picurAnyu 2007.11.30. 23:49:06

Nehogy azt hidd, hogy van még hátra pár napod! :) Egy ismerősömnak reggel távozott a nyákdugó, délután már szült, este pedig már a karjában volt a kisfia. :)

Szorítok neked! És holnap mindenképp írj, ha addig nem jössz infókkal, mert tűkön ülönk. :)

Leonine · http://leonine.freeblog.hu/ 2007.12.01. 11:53:59

Bár csak a blogon keresztül, és úgy is csak rövid ideje "ismerlek", és fogalmam sincs, mennyi időtök lehet még, de nagyon izgulok és szorítok nektek!

Tegnap mutattam a húgomnak a blogodat, és mondtam, hogy már mindenképpen decemberi baba lesz, erre csak ennyit mondott: "De jó, majd betehetik a karácsonyfa alá!" :)

Pocakos Macska 2007.12.01. 11:54:50

Hűűű, de izgi :))))) Nagyon-nagyon drukkolok, tuti ügyesek lesztek ;)
süti beállítások módosítása